Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Hub USB-C (5)

Hub USB-C

Stația de andocare Hub USB-C este un instrument care vă va permite să maximizați posibilitățile echipamentului dvs. prin conectarea unui splitter cu mai multe porturi suplimentare. Datorită acestuia, conectarea dispozitivelor suplimentare nu va fi o problemă, iar necesitatea de a acorda prioritate ceea ce va fi conectat va fi un lucru din trecut. Stația de andocare hub USB-C are multe porturi diferite, astfel încât utilizarea laptopului, computerului sau tabletei dvs. va deveni mai eficientă.
Filtrează după:
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
Un dispozitiv obligatoriu care îmbunătățește foarte mult funcționalitatea laptopurilor moderne cu porturi USB-C. Există o tendință în noile notebook-uri de a limita numărul de porturi despre care se credea că sunt necesare până de curând. Conexiunile precum USB-A, Ethernet sau sloturile pentru carduri de memorie au devenit o raritate. Huburile USB-C rezolvă această problemă și ne permit să folosim în mod liber toate dispozitivele preferate, cum ar fi șoareci, tastaturi și alte dispozitive USB.

Adaptor USB-C

Majoritatea stațiilor de andocare USB-C vă permit, de asemenea, să vă conectați laptopul la televizor datorită conexiunii HDMI. Acest lucru este deosebit de util pentru modelele de televizoare mai vechi care împiedică conexiunile prin Smartcast, de exemplu. Trebuie remarcat faptul că adaptoarele au de obicei un port de intrare USB-C. De exemplu, dacă aveți un MacBook Air cu doar un port USB-C, puteți încărca laptopul folosind hub-ul după conectarea acestuia. Pe lângă laptopuri, adaptoarele USB-C pot fi utilizate și cu smartphone-urile pentru a utiliza așa-numitele adaptoare USB-C în modul desktop - de exemplu, în loc de Samsung DeX . Această opțiune vă permite să vă conectați smartphone-ul la televizor și să îl utilizați ca un laptop obișnuit. Conectați doar mouse-ul și tastatura.