Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Romoss Powerbanks

capacitate: 2800 mAh
tensiune: 5V
Codul produsului: PB86
109,95 LEI
87,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol
Power Bank, adică bateria mobilă (portabilă), nu mai este o noutate pe care puțini oameni și-o pot permite. Astfel de dispozitive sunt o completare importantă a dispozitivelor existente care, în ciuda performanțelor lor, utilizează rapid energia. Banca de alimentare oferă opțiunea de a încărca rapid dispozitivul - de obicei un smartphone dacă nu există acces la priză în apropiere. Romoss Power Bank nu numai că poate menține dispozitivul în funcțiune, ci și să îl încarce complet într-un timp scurt. Funcțiile de încărcare rapidă vă permit să încărcați dispozitivul în câteva minute, nu în ore. Situațiile în care telefonul este scos din buzunar și salutările sunt întâmpinate cu un ecran întunecat sunt repede un lucru din trecut. Romoss este un producător de baterii portabile eficiente care au devenit rapid parte din nevoile Romoss Romoss oferă soluții la cel mai înalt nivel care satisfac efectiv nevoile dispozitivelor dvs. mobile. Brandul este specializat în dispozitive de înaltă calitate, care adaugă energie suplimentară telefoanelor mobile, smartphone-urilor, tabletelor și chiar laptopurilor. Romoss sunt o investiție care se plătește rapid pentru sine.

Romoss putere Romoss

se caracterizează prin utilizarea sistemelor electronice moderne: FitCharge, Dual-Output, FastCharging, SyncCharge și eUSB. Suntem un distribuitor autorizat al Romoss în Germania.

Ce distinge banca de putere Romoss

Pe piața dispozitivelor mobile, băncile de alimentare sunt o categorie largă de produse în care un utilizator neantrenat se poate pierde rapid. Romoss este un punct de referință tehnologic foarte bun, datorită căruia vă puteți găsi rapid Romoss Romoss convins rapid băncile de putere , consumatorii ezitanți, de oferta sa prin utilizarea multor soluții inovatoare. Battery Empire este un distribuitor autorizat al Romoss Powerbanks în Polonia. Drept urmare, clienții noștri pot fi siguri că investesc în cea mai bună calitate de pe piață .

Eficiență ridicată a sistemelor

Romoss este o calitate în care au avut încredere sute de mii de utilizatori din întreaga lume. Romoss mobile Romoss sunt o investiție care se va plăti rapid pe termen scurt și lung. Cu o bancă de alimentare eficientă, nu trebuie să depindeți de cea mai apropiată priză de curent și nu trebuie să vă acordați prioritate dispozitivelor și să decideți pe care să le încărcați înainte.
Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK