Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Încărcător pentru șurubelnițe fără fir Ryobi

141,95 LEI
112,95 LEI
189,95 LEI
151,95 LEI
138,95 LEI
110,95 LEI
Adaugă în coș
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
Șurubelnițele sunt unul dintre cele mai frecvente instrumente electrice utilizate atât de specialiști, cât și de mânerele de aur auto-cultivate în diferite lucrări de renovare și construcție . Fără acest instrument important, multe sarcini pur și simplu nu pot fi realizate. O șurubelniță este la fel de eficientă ca și bateria. Acest lucru, la rândul său, aveți nevoie de ceva pentru a reîncărca. De regulă, încărcătoarele șurubelniței refuză să se supună - în principal din cauza manipulării slabe a dispozitivului sau a marginalizării sale obișnuite. Un încărcător cu șurubelniță este un articol care trebuie să funcționeze diferit la locul de muncă și poate duce la perioade de nefuncționare lungi și costisitoare cauzate de lipsa accesului la funcțiile de bază ale instrumentelor. Magazinul nostru Battery Empire oferă o gamă largă de opțiuni pentru încărcătoare de înaltă calitate pentru șurubelnițe Ryobi care se adaptează rapid cerințelor tehnice ale dispozitivului și ale utilizatorului. Toate încărcătoarele au protecție la supraîncălzire, precum și protecție la suprasarcină și descărcare profundă. În plus, toate au

Încărcătoare pentru unelte electrice Hitachi

o garanție de 12 luni. Acest lucru le face o investiție care se plătește rapid pe sine pe termen scurt și lung.

Echipamente de calitate

Ryobi este un brand bine-cunoscut de încredere de mii de utilizatori din întreaga lume. Instrumentele electrice puternice ale acestui brand vă permit să efectuați lucrări de renovare și construcție rapid și cu calitate. În ciuda performanțelor și a manoperei lor, Ryobi sunt adesea incapabile să reziste la solicitările și tensiunile de timp, factorii nocivi și modul în care proprietarul manipulează dispozitivul. Când încărcătorul nu mai funcționează, întreaga șurubelniță este scoasă din circuit și lucrarea implică perioade de nefuncționare semnificative. Green Cell oferă încărcătoare eficiente pentru Ryobi care vă mențin rapid dispozitivele la nivelul corect de energie. Încărcătoarele enumerate mai jos au fost selectate special pentru diferitele modele de șurubelnițe Ryobi . Acest lucru oferă clienților noștri încrederea de a achiziționa dispozitive compatibile care să răspundă nevoilor și așteptărilor lor.

O creștere notabilă a productivității

Un încărcător rupt este o șurubelniță ruptă și o problemă care trebuie rezolvată rapid. Green Cell Ryobi sunt o investiție care oferă rezultate multidimensionale și vă ajută să aveți mai multă grijă de dispozitivele dvs. Green Cell este o calitate pe care o puteți simți rapid. Încărcătorul este foarte rezistent la deteriorări mecanice și este eficient, așa că se potrivește rapid în trusa de instrumente a oricărui mâner auriu. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră special selectată și actualizată constant . Suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.
Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK