Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Dyson (1)

Baterie aspirator Dyson

Alege capacitate:
Filtrează după:

Zona de ajutor

Cum să alegi o baterie pentru un aspirator?

Puteți găsi bateria potrivită introducând în motorul nostru de căutare modelul aspiratorului sau numele bateriei originale. Este foarte important să comparați tensiunea bateriei noi cu bateria originală - dacă acești parametri se potrivesc, puteți cumpăra o baterie.


Puteți găsi bateria potrivită introducând în motorul nostru de căutare modelul aspiratorului sau...

Cum se verifică capacitatea bateriei într-un aspirator?

Capacitatea bateriei este dată în miliamperi ore (MaH). Informațiile despre capacitatea bateriei sunt ușor de găsit - pot fi găsite atât pe baterie în sine, cât și în specificațiile dispozitivului. Aceste informații vă vor ajuta să alegeți bateria potrivită - dacă doriți ca aspiratorul să dureze mai mult, alegeți un dispozitiv cu o capacitate mai mare!


Capacitatea bateriei este dată în miliamperi ore (MaH). Informațiile despre capacitatea bateriei...

Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare?

Atunci când alegeți o baterie nouă, nu este nevoie să luați în considerare capacitatea modelului original. Nu există contraindicații dacă noua baterie este mai mare decât bateria din fabrică. Cu cât bateria este mai mare, cu atât timpul de funcționare al dispozitivului este mai lung.


Atunci când alegeți o baterie nouă, nu este nevoie să luați în considerare capacitatea modelului...

Înlocuirea bateriei în aspirator

Poziția și instalarea bateriilor pot fi foarte diferite pentru diferitele modele de aspiratoare. Pentru a înlocui bateria fără probleme, vă recomandăm să mergeți la un centru de service autorizat. Când înlocuiți o baterie, instrucțiunile de utilizare incluse cu fiecare aspirator vă pot ajuta, de asemenea, datorită acestui lucru, puteți efectua singur înlocuirea.


Poziția și instalarea bateriilor pot fi foarte diferite pentru diferitele modele de aspiratoare....
Green Cell ® Baterie 967810-02 209432-01 209472-01 (2Ah 21.6V) pentru Dyson V6 DC58 DC59 DC61 DC62 DC72 DC74
capacitate: 2Ah
Tensiune: 21.6V
Codul produsului: PT226
249,95 LEI
Adaugă în coș
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol
Bateriile din aspiratoarele fără fir trebuie înlocuite ocazional. La fel ca toate bateriile, acestea rezistă în timp , rezultând performanțe mai mici la fiecare ciclu de încărcare. După un an de utilizare, aspiratorul fără fir poate petrece mult mai mult timp pe cablu sau în stația de andocare. Dyson sunt un înlocuitor care va avea rapid un efect pozitiv asupra funcționării dispozitivelor dvs. Vacuumul dvs. își va recăpăta eficiența energetică maximă pentru mult timp. Dyson reprezintă o investiție accesibilă care se plătește rapid atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Fără o baterie eficientă, un aspirator fără fir își pierde funcționalitatea și potențialul și devine încet din ce în ce mai puțin util. Înlocuirea bateriei poate restabili dispozitivul rapid cu puțin efort. Nu este nevoie să solicitați garanție sau service. Înlocuirea bateriei pentru Dyson este rapidă și ușoară. Magazinul nostru Battery Empire oferă acces la o mare varietate de

Baterii pentru aspiratoare Dyson

care se adaptează rapid la cerințele individuale ale utilizatorului și ale dispozitivelor. Toate Dyson au o garanție de 12 luni.

Confort de curățare

Aspiratoarele fără fir vă oferă mai multă comoditate la curățare și sunt independente de cabluri. Durata de viață a bateriei depinde de intensitatea și frecvența curățării. Chiar dacă vă curățați echipamentul economic, îl veți putea folosi în mod inevitabil. Înlocuirea bateriei într-un aspirator Dyson este esențială în timp. Din fericire, o poți face singur. Vă invităm să aruncați o privire la oferta noastră special selectată și actualizată constant . Suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.