Găsiți ceva pentru dvs.

Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
Dispozitivele mele

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
Dispozitive selectate:

Dispozitive selectate:

Docking Station, Adapter, HUB USB-C HDMI Adaptor HD Green Cell - 7 porturi pentru MacBook Pro, Dell XPS, Lenovo X1 Carbon și alt

Green Cell
În stoc.
Satisfacție garantată - Politica de returnare de 30 de zile
 • Extindeți un port USB-C pentru a include cele șapte intrări cele mai necesare pentru o muncă convenabilă pe care le puteți utiliza în același timp și extindeți-vă capacitățile
 • Porturi disponibile: USB Type-C cu Power Delivery, USB 3.0, 2xUSB 2.0, HDMI 4K, microSD, SD
 • Utilizați dispozitivul ca stație de andocare pentru computer sau schimbați telefonul Samsung la computer cu suport DeX
 • Adaptorul funcționează cu orice laptop echipat cu USB-C, inclusiv: MacBook 12 / Pro 13 / Pro 15 (pentru procesoare din seria M, este necesară versiunea macOS Big Sur 11.2.2 până la 11.6.1), Dell XPS , Surface, Asus ZenBook, Huawei MateBook)
210,95 LEI

Cantitate:

 
logo.jpg

USB-C HUB
Extindeți-vă posibilitățile

logo.jpg

Electronica de protecție avansată, designul modern, dimensiunile mici și universalitatea fac ca adaptorul Green Cell să fie de neînlocuit dacă doriți să extindeți posibilitățile dispozitivului. Schimbați un slot în 7 și distrați-vă cu posibilități nelimitate de ex. transmiterea de date, imagini și încărcare rapidă de către un singur dispozitiv.

7-in-one

logo.jpg

Multifuncțional


Adaptorul este compatibil cu orice laptop echipat cu USB-C, inclusiv: Apple MacBook 12 / Pro 13 / Pro 15 (procesoarele M1 necesită macOS Big Sur 11.2.2 sau o versiune mai nouă), Dell XPS, Microsoft Surface, Asus ZenBook, Huawei MateBook.

Notă! După actualizarea MacBook-ului la cea mai recentă versiune de macOS 12.0.1 Monterey, este posibil să întâmpinați probleme cu funcționarea adaptorului. Actualizările hardware Apple ulterioare ar trebui să rezolve această problemă.

Aplicarea celor mai populare intrări de pe piață vă permite să schimbați portul USB de tip C în de ex. încărcător rapid, cititor de carduri de memorie, emițător foto 4K sau un conector pentru dispozitive USB-A standard. În plus, poate înlocui stația DeX și alte sisteme PC Mode de exemplu, Samsung Galaxy S8 / S9, Note, S20/S20+/S20 Ultra, S21/S21+/S21 Ultra sau Huawei Mate 10 care vă permite să utilizați smartphone-ul la fel de ușor ca computerul.

logo.jpg

Tot ce aveți nevoie la îndemână


Adaptorul are 7 ieșiri care extind funcționalitatea dispozitivului.

Puteți găsi intrări precum: 

logo.jpg

Și totul este închis într-o carcasă compactă, unibody, cu dimensiuni de 30mm x 109mm x 12,5mm.

logo.jpg

Schimbați telefonul în computer prin Samsung Dex


Samsung DeX vă permite să conectați Galaxy S8 / S8 +, S9 / S9 +, S20 / S20 + / S20 Ultra, S21 / S21 + / S21 Ultra sau Note8 la ecran, tastatură sau la mouse și utilizați-l ca un mini- eficient computer gata de lucru.

Trebuie doar să vă conectați telefonul și încărcătorul la adaptorul Green Cell și sistemul va porni automat. Acum, în interfața personalizată a computerului, puteți utiliza aplicații, vizualiza documente, crea grafică și multe altele. În același timp, toate funcțiile telefonului sunt disponibile.

Nimic mai simplu...

logo.jpg

Port USB-C PD


Tehnologia Power Delivery vă permite să utilizați adaptorul Green Cell ca încărcător prin sistem de trecere. Este suficient să conectați încărcătorul la adaptor și electronica va seta automat parametrii corespunzători pentru a vă încărca dispozitiv.

logo.jpg

Încărcare rapidă


Slotul USB disponibil pe dispozitivul nostru acceptă tehnologia de încărcare rapidă, ceea ce face ca încărcarea să fie chiar de mai rapidă.

logo.jpg
Compatibil cu următoarele modele de baterii
  Compatibil cu următoarele dispozitive
   Feedback și întrebări ale clienților
   Exprimă-ți opinia

   Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

   nota medie
   Exprimă-ți opinia

   Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

   Opinia ta:
   ×

   Vă mulțumim că ați adăugat opinia dvs., în curând va fi disponibilă pe cardul produsului.

   închide
   Date tehnice
   stare:
   Neu
   culoare:
   Silber
   Garanție:
   12 Monate
   Producător:
   Green Cell
   Dimensiuni:
   30x109x12,5mm
   Greutate:
   60g
   Tehnologie de livrare a energiei:
   Ja
   Numărul de porturi:
   7
   Codul produsului:
   AK50