Găsiți ceva pentru dvs.

Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
Dispozitivele mele

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
Dispozitive selectate:

Dispozitive selectate:

Pentru jucăriile RC (1)

Baterii pentru jucării

500mAh 7.4V
capacitate: 500 mAh
tensiune: 7.4V
Codul produsului: RC15
166,95 LEI
Adaugă în coș
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol
Jucăriile controlate de la distanță nu mai sunt un produs de elită care nu este la îndemâna consumatorului. Astăzi, jucăriile RC nu sunt doar o completare a timpului liber pentru micii consumatori. Adulții găsesc tot mai mult o piatră de temelie din realitatea ocupată și ocupată în astfel de jucării. Ca rezultat, gama de posibilități și opțiuni pentru jucăriile RC controlate de la distanță se extinde constant și consumatorii beneficiază de aceasta. Cea mai mare problemă cu jucăriile RC este durata de viață a bateriei. Bateriile existente permit adesea doar câteva sau câteva minute de distracție. Pentru a prelungi durata de joc, merită să cumpărați baterii de schimb pentru jucăriile controlate de la distanță. Acestea vă permit să înlocuiți atât bateriile epuizate, cât și cele uzate. Dacă folosiți bateriile în jucării RC, ca oriunde altundeva, acestea vor începe să cedeze în timp. Schimbările ocazionale ale bateriei din jucărie vă permit să respirați rapid noua echipament și să nu întrerupeți distracția în cel mai bun moment. În oferta noastră veți găsi

Baterii pentru jucării RC

de la producători precum Syma, JJRC și Hubsan. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a alege bateria potrivită pentru modelul dvs. RC, vă rugăm să ne contactați.

Baterii potrivite pentru jucăriile RC

Bateriile de jucărie cu telecomandă sunt o completare a dispozitivelor care necesită înlocuire ocazională. Jocul cu o jucărie controlată de la distanță nu devine de obicei plictisitor foarte repede. Încărcarea frecventă va face ca bateria să-și piardă încet capacitatea și să devină mai puțin eficientă. Oferta noastră include multe baterii profesionale care îndeplinesc cerințele tehnologice ale jucăriei dvs. RC. Toate bateriile de jucărie cu telecomandă au o garanție de 12 luni. Aceasta înseamnă că clienții noștri știu că cumpără o calitate încercată și care injectează rapid energie nouă în echipamentele uzate. În oferta noastră veți găsi multe baterii diferite pentru diferite jucării RC . Dacă aveți dubii cu privire la ce să alegeți, vă rugăm să ne contactați - vă vom ajuta să alegeți cea mai bună baterie pentru echipamentul dvs. Bateriile de înaltă calitate asigură funcționarea îndelungată la viteze mari. Acest lucru permite distracției să dureze mai mult și echipamentul să fie folosit mai des. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră special selectată și actualizată constant. Suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.