Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Samsung (1)

Bateriile telefonului mobil Samsung

Alege capacitate:
Filtrează după:

Zona de ajutor

Cum să alegi o baterie pentru un telefon mobil?

Alegerea unei baterii pentru un telefon mobil este un lucru simplu și intuitiv. Acest lucru se poate face în câteva momente folosind următoarele două metode:
1. Specificația modelului de telefon.Modelul telefonului poate fi găsit de obicei pe dispozitiv. După citirea și introducerea modelului în motorul de căutare al magazinului, va apărea bateria corectă. de exemplu, iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. Codul baterieiDe asemenea, puteți căuta o baterie introducând codul acesteia - acesta se găsește în interiorul bateriei. Pur și simplu introduceți codul corespunzător și motorul nostru de căutare vă va arăta produsele relevante! ex. BM39 / BS-01/ A1457 Vă recomandăm să citiți și ghidul de pe blogul nostru: Cum să alegeți o baterie pentru telefonul mobil?


Alegerea unei baterii pentru un telefon mobil este un lucru simplu și intuitiv. Acest lucru se...

Cum verifici capacitatea bateriei unui telefon mobil?

Capacitatea bateriei este indicată direct pe baterie. Aceste informații se află în interiorul dispozitivului. De asemenea, puteți utiliza aplicații moderne care monitorizează starea bateriei. Un exemplu de astfel de program este Battery Info, dezvoltat pentru smartphone-uri Android. Aplicația este ușor de utilizat, astfel încât se pot verifica cu ușurință informațiile despre starea curentă a bateriei.


Capacitatea bateriei este indicată direct pe baterie. Aceste informații se află în interiorul...

Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare?

Capacitatea bateriei exprimată în miliamperi ore (mAh) poate diferi de cea a bateriei din fabrică. Dacă alegi o baterie cu o capacitate mai mare, dispozitivul tău va avea o durată de viață mai lungă și vei câștiga mai multă mobilitate și confort de utilizare!


Capacitatea bateriei exprimată în miliamperi ore (mAh) poate diferi de cea a bateriei din...

Cum să prelungești durata de viață a bateriei telefonului mobil?

Există câteva metode simple care sunt eficiente în prelungirea duratei de viață a unei baterii: 1. Nu descărcați bateria la 0!
Bateria telefonului nostru, cunoscută sub numele de baterie, nu-i place asta. Așa că nu așteptați să apară avertismentul de baterie descărcată. Când nivelul bateriei scade sub 40%, este indicat să conectați telefonul la un încărcător.
2.Conectează frecvent telefonul la un încărcător.
Bateriile moderne litiu-ion nu au efect de memorie. Prin urmare, încărcarea frecventă are un efect pozitiv asupra performanței acestora. Potrivit experților, cel mai bine este să ajungeți la 80-90% stare de încărcare.
3. Evitați temperaturile extreme
Bateriile telefoanelor mobile se aseamănă puțin cu utilizatorii lor - se simt cel mai bine la temperaturi moderate. Lăsarea telefonului în lumina directă a soarelui sau într-o mașină fierbinte poate reduce dramatic durata de viață a bateriei. De asemenea, este o idee bună să vă protejați telefonul de frig.


Există câteva metode simple care sunt eficiente în prelungirea duratei de viață a unei baterii:...
Batterie Green Cell ® für das Telefon Samsung Galaxy Note II N7100
capacitate: 3100 mAh
Tensiune: 3.7V
Codul produsului: BP24
99,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol
Smartphone-urile sunt echipamentele de care nu mai poți face lipsă astăzi. Ieșirea din casă fără a simți greutatea unui prieten în buzunar este practic imposibilă. În contact constant cu lumea, utilizatorul modern trebuie să rămână în contact cu lumea în orice moment. Frecvența ridicată de utilizare a telefonului permite utilizarea bateriei rapid. Eficiența energetică mai redusă se reflectă rapid în confortul de utilizare și mobilitate. Acest lucru transformă telefonul dintr-un însoțitor practic de zi cu zi într-o piatră mică care este legată de cablul de încărcare pentru perioade de timp din ce în ce mai lungi. Păstrarea dispozitivelor pe o linie de alimentare poate perturba rutina zilnică, deoarece gândul principal apare de la cea mai apropiată priză electrică (în cazul unei bare de baterii intermitente). Samsung pot fi operate cu bateria originală timp de până la câteva zile, dar în timp, odată cu următorul ciclu de descărcare, bateria este descărcată și durata de viață a bateriei este scurtată, caz în care bateria uzată ar trebui înlocuită cu una nouă. Magazinul nostru oferă o selecție largă de Green Cell

Baterii pentru Samsung S3, S5

care se adaptează rapid la nevoile tehnologice ale dispozitivelor și ale utilizatorului. Acest lucru va face telefonul dvs. din nou mai eficient din punct de vedere energetic și va face din găsirea unei prize disponibile să fie un lucru din trecut.

O bucată de istorie a tehnologiei

Samsung este un brand cu sute de mii de clienți dedicați din întreaga lume. De-a lungul anilor de activitate pe piață, marca a oferit întotdeauna clienților săi produse de cea mai înaltă calitate , adaptate nevoilor lor reale. În ciuda avansării și performanței sale, Samsung nu este rezistent la uzură și la stilul de viață dinamic al utilizatorilor săi. Având un număr mare de aplicații instalate și utilizarea continuă a telefonului pentru a comunica în mai multe moduri și pentru a capta momente din viața ta, poate avea un impact foarte puternic asupra bateriei. Înlocuirea bateriei telefonului Samsung este posibilă în ciuda aspectului. S-a presupus în mod greșit că un schimb independent nu este posibil în smartphone-urile moderne. Este realizabil și nu necesită mult timp, vă permite, de asemenea, să economisiți costurile serviciilor. Drept urmare, bateria de schimb pentru Samsung devine o sursă de economii semnificative care poate fi utilizată pentru alte priorități.

Baterii potrivite pentru telefoanele Samsung

Magazinul nostru Battery Empire oferă baterii de înaltă calitate pentru telefoanele Samsung Green Cell . Sunt o combinație de calitate, performanță și valoare pentru bani. Rezultatul este o investiție care se plătește rapid pe termen scurt și lung. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră, suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.