Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Sony Ericson Akku

Batterie Green Cell ® für das Telefon Sony Xperia Z C6602 L36H L36i
Akku LIS1574ERPC für Sony Xperia E4 E4G Z2 Compact Mini
Batterie Green Cell ® für das Telefon Sony Xperia Z1 C6902 C6903
capacitate: 2330mAh
tensiune: 3.7V
Codul produsului: BP64
86,95 LEI
68,95 LEI
capacitate: 2300mAh
tensiune: 3.8V
Codul produsului: BP101
109,95 LEI
87,95 LEI
capacitate: 3000mAh
tensiune: 3.8V
Codul produsului: BP59
109,95 LEI
87,95 LEI
Adaugă în coș
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
Smartphone-ul este un complement fără de care este imposibil să funcționeze corect în realitatea computerizată de astăzi. Părăsirea casei fără greutatea familiară a unui telefon în buzunar este de neimaginat pentru o persoană cu minte modernă. Telefoanele puternice de la diferite mărci concurează pentru atenția consumatorilor. Oferta Sony Ericsson, care oferă soluții personalizate pentru utilizatorii exigenți, iese în evidență din concurență. Cu toată puterea sa, chiar și Sony nu poate sări peste durata de viață a bateriei. În timp, telefonul devine mai puțin eficient din punct de vedere energetic - la urma urmei, este folosit de zeci de ori pe zi. O multitudine de aplicații, înregistrarea și schimbul de experiențe din viața de zi cu zi influențează rapid durata de viață a bateriei. Deci, este logic din când în când să înlocuiți bateria telefonului mobil Sony Ericsson (ca și la alte mărci). Schimbarea bateriei poate readuce rapid telefonul în poziția verticală energetică și poate obține o mobilitate reală și asta pierde cel mai mult atunci când bateria începe să se defecteze. Timpii de încărcare din ce în ce mai lungi și timpul pe care telefonul trebuie să-l petreacă pe cablu sunt o vedere slabă a dispozitivelor mobile. În plus, gândul dacă o curea pentru baterie va rezista și dacă există o priză electrică ușor accesibilă (și vacantă) în care merge utilizatorul este încă în mintea lor. Bateria Empire oferă o gamă largă de Sony Ericsson Green Cell pentru a vă ajuta să redobândiți mobilitatea deplină și performanța smartphone-ului dvs. Toate noastre

Baterii Sony

aveți o garanție de 12 luni și o perioadă de returnare de 30 de zile.

Performanță potrivită

Pe parcursul existenței sale pe piață, Sony Ericsson și-a pus amprenta în istoria dispozitivelor mobile. Telefoanele mobile ale acestui brand nu își pierd popularitatea, dar bateria este o problemă care afectează fiecare dispozitiv mobil. Telefonul a durat câteva zile sub încărcare completă chiar de la început. Cu timpul, totuși, timpul de încărcare devine mai lung și mai frecvent. Spre deosebire de aparențe, bateria unui smartphone poate fi înlocuită cu succes independent. Nu este nevoie de service și niciun cost suplimentar. În plus, nu trebuie să vă despărțiți de telefonul dvs. mobil. Dacă vă lăsați smartphone-ul în funcțiune, nu trebuie să vă bazați pe un schimb „din mers”. De obicei, echipamentul poate petrece câteva până la câteva zile în așteptarea piesei necesare. Un schimb independent elimină această problemă. Sony Ericsson Green Cell sunt o combinație de calitate, performanță și preț accesibil. Acest lucru îl face o investiție care se plătește rapid pe sine pe termen scurt și lung . Saltul de energie se observă rapid, iar utilizatorul devine din nou mobil.

Baterii Green Cell înaltă calitate

Magazinul nostru Battery Empire oferă o gamă largă de baterii pentru Sony Ericsson Green. Sunt o imitație perfectă a originalelor și se vor dovedi a fi o alternativă excelentă în multe modele Ericsson. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră special selectată și actualizată constant. Suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.

Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK