Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Makita (8)

Baterii pentru șurubelnițe fără fir Makita

Filtrează după:

Zona de ajutor

Dacă am o baterie Ni-Cd (Nichel Cadmiu), pot folosi celule Ni-Mh (Nichel Metal Hidrură)?

În prezent nu există vânzări de baterii bazate pe celule Ni-Cd, acestea fiind înlocuite cu celule Ni-Mh care sunt mai puțin dăunătoare mediului. Aceste celule pot fi folosite interschimbabil, astfel încât putem folosi bateria Ni-Mh în schimbul bateriei Ni-Cd.


În prezent nu există vânzări de baterii bazate pe celule Ni-Cd, acestea fiind înlocuite cu celule...

Dacă am un încărcător vechi, îl va încărca pe cel nou?

În acest caz, acordați atenție tipului de celule utilizate în baterie. Dacă intenționați să cumpărați o baterie Li-Ion (Litiu Ion) și ați folosit anterior o baterie cu celule Ni-Mh (nichel metil hidrură) sau Ni-Cd (nichel cadmiu), noua baterie nu va fi a noastră Încărcătorul încărcat și trebuie să cumpărați un încărcător potrivit.


În acest caz, acordați atenție tipului de celule utilizate în baterie. Dacă intenționați să...

Cât durează o baterie pentru o șurubelniță?

Bateriile Green Cell se caracterizează printr-o durată lungă de viață a celulei - pot „gestiona” până la 1000 de cicluri de încărcare, ceea ce asigură un timp lung de funcționare a dispozitivului dumneavoastră.


Bateriile Green Cell se caracterizează printr-o durată lungă de viață a celulei - pot „gestiona”...
Akku RDY für Makita 1420 1433 1434 4033D 4332D 6228D 6337D 14.4V 3Ah
capacitate: 1.5Ah
Tensiune: 14.4V
Codul produsului: PT03
159,95 LEI
capacitate: 2Ah
Tensiune: 12V
Codul produsului: PT02
159,95 LEI
capacitate: 3Ah
Tensiune: 18V
Codul produsului: PT01
199,95 LEI
capacitate: 3Ah
Tensiune: 12V
Codul produsului: PT181
189,95 LEI
capacitate: 1.5Ah
Tensiune: 12V
Codul produsului: PT182
139,95 LEI
capacitate: 3Ah
Tensiune: 14.4V
Codul produsului: PT119RDY
219,95 LEI
capacitate: 2Ah
Tensiune: 9.6V
Codul produsului: PT271
143,95 LEI
capacitate: 4Ah
Tensiune: 18V
Codul produsului: PT93
219,95 LEI
Adaugă în coș
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
Șurubelnițele sunt instrumente necesare pentru diferite reparații (minore sau majore). Dar chiar și cea mai eficientă șurubelniță va eșua la un moment dat. Makita este un producător de echipamente performante, dar nici nu este indestructibil. În cazul sculelor electrice, este esențial să schimbați din când în când bateriile și acumulatorii. În caz contrar, șurubelnița lasă de dorit în ceea ce privește funcționalitatea, iar sfârșitul unei lucrări aparent simple provoacă brusc probleme considerabile. Șurubelnițele sunt instrumente care sunt din ce în ce mai utilizate de renovatori și de mânerele de aur auto-trase.

Baterii pentru Makita

Magazinul nostru Battery Empire oferă o gamă largă de baterii și acumulatori pentru dispozitivele Makita Restabiliți rapid eficiența energetică completă a sistemelor dvs. și vă faceți munca fără întreruperi inutile. Bateriile noastre speciale Green Cell Makita au protecție integrată împotriva descărcărilor profunde și supraîncărcării. Green Cell oferă o durată lungă de viață la o singură încărcare și sunt perfect potrivite cu modelul de scule electrice Makita

Nivel de energie nou

Bateriile pentru o Green Cell Makita sunt un salt de calitate și energie pe care le veți observa rapid. Green Cell sunt o investiție care se plătește rapid, pe termen scurt și lung, cu o gamă largă de avantaje. De multe ori, înlocuirea unei piese într-un instrument electric permite aducerea acestuia într-o poziție verticală funcțională, eliminând necesitatea achiziționării de echipamente noi și creșterea costurilor. Șurubelnițele sunt utilizate în fiecare zi în construcții și renovări. Aceasta înseamnă că bateriile sunt rapid pregătite pentru utilizare. Funcționarea cu o baterie pe jumătate încărcată și descărcată nu poate continua fără probleme. Green Cell oferă o Makita care poate îmbunătăți rapid calitatea muncii dvs. zilnice. Magazinul nostru Battery Empire oferă o gamă largă de produse pentru uneltele Makita Green Cell sunt o combinație de calitate, performanță și raport preț-performanță care se adaptează rapid nevoilor individuale ale unui consumator modern.

O investiție care dă roade.

Bateriile Green Cell Makita sunt un supliment puternic care vă va ajuta să păstrați un ritm dinamic în timpul lucrărilor de renovare și construcție. Magazinul nostru se străduiește să actualizeze constant oferta existentă pentru a satisface mai bine nevoile crescânde ale clienților noștri. Bateriile și acumulatorii Green Cell Makita vor completa calitatea și eficiența produselor noastre. Există o garanție de 12 luni pentru fiecare produs. Credem în calitatea înaltă a produselor noastre, dar dacă produsul nu îndeplinește așteptările dvs., îl puteți returna în termen de 30 de zile. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră special selectată.