Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

GoPro (2)

Încărcător GoPro

Filtrează după:
Kamera Akku-Ladegerät AHBBP-401 Green Cell ® für GoPro AHDBT-401, HD Hero4
127,95 LEI
127,95 LEI
Adaugă în coș
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
Astăzi, petrecerea activă a timpului nu mai este doar un slogan frumos, ci o realitate realizată de mii de oameni care nu pot sta pe site. GoPro este un mod de a vă înregistra experiențele dinamice, de a înregistra mai multe și de a vă exprima mai bine. GoPro au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani. Cu toate acestea, aceste dispozitive sunt capabile să pătrundă rapid în resursele de energie disponibile. GoPro sunt accesoriile necesare pentru a vă asigura că dispozitivul funcționează la cel mai înalt nivel de funcționalitate. Un utilizator dinamic trebuie să aibă acces la capacitatea de a încărca camera sau camera web (frecvent). GoPro sine este foarte eficient, dar nu există o cantitate inepuizabilă de putere. Este o soluție pentru persoanele care doresc să alerge / să conducă / să înoate / să zboare mai departe și mai repede. Magazinul nostru Battery Empire oferă o varietate de opțiuni pentru încărcătoare pentru GoPro , care sunt adaptate rapid nevoilor individuale ale proprietarului și ale echipamentului dvs.

Încărcătoare GoPro

în această categorie aveți o garanție de 12 luni. Acest lucru oferă clienților noștri încrederea că cumpără soluții de calitate care nu le vor dezamăgi așteptările.

Încărcătoare adecvate pentru camerele GoPro

GoPro este brandul ales de mii de oameni activi din întreaga lume. Dispozitivele marcate cu acest simbol se adaptează rapid cerințelor ridicate ale clienților dinamici și îi ajută să se exprime mai bine prin pasiunea lor. Capturarea experiențelor cu GoPro crește în popularitate. Cu toate acestea, pentru toate acestea aveți nevoie de energie. Dacă încărcătorul camerei nu reușește, dispozitivul devine un balast voluminos și greu. Înlocuirea încărcătorului din când în când nu este o problemă, dar vă va permite să mențineți dispozitivul la nivelul corect de energie. Cumpărarea unui încărcător nou este o investiție care se plătește rapid pe termen scurt și lung. În această categorie veți găsi încărcătoare pentru diferite modele GoPro care fac utilizarea zilnică a dispozitivelor mai convenabilă și mai sigură.

Încărcătoare de înaltă calitate pentru GoPro

Battery Empire își actualizează în permanență gama de încărcătoare de camere GoPro . Acest lucru ne permite să satisfacem mai bine nevoile în continuă creștere ale clienților noștri. Când GoPro încărcător GoPro, puteți fi siguri că primiți unele dintre cele mai bune soluții. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră, suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.