Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Hub USB-C

263,95 LEI
210,95 LEI
323,95 LEI
258,95 LEI
329,95 LEI
263,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
Un dispozitiv obligatoriu care îmbunătățește foarte mult funcționalitatea laptopurilor moderne cu porturi USB-C. Există o tendință în noile notebook-uri de a limita numărul de porturi despre care se credea că sunt necesare până de curând. Conexiunile precum USB-A, Ethernet sau sloturile pentru carduri de memorie au devenit o raritate. Huburile USB-C rezolvă această problemă și ne permit să folosim în mod liber toate dispozitivele preferate, cum ar fi șoareci, tastaturi și alte dispozitive USB.

Adaptor USB-C

Majoritatea stațiilor de andocare USB-C vă permit, de asemenea, să vă conectați laptopul la televizor datorită conexiunii HDMI. Acest lucru este deosebit de util pentru modelele de televizoare mai vechi care împiedică conexiunile prin Smartcast, de exemplu. Trebuie remarcat faptul că adaptoarele au de obicei un port de intrare USB-C. De exemplu, dacă aveți un MacBook Air cu doar un port USB-C, puteți încărca laptopul folosind hub-ul după conectarea acestuia. Pe lângă laptopuri, adaptoarele USB-C pot fi utilizate și cu smartphone-urile pentru a utiliza așa-numitele adaptoare USB-C în modul desktop - de exemplu, în loc de Samsung DeX . Această opțiune vă permite să vă conectați smartphone-ul la televizor și să îl utilizați ca un laptop obișnuit. Conectați doar mouse-ul și tastatura.
Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK