Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Power Bank Green Cell GC PowerPlay10S 10000mAh cu încărcare rapidă 2x USB Ultra Charge și 2x USB-C Power Delivery 18W

Green Cell
Produs disponibil
  • Obțineți un avantaj oriunde vă aflați cu Green Cell PowerPlay10S - până la 36 de ore suplimentare pentru dispozitivele dvs.
  • Încărcați până la 3 dispozitive simultan - datorită porturilor USB-C Power Delivery 18W și 2x USB-A Ultra Charge , puteți încărca rapid nu numai smartphone-uri, ci și mai multe dispozitive solicitante precum iPad Pro 2020
  • Designul extrem de elegant și incredibil de durabil permite utilizarea confortabilă și sigură a băncii de alimentare în toate condițiile
  • Creat cu pasiune pentru mobilitate - GC PowerPlay10S este un produs complet conceput de o echipă de ingineri Green Cell
149,95 LEI

Cantitate:

 

GC PowerPlay10S

GC PowerPlay10S este următorul pas în evoluția băncilor de energie cu celule verzi. Am luat cel mai bun din GC PRIME și am fost înarmați cu cele mai noi soluții tehnologice, ducându-l la un nou nivel. Prin adăugarea a două porturi suplimentare, am creat o Power Bank, datorită căreia câștigați un avantaj în fiecare domeniu.

Proiecta

La proiectarea PowerPlay10S, am știut că dorim să continuăm designul caracteristic al Power Bank-ului nostru de vârf. De aceea am închis celulele litiu-polimer extrem de capabile într-o carcasă elegantă, pe care am îmbunătățit-o nu numai prin adăugarea a două porturi suplimentare, ci și prin schimbarea siglei Green Cell într-un buton care afișează capacitatea actuală a Power Bank.

Chiar și mai multe dispozitive

Banca de alimentare GC PowerPlay10S a fost echipată cu 3 porturi rapide, datorită cărora puteți încărca până la 3 dispozitive în același timp: port USB-C Power Delivery, care poate fi utilizat pentru a încărca dispozitive cu o putere de până la 18W sau pentru încărcarea Power Play, 2 porturi USB-A echipate cu tehnologia patentată Ultra Charge și suplimentar un port USB-C dedicat încărcării instantanee a Power Bank în sine.

Obține un avantaj

Într-o lume în care contează secundele, îți oferim ore. Datorită celulelor de înaltă calitate litiu-polimer, GC PowerPlay10S vă va oferi confortul de a utiliza dispozitivele oriunde vă aflați, chiar și pentru 36 de ore suplimentare!

Porturi

Uitați de problema dispozitivelor descărcate! Datorită celor 3 porturi, PowerPlay10S va face față în mod eficient încărcării dispozitivelor, iar funcția Pass Through vă va permite să o utilizați ca un încărcător multiport. Powerbank-ul în sine poate fi încărcat folosind unul dintre cele două porturi USB de tip C cu o putere de până la 20W.

Lasă puterea să curgă liber

Funcția Pass-Through permite încărcarea simultană a Power Bank, precum și a tuturor dispozitivelor conectate la acesta. Acest lucru economisește timp și spațiu în bagaje.

Compatibilitate

Din ce în ce mai mult, smartphone-urile nu sunt singurele dispozitive pe care le purtăm cu noi care trebuie reîncărcate. Prin urmare, pentru a garanta cea mai rapidă încărcare a dispozitivelor și mai exigente, ne-am echipat banca de energie cu un port USB-C PD 18W, care va gestiona cu ușurință dispozitive de încărcare precum iPad Pro 2020 sau Nintendo Switch. Desigur, nu am uitat nici de smartphone-urile clasice - datorită celor două porturi USB-A Ultra Charge, puteți încărca simultan Samsung S21 și iPhone 12 sau SE (2020)!

Securitate pentru dvs. și dispozitivele dvs.

Siguranța operațională este asigurată de electronice de înaltă clasă, iar rezistența la avarii este asigurată de designul și materialele bine concepute cu care a fost creat PowerPlay10S.

Compatibil cu următoarele modele de baterii
    Compatibil cu următoarele dispozitive
    arrow-up
      Date tehnice
      capacitate:
      10000 mAh
      Putere:
      18W
      Tipul celulei:
      Li-Polymer
      Intrare:
      USB-C1: 5-9V/2A (Max 18W); USB-C2: 5V/3A; 9V/2A
      Starea:
      Neu
      A trece prin:
      Ja
      Protecție la supraîncălzire:
      Ja
      Protecție împotriva descărcării profunde:
      Ja
      Protecție la suprasarcină:
      Ja
      Culoare:
      Negru
      Garanție:
      12 Monate
      Producător:
      Green Cell
      Dimensiuni:
      140x72x14mm
      numărul de ieșiri:
      3
      Codul produsului:
      PBGC02S
      Feedback și întrebări ale clienților
      Exprimă-ți opinia
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

      Pentru a adăuga un comentariu, trebuie să fii autentificat și să ai produsul achiziționat.

      nota medie
      Exprimă-ți opinia
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

      Pentru a adăuga un comentariu, trebuie să fii autentificat și să ai produsul achiziționat.

      ×
      comments icons

      Vă mulțumim că ați adăugat opinia dvs., în curând va fi disponibilă pe cardul produsului.

