Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Sticlă de protecție  (27)

Filtrează după:
GC Clarity Screen Protector for Xiaomi Mi 9
Sticlă călită GC Clarity pentru Huawei P40 Pro
68,95 LEI
58,95 LEI
58,95 LEI
73,95 LEI
73,95 LEI
77,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
O sticlă de siguranță pentru telefon este un accesoriu de care nu mai poți face lipsă astăzi. Lipsa protecției ecranului vă expune telefonul la daune inutile, ceea ce îl face deseori inutilizabil. Smartphone-urile moderne devin din ce în ce mai vulnerabile, în ciuda performanțelor îmbunătățite și a posibilităților tehnice. Dacă cădeți pe o suprafață dură, inima utilizatorului moare. În cel mai bun caz, după ridicare, suntem întâmpinați de o fisură, în cel mai rău caz de o fisură (și adesea una destul de mare). Sticla pentru telefon este o necesitate pentru oricine își folosește pe scară largă dispozitivele. Acest lucru vă permite să vă protejați telefonul împotriva daunelor fără a pierde funcționalitatea și ușurința de utilizare. Viața dinamică zilnică poate avea rapid un impact negativ asupra aspectului și funcției telefonului. Sticla de protecție oferă dispozitivelor posibilitatea de a-și păstra funcționalitatea completă și aspectul estetic.

Sticlă securizată pentru telefon

Magazinul nostru oferă o gamă largă de ochelari de protecție care se potrivesc oricărui tip de ecran. Tehnologia 3D și 2,5 D permite o distribuție perfectă a sticlei chiar și pe ecrane evidențiate . Aceasta înseamnă că ecranul este protejat 100% de daunele cauzate de căderi, particule de praf sau murdărie care intră sub sticlă și zgârieturi care apar din utilizarea zilnică. Datorită geamului securizat pentru telefon, nu mai trebuie să vă rezervați un buzunar în pantaloni, portofel sau rucsac pentru a vă salva riscul de zgârieturi. Cel mai înalt grad de duritate vă permite să vă purtați cheile și monedele cu telefonul fără să vă faceți griji și să nu mai tremurați de fiecare dată când telefonul este scos.

Noul standard de care aveți nevoie

Sticla a fost doar o opțiune pentru telefon, acum este o cerință. Oferta noastră a fost selectată special pentru a oferi utilizatorilor acces la soluții avansate de protecție care completează nevoile telefonului. Phone Glass va fi un accesoriu ieftin, ale cărui efecte pozitive vor fi resimțite rapid. Printre altele, sunteți sigur că telefonul dvs. este în siguranță, ceea ce se traduce prin confortul utilizării zilnice. Toți ochelarii de siguranță ai telefonului disponibili în gama Battery Empire sunt acoperiți de perioada de garanție și îndeplinesc cele mai înalte standarde acceptate. Acest lucru asigură faptul că utilizatorii sunt siguri că cumpără soluții dovedite și de înaltă calitate, care vor oferi smartphone-ului lor o funcționalitate mai bună.