Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Ecran LCD 

LCD Display Touch Screen for Apple iPhone 8 Black + tools
199,95 LEI
159,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol
Afișajul telefonului dvs. este elementul cel mai susceptibil la deteriorări și zgârieturi. Chiar și o mică zgârietură este suficientă pentru a reduce confortul și funcționalitatea unui telefon modern. Crăpăturile cauzate de scăderea telefonului pot de multe ori face ca întregul telefon să nu mai funcționeze. Cumpărarea unui telefon nou este adesea prea costisitoare. O alternativă mai bună este înlocuirea ecranului în sine. Un nou afișaj este capabil să reîmprospăteze aspectul smartphone-ului și să-i restabilească performanța maximă. Telefonul va deveni inevitabil operațional în timp. Zgârieturile mici sau fisurile sunt adesea inevitabile, mai ales dacă utilizatorul face parte din viața dinamică și telefonul îi însoțește peste tot.

Afișaje LCD pentru iPhone

Carcasa și ochelarii blindați nu îndeplinesc întotdeauna cerințele. Uneori, pur și simplu nu ai noroc, iar telefonul îți cade din buzunar sau din slot și dăunează ecranului. În această categorie veți găsi ecrane LCD care îndeplinesc cerințele tehnologice ale dispozitivelor dvs. și asigură compatibilitate și funcționalitate deplină . Acest lucru vă poate economisi mulți bani și timp (în caz contrar va trebui să examinați articolul dorit). Puteți înlocui cu succes ecranul dvs., ceea ce reduce și mai mult costurile (nu este nevoie să utilizați serviciul). Afișajele LCD disponibile în oferta noastră provin de la producători și furnizori dovediți. Drept urmare, clienții noștri pot fi siguri că achiziționează o calitate reală, ceea ce ajută la remedierea rapidă a eșecurilor enervante. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră.
Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK