Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Baterii pentru șurubelnițe fără fir Panasonic

capacitate: 3.3Ah
tensiune: 12V
Codul produsului: PT117
257,95 LEI
205,95 LEI
capacitate: 4Ah
tensiune: 14.4V
Codul produsului: PT116
293,95 LEI
234,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole

Baterii Panasonic

Panasonic este unul dintre cele mai renumite branduri de pe piețele mondiale. Instrumentele electrice ale acestui brand se caracterizează prin performanțe ridicate, eficiență și fiabilitate în utilizare. Cu toate acestea, sursa lor de energie nu este inepuizabilă. Bateria este inima care bate toate instrumentele electrice , fără de care este pur și simplu imposibil să continuați să lucrați. O baterie care funcționează este cauza multor probleme secundare. Când dispozitivele trebuie să fie conectate la cablul de încărcare mai mult timp și mult mai des, devine adesea imposibil să faceți lucrarea urgentă. În această categorie veți găsi baterii care Panasonic instrumentele electrice Panasonic și care acoperă rapid necesarul de energie al dispozitivelor dvs. Bateriile sunt pe deplin compatibile, astfel încât cumpărătorii știu că cumpără soluțiile potrivite pentru a menține dispozitivele în funcțiune mult timp și fără probleme.

De înaltă calitate pe care o puteți atinge

Bateriile noastre provin de la producători dovediți și se caracterizează prin faptul că îndeplinesc cele mai înalte standarde de producție. În acest fel, clienții noștri știu că cumpără o calitate reală care îi va servi eficient pentru o lungă perioadă de timp. Toate bateriile Green Cell Panasonic acoperă rapid necesarul de energie al dispozitivelor dvs. și vă oferă un instrument puternic care vă satisface cerințele.
Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK