Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Pentru drone (1)

Baterie pentru dronă

Bateriile pentru drone sunt un element care trebuie înlocuit ocazional. O gamă largă de baterii vă permite să adaptați rapid înlocuitorul la o componentă uzată și să dați o nouă viață dronei. Toate bateriile pentru drone disponibile în oferta noastră din magazin sunt acoperite de perioada de garanție. Ca urmare, destinatarii noștri sunt conștienți că cumpără soluții dovedite care vor funcționa eficient pentru o lungă perioadă de timp. Vă invităm să vă familiarizați cu ofertele noastre special selectate și actualizate constant, suntem siguri că veți găsi rapid o variantă de baterie pentru drone care să răspundă nevoilor și cerințelor dvs. unice.
Filtrează după:
Green Cell® Akku Batterie für DJI Mavic Pro (Li-Polymer High Performance 3830mAh 43.6Wh 11.4V Grau)
capacitate: 3830 mAh
Tensiune: 11.4V
Codul produsului: DJI04
369,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol

Potrivit majorității operatorilor de drone, cea mai mare problemă cu aceste dispozitive este timpul de zbor. Cu modelele clasei de mijloc, ne putem aștepta la câteva minute. Pentru a obține 20-30 de minute de zbor avem nevoie de o dronă foarte bună. Opțiunea de a extinde zborul este să vă echipați cu baterii de rezervă (sau chiar câteva!). Chiar dacă programul de lucru al dronei este suficient pentru noi, va trebui, desigur, să înlocuim bateria la un moment dat. Având în vedere că acest echipament este utilizat foarte des, momentul înlocuirii va fi mai devreme decât mai târziu.

Baterii pentru drone - pentru a zbura mai des și mai departe

În oferta noastră puteți găsi baterii pentru drone de la producători precum: DJI - Syma - Hubsan - JJRC. Bateriile pentru drone sunt un element care trebuie ocazional înlocuit. Bateria poate fi acționată rapid prin zboruri intensive cu drone și își pierde energia în acest proces. După un timp, dispozitivul poate rămâne pe cablu mult mai mult timp și timpul în care poate fi folosit după îndepărtare este redus în mod vizibil. Bateriile cu drone sunt extrem de eficiente, trebuie să reziste mult, dar nici ele nu sunt indestructibile. Temperaturile ridicate, factorii nocivi și utilizarea zilnică intensă se reflectă în fiecare echipament, inclusiv în baterii.

Aruncați o privire la gama noastră largă de baterii pentru drone

Magazinul nostru oferă baterii de drone performante, care sunt compatibile cu diferite avioane disponibile pe piață, cum ar fi Dj Mavic, JJRC sau Syma. Veți recâștiga rapid o independență energetică mai mare și veți spori confortul utilizării zilnice. Gama largă de baterii vă permite să înlocuiți rapid o componentă uzată și să dați o nouă viață dronei. Toate bateriile pentru drone disponibile în magazinul nostru sunt acoperite de perioada de garanție. Datorită acestui fapt, clienții noștri sunt conștienți de faptul că cumpără soluții dovedite care vor servi eficient pentru o lungă perioadă de timp. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră special selectată și actualizată constant. Suntem siguri că veți găsi rapid o varietate de baterii pentru drone care să corespundă nevoilor și cerințelor dvs. unice.