MARCH
Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
Dispozitivele mele

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
Dispozitive selectate:

Dispozitive selectate:

Panasonic (1)

Baterii pentru șurubelnițe fără fir Panasonic

Alege capacitate:
Filtrează după:

Zona de ajutor

Dacă am o baterie Ni-Cd (Nichel Cadmiu), pot folosi celule Ni-Mh (Nichel Metal Hidrură)?

În prezent nu există vânzări de baterii bazate pe celule Ni-Cd, acestea fiind înlocuite cu celule Ni-Mh care sunt mai puțin dăunătoare mediului. Aceste celule pot fi folosite interschimbabil, astfel încât putem folosi bateria Ni-Mh în schimbul bateriei Ni-Cd.


În prezent nu există vânzări de baterii bazate pe celule Ni-Cd, acestea fiind înlocuite cu celule...

Dacă am un încărcător vechi, îl va încărca pe cel nou?

În acest caz, acordați atenție tipului de celule utilizate în baterie. Dacă intenționați să cumpărați o baterie Li-Ion (Litiu Ion) și ați folosit anterior o baterie cu celule Ni-Mh (nichel metil hidrură) sau Ni-Cd (nichel cadmiu), noua baterie nu va fi a noastră Încărcătorul încărcat și trebuie să cumpărați un încărcător potrivit.


În acest caz, acordați atenție tipului de celule utilizate în baterie. Dacă intenționați să...

Cât durează o baterie pentru o șurubelniță?

Bateriile Green Cell se caracterizează printr-o durată lungă de viață a celulei - pot „gestiona” până la 1000 de cicluri de încărcare, ceea ce asigură un timp lung de funcționare a dispozitivului dumneavoastră.


Bateriile Green Cell se caracterizează printr-o durată lungă de viață a celulei - pot „gestiona”...
capacitate: 4Ah
Tensiune: 14.4V
Codul produsului: PT116
187,85 LEI
Adaugă în coș
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol

Baterii Panasonic

Panasonic este unul dintre cele mai renumite branduri de pe piețele mondiale. Instrumentele electrice ale acestui brand se caracterizează prin performanțe ridicate, eficiență și fiabilitate în utilizare. Cu toate acestea, sursa lor de energie nu este inepuizabilă. Bateria este inima care bate toate instrumentele electrice , fără de care este pur și simplu imposibil să continuați să lucrați. O baterie care funcționează este cauza multor probleme secundare. Când dispozitivele trebuie să fie conectate la cablul de încărcare mai mult timp și mult mai des, devine adesea imposibil să faceți lucrarea urgentă. În această categorie veți găsi baterii care Panasonic instrumentele electrice Panasonic și care acoperă rapid necesarul de energie al dispozitivelor dvs. Bateriile sunt pe deplin compatibile, astfel încât cumpărătorii știu că cumpără soluțiile potrivite pentru a menține dispozitivele în funcțiune mult timp și fără probleme.

De înaltă calitate pe care o puteți atinge

Bateriile noastre provin de la producători dovediți și se caracterizează prin faptul că îndeplinesc cele mai înalte standarde de producție. În acest fel, clienții noștri știu că cumpără o calitate reală care îi va servi eficient pentru o lungă perioadă de timp. Toate bateriile Green Cell Panasonic acoperă rapid necesarul de energie al dispozitivelor dvs. și vă oferă un instrument puternic care vă satisface cerințele.