Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Tastatura Samsung

Green Cell ® Tastaturen für Laptop Samsung R519 R525 R530 R528 R538 R540 R610 R620 R719 RV508 RV510
134,95 LEI
107,95 LEI
Adaugă în coș
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol
Tastatura este un element al unui laptop a cărui importanță este adesea marginalizată. Faptul că este și funcționează este suficient pentru a nu-i acorda atenție. Până în punctul în care începe să eșueze. Este necesară înlocuirea ocazională a tastaturii din laptop . Nu se spune că dispozitivul trebuie să fie echipat cu aceeași tastatură pentru întreaga sa durată de viață. Tastaturile din laptopuri / notebook-uri se uzează inevitabil din cauza utilizării zilnice intensive. Blocarea și butoanele puternice pot reduce în mod eficient confortul și funcționalitatea echipamentului dvs. Schimbul nu este un lucru foarte supărător. Întregul proces durează maximum câteva minute, după care sistemul funcționează și arată mai bine. Ca urmare, puteți renunța la service, plăti taxe suplimentare cu forța de muncă și adesea vă puteți deconecta de la laptop pentru o lungă perioadă de timp (până la sosirea pieselor comandate). Magazinul nostru Battery Empire

Tastaturi Samsung Green Cell

care îndeplinesc rapid cerințele tehnologice ale dispozitivelor. Tastaturile disponibile sunt o replică perfectă a originalului și, prin urmare, se adaptează perfect și oferă un nivel ridicat de ușurință în utilizare .

Nu renunța la obiceiurile tale

Lucrul la un model de laptop se obișnuiește cu el. Instinctiv cunoașteți aspectul butoanelor, deoarece munca și divertismentul sunt mai rapide. Înlocuirea unui laptop / notebook Samsung Green Cell este o investiție care se plătește rapid pe termen scurt și lung. Toate tastaturile oferite în magazinul nostru se potrivesc perfect cu originalele, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la schimbarea obiceiurilor peste noapte. Cumpărarea unei tastaturi este, de asemenea, o alternativă mult mai bună decât cumpărarea de hardware nou. De obicei, utilizatorii încearcă să facă acest pas extrem atunci când o calamitate neplanificată cade pe un laptop. Drept urmare, confortul și calitatea muncii sunt practic zero. Drept urmare, începem să ne gândim și să calculăm despre cumpărarea de echipamente noi. Înlocuirea tastaturii este de obicei suficientă pentru a putea utiliza din nou funcționalitatea completă și pentru a economisi resurse considerabile care pot fi cheltuite pe alte priorități.

Înlocuitori puternici de la Green Cell

Tastaturi pentru laptopuri / notebook-uri Samsung Green Cell este o investiție care aduce beneficii multidimensionale. Toate tastaturile au o garanție de 24 de luni. Acest lucru oferă clienților noștri acces la unele dintre cele mai bune soluții de pe piață. Tastaturile Green Cell pentru laptopurile Samsung sunt o combinație de calitate, durabilitate și un preț rezonabil. Sigur vă vor satisface interesul. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră special selectată și actualizată constant.
Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK