Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Adaptor HUB USB-C Green Cell 7 în 1 (USB 3.0 HDMI 4K microSD SD) pentru Apple MacBook Pro, Air, Asus, Dell XPS, HP, Lenovo X1

Green Cell
Produs indisponibil
  • Extindeți un port USB-C pentru a include cele șapte intrări cele mai necesare pentru o muncă convenabilă pe care le puteți utiliza în același timp și extindeți-vă capacitățile
  • Porturi disponibile: USB Type-C cu Power Delivery, USB 3.0, 2xUSB 2.0, HDMI 4K, microSD, SD
  • Utilizați dispozitivul ca stație de andocare pentru computer sau schimbați telefonul Samsung la computer cu suport DeX
  • Adaptorul funcționează cu orice laptop echipat cu USB-C, inclusiv: MacBook 12 / Pro 13 / Pro 15 (pentru procesoare din seria M, este necesară versiunea macOS Big Sur 11.2.2 până la 11.6.1), Dell XPS , Surface, Asus ZenBook, Huawei MateBook)
219,95 LEI
Stoc epuizat
 
logo.jpg

USB-C HUB
Extindeți-vă posibilitățile

logo.jpg

Electronica de protecție avansată, designul modern, dimensiunile mici și universalitatea fac ca adaptorul Green Cell să fie de neînlocuit dacă doriți să extindeți posibilitățile dispozitivului. Schimbați un slot în 7 și distrați-vă cu posibilități nelimitate de ex. transmiterea de date, imagini și încărcare rapidă de către un singur dispozitiv.

7-in-one

logo.jpg

Multifuncțional


Adaptorul este compatibil cu orice laptop echipat cu USB-C, inclusiv: Apple MacBook 12 / Pro 13 / Pro 15 (procesoarele M1 necesită macOS Big Sur 11.2.2 sau o versiune mai nouă), Dell XPS, Microsoft Surface, Asus ZenBook, Huawei MateBook.

Notă! După actualizarea MacBook-ului la cea mai recentă versiune de macOS 12.0.1 Monterey, este posibil să întâmpinați probleme cu funcționarea adaptorului. Actualizările hardware Apple ulterioare ar trebui să rezolve această problemă.

Aplicarea celor mai populare intrări de pe piață vă permite să schimbați portul USB de tip C în de ex. încărcător rapid, cititor de carduri de memorie, emițător foto 4K sau un conector pentru dispozitive USB-A standard. În plus, poate înlocui stația DeX și alte sisteme PC Mode de exemplu, Samsung Galaxy S8 / S9, Note, S20/S20+/S20 Ultra, S21/S21+/S21 Ultra sau Huawei Mate 10 care vă permite să utilizați smartphone-ul la fel de ușor ca computerul.

logo.jpg

Tot ce aveți nevoie la îndemână


Adaptorul are 7 ieșiri care extind funcționalitatea dispozitivului.

Puteți găsi intrări precum: 

logo.jpg

Și totul este închis într-o carcasă compactă, unibody, cu dimensiuni de 30mm x 109mm x 12,5mm.

logo.jpg

Schimbați telefonul în computer prin Samsung Dex


Samsung DeX vă permite să conectați Galaxy S8 / S8 +, S9 / S9 +, S20 / S20 + / S20 Ultra, S21 / S21 + / S21 Ultra sau Note8 la ecran, tastatură sau la mouse și utilizați-l ca un mini- eficient computer gata de lucru.

Trebuie doar să vă conectați telefonul și încărcătorul la adaptorul Green Cell și sistemul va porni automat. Acum, în interfața personalizată a computerului, puteți utiliza aplicații, vizualiza documente, crea grafică și multe altele. În același timp, toate funcțiile telefonului sunt disponibile.

Nimic mai simplu...

logo.jpg

Port USB-C PD


Tehnologia Power Delivery vă permite să utilizați adaptorul Green Cell ca încărcător prin sistem de trecere. Este suficient să conectați încărcătorul la adaptor și electronica va seta automat parametrii corespunzători pentru a vă încărca dispozitiv.

logo.jpg

Încărcare rapidă


Slotul USB disponibil pe dispozitivul nostru acceptă tehnologia de încărcare rapidă, ceea ce face ca încărcarea să fie chiar de mai rapidă.

logo.jpg
Compatibil cu următoarele modele de baterii
    Compatibil cu următoarele dispozitive
    arrow-up
      Date tehnice
      Starea:
      Neu
      Culoare:
      Silber
      Garanție:
      12 Monate
      Producător:
      Green Cell
      Dimensiuni:
      30x109x12,5mm
      Greutate:
      60g
      Tehnologie de livrare a energiei:
      Ja
      numărul de ieșiri:
      7
      Numărul de porturi:
      7
      Feedback și întrebări ale clienților
      Exprimă-ți opinia
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

      Pentru a adăuga un comentariu, trebuie să fii autentificat și să ai produsul achiziționat.

      nota medie
      Exprimă-ți opinia
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

      Pentru a adăuga un comentariu, trebuie să fii autentificat și să ai produsul achiziționat.

      ×
      comments icons

      Vă mulțumim că ați adăugat opinia dvs., în curând va fi disponibilă pe cardul produsului.

      închide
      întrebări frecvente
      Cum funcționează un invertor?
      Vedea
      Un invertor este un dispozitiv independent care se conectează la priza brichetei sau direct la baterie. Sarcina sa este de a converti tensiunea de 12V/24V din sistemul DC al mașinii în 230V AC. Din acest motiv, veți găsi foarte des următoarea abreviere lângă numele invertorului: DC/AC.
      Ce tipuri de invertoare există?
      Vedea
      Când vine vorba de invertoare pentru automobile, putem distinge două tipuri principale: invertoare cu undă sinusoidală pură și modificată. Primul este destinat dispozitivelor care necesită o alimentare continuă. Acest tip de invertor trebuie ales pentru dispozitive precum pompele de căldură, aragazele electrice sau ceainicele electronice. Magazinul nostru oferă și invertoare cu undă sinusoidală modificată. Acest tip de invertor este potrivit pentru dispozitive precum laptopuri, surse de alimentare sau iluminat.

      Video