      închide
      întrebări frecvente
      Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare?
      Vedea
      Este posibil să utilizați baterii de capacitate mai mare. Capacitatea bateriei este exprimată în mile de amperi oră (mAh), cu cât valoarea capacității este mai mare, de exemplu 3000 mAh, cu atât timpul de lucru poate fi atins cu o singură încărcare a bateriei, ceea ce ne crește mobilitatea și eficiența.
      Cum să alegi power bank?
      Vedea
      1. Capacitatea bateriei în telefon Cel mai important lucru pe care trebuie să-l verificăm este capacitatea bateriei telefoanelor noastre și poate varia de la puțin peste 1000 mAh până la 4000 mAh. Vă rugăm să rețineți că există o pierdere inevitabilă de energie în timpul procesului de încărcare, care poate reduce performanța reală a bancului de alimentare cu până la 75%. Acesta este un fenomen complet natural și trebuie luat în considerare.
      2. Power bank pentru smartphone - ce parametri ar trebui luați în considerare? Dacă aveți un telefon care permite încărcare rapidă, merită să alegeți un adaptor de alimentare care acceptă încărcarea 2.1A sau QC 3.0, permițându-vă să încărcați de până la două ori mai repede decât cu alte modele. Totuși, vă rugăm să rețineți că, dacă telefonul nu este compatibil cu acesta, opțiunea de încărcare rapidă nu ne va ajuta de nimic.
      Ce este Ultra Charge?
      Vedea
      Încărcarea rapidă Ultra Charge se bazează pe trei profiluri de încărcare - 5/9/9/12V. În funcție de dispozitivul pe care îl conectați, puteți fi sigur că este aleasă corectă tensiunea de încărcare și intensitatea este cât mai mare. Tehnologia garanteaza o incarcare sigura si rapida indiferent de dispozitivul conectat. Cu Ultra Charge putem încărca majoritatea smartphone-urilor de la 0 la 100% în 1-1,5 ore.
      Este conectat un cablu la power bank?
      Vedea
      Fiecare adaptor de alimentare vine cu un cablu USB-Micro-USB sau USB-C (vezi specificatii) care poate fi folosit pentru incarcarea adaptorului de alimentare iar daca telefonul are o priza potrivita poate fi incarcat si prin acest cablu.
      Va fi acest power bank potrivit pentru modelul meu de telefon?
      Vedea
      De fapt, orice power bank va fi potrivit pentru telefonul nostru atâta timp cât este un smartphone. Totul depinde de preferințele noastre și de scopul nostru. Dacă aveți nevoie de un dispozitiv la îndemână, care să nu ocupe mult spațiu și care poate fi purtat în buzunar, vă recomandăm power bank-uri de până la 10.000 mAh. Totuși, dacă dorim să avem un power bank specific pentru a furniza energie altor dispozitive, vă propunem un model dublu de 20 000 mAh.
      Cum verifici capacitatea bateriei unui telefon mobil?
      Vedea
      Capacitatea bateriei este indicată direct pe baterie. Aceste informații se află în interiorul dispozitivului. De asemenea, puteți utiliza aplicații moderne care monitorizează starea bateriei. Un exemplu de astfel de program este Battery Info, dezvoltat pentru smartphone-uri Android. Aplicația este ușor de utilizat, astfel încât se pot verifica cu ușurință informațiile despre starea curentă a bateriei.
      Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare?
      Vedea
      Capacitatea bateriei exprimată în miliamperi ore (mAh) poate diferi de cea a bateriei din fabrică. Dacă alegi o baterie cu o capacitate mai mare, dispozitivul tău va avea o durată de viață mai lungă și vei câștiga mai multă mobilitate și confort de utilizare!
      Incarcatorul are functie de incarcare rapida?
      Vedea
      Este foarte ușor să verifici dacă încărcătorul are o funcție de încărcare rapidă - se întâmplă dacă dispozitivul are un conector USB verde. Acesta este un semn că încărcătorul îți încarcă rapid telefonul.
      Parametrii încărcătorului - la ce ar trebui să fiți atenți?
      Vedea
      Există mai mulți factori de luat în considerare atunci când alegeți încărcătoare. Cele mai importante dintre acestea sunt: puterea încărcătorului, tipul de intrare și tehnologiile de încărcare rapidă utilizate.
      Încărcător cu tehnologie Power Delivery, ce înseamnă PD?
      Vedea
      Power Delivery este o tehnologie de încărcare rapidă. Mai simplu spus, încărcătoarele care acceptă această variantă selectează automat încărcarea potrivită pentru dispozitivul conectat, asigurând o încărcare rapidă și eficientă.
      Încărcătorul cu funcția de încărcare rapidă poate încărca un telefon mobil obișnuit?
      Vedea
      Dacă utilizați un telefon mobil mai vechi care nu are tehnologie de încărcare rapidă, nu trebuie să treceți fără să cumpărați un încărcător special. Telefonul dvs. se va încărca corect, iar încărcătoarele moderne au câteva funcții suplimentare care vă vor fi utile în orice situație.
      Ce capacitate de încărcare ar trebui să aibă încărcătorul telefonului mobil?
      Vedea
      Înainte de a cumpăra un încărcător de rețea, verificați puterea maximă de încărcare a telefonului dvs. mobil (acest parametru este dat în wați). De asemenea, acordați atenție numărului de conectori de pe încărcător - în acest fel alegeți un dispozitiv care este convenabil de utilizat. Cele mai populare modele le găsești la următorul link: Cum să alegi încărcătorul de telefon potrivit?

      Video