Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Bateriile telefonului mobil (1)

bateria telefonului mobil

Telefoanele mobile pot funcționa cu bateria originală timp de câteva zile, dar în timp bateria se va epuiza și timpul de lucru se va scurta. Această baterie trebuie înlocuită cu una nouă. Ce

baterie de telefon mobil

ar trebui să alegeți și să cumpărați? Capacitatea și calitatea bateriei sunt importante. Oferim baterii Green Cell® de înaltă calitate, care garantează o durată lungă de viață și sunt adaptate modelului respectiv.
Alege categorii:
Filtrează după:

Zona de ajutor

Cum să alegi o baterie pentru un telefon mobil?

Alegerea unei baterii pentru un telefon mobil este un lucru simplu și intuitiv. Acest lucru se poate face în câteva momente folosind următoarele două metode:
1. Specificația modelului de telefon.Modelul telefonului poate fi găsit de obicei pe dispozitiv. După citirea și introducerea modelului în motorul de căutare al magazinului, va apărea bateria corectă. de exemplu, iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. Codul baterieiDe asemenea, puteți căuta o baterie introducând codul acesteia - acesta se găsește în interiorul bateriei. Pur și simplu introduceți codul corespunzător și motorul nostru de căutare vă va arăta produsele relevante! ex. BM39 / BS-01/ A1457 Vă recomandăm să citiți și ghidul de pe blogul nostru: Cum să alegeți o baterie pentru telefonul mobil?


Alegerea unei baterii pentru un telefon mobil este un lucru simplu și intuitiv. Acest lucru se...

Cum verifici capacitatea bateriei unui telefon mobil?

Capacitatea bateriei este indicată direct pe baterie. Aceste informații se află în interiorul dispozitivului. De asemenea, puteți utiliza aplicații moderne care monitorizează starea bateriei. Un exemplu de astfel de program este Battery Info, dezvoltat pentru smartphone-uri Android. Aplicația este ușor de utilizat, astfel încât se pot verifica cu ușurință informațiile despre starea curentă a bateriei.


Capacitatea bateriei este indicată direct pe baterie. Aceste informații se află în interiorul...

Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare?

Capacitatea bateriei exprimată în miliamperi ore (mAh) poate diferi de cea a bateriei din fabrică. Dacă alegi o baterie cu o capacitate mai mare, dispozitivul tău va avea o durată de viață mai lungă și vei câștiga mai multă mobilitate și confort de utilizare!


Capacitatea bateriei exprimată în miliamperi ore (mAh) poate diferi de cea a bateriei din...

Cum să prelungești durata de viață a bateriei telefonului mobil?

Există câteva metode simple care sunt eficiente în prelungirea duratei de viață a unei baterii: 1. Nu descărcați bateria la 0!
Bateria telefonului nostru, cunoscută sub numele de baterie, nu-i place asta. Așa că nu așteptați să apară avertismentul de baterie descărcată. Când nivelul bateriei scade sub 40%, este indicat să conectați telefonul la un încărcător.
2.Conectează frecvent telefonul la un încărcător.
Bateriile moderne litiu-ion nu au efect de memorie. Prin urmare, încărcarea frecventă are un efect pozitiv asupra performanței acestora. Potrivit experților, cel mai bine este să ajungeți la 80-90% stare de încărcare.
3. Evitați temperaturile extreme
Bateriile telefoanelor mobile se aseamănă puțin cu utilizatorii lor - se simt cel mai bine la temperaturi moderate. Lăsarea telefonului în lumina directă a soarelui sau într-o mașină fierbinte poate reduce dramatic durata de viață a bateriei. De asemenea, este o idee bună să vă protejați telefonul de frig.


Există câteva metode simple care sunt eficiente în prelungirea duratei de viață a unei baterii:...
Batterie Green Cell ® für das Telefon Sony Xperia Z C6602 L36H L36i
capacitate: 2330 mAh
Tensiune: 3.7V
Codul produsului: BP64
68,95 LEI
Adaugă în coș
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol
Telefoanele mobile au intrat în viața noastră în fiecare zi. Frecvența și intensitatea cu care folosim smartphone-urile și, prin urmare, încărcarea lor frecventă, ne permite să folosim ciclurile de descărcare a bateriei foarte repede, iar programul lor de lucru este din ce în ce mai scurt în fiecare lună. În pasul următor se dovedește că încărcarea bateriei o dată pe zi nu este suficientă, deoarece telefonul nostru poate fi descărcat și mai repede. Apoi îmi vine în minte ideea de a înlocui bateria cu una nouă.

Baterii pentru smartphone-uri

Bateriile pentru telefoane și smartphone-uri oferite de Green Cell sunt echivalente de calitate cu bateriile originale din telefoanele noastre. Aceste baterii de înaltă calitate vor înlocui cu succes bateriile reîncărcabile originale și, cel mai important, vor prelungi durata de viață a telefoanelor noastre. Înlocuiți bateria uzată cu una nouă de la Green Cell și utilizați din nou telefonul mobil din nou. Pe Battery Empire veți găsi baterii pentru telefoane mobile de la diferiți producători care sunt compatibile cu multe modele populare. Toate bateriile cu Green Cell asigură funcționarea sigură, eficientă și fără probleme a smartphone-ului dvs. Smartphone-urile sunt în jurul nostru. Asigurați-vă că durează mai mult cumpărând o baterie Green Cell . Bateriile noastre pentru smartphone sunt la fel ca bateriile originale, astfel încât să le puteți folosi fără probleme. Găsește-l pe al tău

Baterie pentru smartphone

căutând producătorul de mai jos sau introduceți modelul de telefon sau de baterie în motorul de căutare de mai sus.