Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
Dispozitivele mele

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
Dispozitive selectate:

Dispozitive selectate:

LG (1)

Baterie pentru laptop-uri LG

Filtrează după:
Green Cell SQU-702 SQU-703 pentru LG E510 E510-G E510-L Tsunami Walker 4000
capacitate: 4400 mAh
Tensiune: 11.1V / 10.8V
Codul produsului: LG01
129,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol
Înlocuirea specială a LG este o modalitate excelentă de a vă revigora rapid echipamentele și de a le aduce înapoi la departamentul energetic. LG sunt echipate cu baterii litiu-ion , care asigură funcționarea eficientă a dispozitivelor timp de mai multe ore. Dar chiar și cea mai bună baterie durează mai mult și trebuie înlocuită. LG destinate dispozitivelor acestei mărci sunt articole care trebuie înlocuite din când în când. În caz contrar, perspectiva legării cablurilor și dependența de locația celei mai apropiate prize crește - și astfel nu vă puteți bucura de dispozitivul „mobil”. O baterie care funcționează prost este, de asemenea, o amenințare pentru dispozitivul în sine, care poate duce la o defecțiune gravă, lăsând singura opțiune de a cumpăra o mașină nouă. Magazinul nostru oferă o garanție de 12 luni pentru toate bateriile laptop LG . Se asigură că ați achiziționat una dintre cele mai bune și mai potrivite soluții pentru mașina dvs.

Baterie alternativă pentru LG

Cumpărarea de LG nu este întotdeauna pe cale de buget. Soluția este să cumpărați un înlocuitor care să răspundă nevoilor dvs. tehnice și să vă economisească bani.

Baterie LG

-Piesele de schimb disponibile în lumea bateriilor se caracterizează prin calitate ridicată a construcției, compatibilitate și preț accesibil. Nu este nevoie să vă faceți griji că bateria este sigură pentru dispozitiv și îndeplinește cerințele impuse. Calitatea operației este confirmată rapid . Cu banii economisiți în acest fel, pot fi implementate alte priorități de achiziție - un domeniu tehnologic mai mare pentru un utilizator modern, orientat către utilizator.

Un brand în care poți avea încredere

LG este o calitate care este confirmată de o prezență îndelungată pe piață și răspunde nevoilor reale ale clienților moderni. LG asigură că oferta sa este adaptată nevoilor și abilităților consumatorilor și le oferă exact ceea ce așteaptă și au nevoie. LG sunt unul dintre cele mai populare dispozitive mobile din lume. În ciuda performanțelor și durabilității sale ridicate, utilizarea zilnică intensă poate reduce rapid durata de viață a bateriei. LG va trebui să înlocuiască bateria . Acestea nu sunt schimbări frecvente; o înlocuire unică este de obicei suficientă pentru a adăuga până la câteva zeci de luni de energie nouă la echipamentul dvs. LG este un brand la care sute de mii de clienți din întreaga lume sunt conectați prin soluțiile lor, iar piesele de schimb dedicate pot fi, de asemenea, de încredere.

Baterii de înaltă performanță pentru LG

Battery Empire oferă o gamă largă de opțiuni de baterie LG care oferă consumatorilor produse practice, avansate tehnologic, care îi vor ajuta rapid să recâștige funcționalitatea completă a dispozitivelor lor. În plus, oferim, de asemenea, o gamă largă de accesorii laterale pentru a vă ajuta să aveți mai multă grijă de echipamentele dvs. în timp ce profitați la maximum de potențialul său tehnologic. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră actualizată constant, suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.