Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Tastaturi (1)

Tastatura pentru laptop

Filtrează după:

Zona de ajutor

Această tastatură este potrivită pentru laptopul meu?

Când comparăm tastatura dumneavoastră cu imaginile prezentate în oferta noastră, acordăm o atenție deosebită lungimii și lățimii tastaturii, poziției consolelor de montare sau orificiilor pentru șuruburi, precum și poziției și lungimii barei de semnal.


Când comparăm tastatura dumneavoastră cu imaginile prezentate în oferta noastră, acordăm o...

Este posibil să schimb tastatura cu tine?

Nu oferim înlocuiri de tastatură. Din fericire, la multe modele de laptop-uri această activitate este foarte simplă. În plus, în ghidul de Internet putem găsi un ghid care vă va arăta pas cu pas cum să o faceți. De asemenea, putem face o înlocuire în orice serviciu informatic.


Nu oferim înlocuiri de tastatură. Din fericire, la multe modele de laptop-uri această activitate...

Laptopul meu nu are tastatură iluminată din spate. Pot să cumpăr o tastatură iluminată din spate de la tine?

Iluminarea de fundal a tastaturii necesită de obicei o bandă de semnal separată care se atașează la laptop. Dacă laptopul tău nu vine cu o lumină de fundal din fabrică, tastatura iluminată din spate nu va funcționa cu acesta.


Iluminarea de fundal a tastaturii necesită de obicei o bandă de semnal separată care se atașează...
Tastatur für APPLE MACBOOK PRO UNIBODY 15" A1286
102,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol
Tastatura este unul dintre elementele care sunt deosebit de predispuse la eșec. Tastaturile din laptopuri se obișnuiesc cu ele în timp, tastele nu funcționează și ușurința generală de utilizare scade. O tastatură pentru laptop nu este un accesoriu cu care să fie asociat pe toată durata de viață a dispozitivului - înainte de a cumpăra unul nou. Înlocuirea unei tastaturi într-un laptop este un proces simplu care durează câteva minute și restabilește rapid confortul adecvat în utilizarea dispozitivului și îmbunătățește funcționalitatea sa generală.

Tastaturi pentru laptopuri

Battery Empire oferă o gamă largă de Green Cell pentru diferite modele de laptopuri. În oferta noastră veți găsi tastaturi de înaltă calitate pentru diverse laptopuri, cu care puteți recâștiga rapid funcționalitatea completă a dispozitivelor. Tastaturile puternice pentru laptop de la Green Cell sunt o investiție care se va plăti rapid pe termen scurt și lung. Tastatura este o adăugare necesară, subestimând nevoia de înlocuire face ca dispozitivele să fie mobile și utilizabile devine stângace și problematic. O tastatură pentru laptop este un mic efort care aduce beneficii multidimensionale, permițându-vă să respirați o nouă viață funcțională în echipamentul dvs. Green Cell

Tastaturi pentru laptop

sunt perfect potrivite cu laptopul, fabricate cu precizie, oferă confort și vin cu o garanție de 24 de luni. Fiecare tastatură a reprodus cu atenție electronice pentru 100% compatibilitate și securitate.

Tastatură modernă pentru laptop

Green Cell , care sunt destinate diferitelor modele de laptopuri, au fost special dezvoltate pentru a se adapta perfect cerințelor tehnice ale dispozitivelor . De asemenea, se adaptează rapid preferințelor personale și opțiunilor bugetare. O tastatură pentru laptop nu este o investiție costisitoare, iar implementarea acesteia este o decizie pe care orice utilizator cu gânduri moderne o va felicita rapid . Restabilirea echipamentului la capacitatea maximă este rezultatul unei înlocuiri rapide care poate fi efectuată cu succes fără a fi nevoie de service. În cazul unei defecțiuni a tastaturii, dispozitivul merge de multe ori în service și de obicei rămâne acolo mai mult timp. Înlocuirea independentă vă permite să deveniți independent de ajutorul extern și să vă întoarceți rapid la muncă / divertisment.

Adaptarea tastaturii la laptop

Battery Empire o mare varietate de Green Cell care vă vor permite să reveniți la un „normal” eficient cu echipamentul dvs. Tastaturile pe care le oferim au fost selectate special și vor satisface cu siguranță nevoile individuale ale dispozitivelor și ale utilizatorului. Vor fi o investiție care aduce beneficii și economii multidimensionale. Tastaturile pentru laptopuri Green Cell sunt o combinație de performanță, calitate a construcției, rata scăzută de eșec și un preț accesibil. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră.