Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Gateway pentru laptop

Green Cell Akku AS09A31 AS09A41 AS09A51 pentru Acer Aspire 5532 5732Z 5732ZG 5734Z eMachines D525 D725 E525 E725 G630 G725
capacitate: 6600 mAh
tensiune: 11.1V (10.8V)
Codul produsului: AC22
226,95 LEI
180,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol
Gateway au o baterie litiu-ion, o baterie nouă asigură funcționarea notebook-ului timp de câteva ore. Cu toate acestea, în timp, bateria laptopului se va scurge, iar timpul de lucru al computerului va fi redus semnificativ sau bateria va refuza deloc să se supună și ar trebui înlocuită cu una nouă. Care este cea mai bună Gateway de ales și cumpărat? În oferta noastră avem baterii care utilizează celule cu performanțe foarte bune și capacitate ridicată, ceea ce face din Green Cell ® un înlocuitor demn al Gateway , menținând în același timp un preț atractiv.

Baterii care ajută dispozitivul

Gateway este un producător american de computere care a produs o mare varietate de computere diferite. Gama a inclus, de asemenea, monitoare, servere și accesorii pentru computer. Cele mai cunoscute produse includ laptop-uri, care, desigur, funcționează pe baterie și necesită o baterie pentru aceasta. Din păcate, celulele bateriei instalate în interiorul bateriei se uzează în timp. Acest lucru poate fi remediat de o baterie nouă, care îmbunătățește durata de funcționare a bateriei. Piața conține acum atât baterii originale, cât și replici personalizate pentru notebook-uri marca Gateway Gama noastră conține doar baterii de schimb de înaltă calitate, cu aceleași dimensiuni de la marca Green Cell Acestea garantează utilizarea fără griji în notebook.
Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK