Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Convertor de tensiune (41)

Invertor auto

Selectați tensiunea de intrare a invertorului
Filtrează după:

Zona de ajutor

Ce invertor este potrivit pentru module solare?

Cea mai bună soluție aici este să alegeți un invertor solar special conceput pentru acest scop. Modelul prezentat în linkul de mai jos are conexiuni pentru module fotovoltaice, baterii și dispozitive care urmează să fie operate. invertor solar


Cea mai bună soluție aici este să alegeți un invertor solar special conceput pentru acest scop....

Ce invertor pentru scule electrice?

Cel mai important aspect la selectarea invertorului este determinarea puterii maxime a dispozitivului conectat. Dacă doriți să utilizați invertorul permanent, ar trebui să utilizați maxim 90% din puterea lui continuă. Să folosim un exemplu simplu pentru a ilustra acest lucru: Dacă utilizați un invertor cu o putere de 1000 W, consumul maxim de energie al dispozitivului conectat nu trebuie să depășească 900 W.


Cel mai important aspect la selectarea invertorului este determinarea puterii maxime a...

Ce invertor pentru o mașină?

Într-o mașină veți găsi o priză de brichetă de 12 volți și astfel de invertoare sunt cele mai bune de cumpărat.


Într-o mașină veți găsi o priză de brichetă de 12 volți și astfel de invertoare sunt cele mai...

Cum funcționează un invertor?

Un invertor este un dispozitiv independent care se conectează la priza brichetei sau direct la baterie. Sarcina sa este de a converti tensiunea de 12V/24V din sistemul DC al mașinii în 230V AC. Din acest motiv, veți găsi foarte des următoarea abreviere lângă numele invertorului: DC/AC.


Un invertor este un dispozitiv independent care se conectează la priza brichetei sau direct la...
Noutate
158,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole

Un invertor, numit și invertor sau invertor, este un dispozitiv care vă permite să utilizați dispozitivele electrice acasă în condiții în care nu puteți accesa rețeaua. Un invertor conectat la bricheta unei mașini sau RV (sau direct la o baterie) este un convertor de tensiune care convertește curent continuu de 12V / 24V în curent alternativ de 230V. Acest lucru va face ca aceeași energie electrică găsită în casele noastre să înceapă să curgă către dispozitive. Convertoarele (convertoarele de tensiune) sunt împărțite în cele cu sine pur și convertizoare modificate. Care este diferența dintre ele? Un invertor cu undă sinusoidală pură (completă) poate alimenta orice dispozitiv, dar este mai potrivit pentru dispozitivele care necesită alimentare continuă sau au un motor cu inducție. Exemple sunt frigiderele, aparatele de aer condiționat și pompele. Un convertor de undă sinusoidală modificat este o opțiune mai bună pentru dispozitivele care sunt perfect utilizate, cum ar fi un încărcător pentru smartphone sau laptop. Înainte de a cumpăra un invertor, este bine să calculați nevoile dvs. de energie și apoi să alegeți cel mai bun invertor. Dacă invertorul trebuie utilizat în mod continuu (de la câteva zeci de minute până la câteva ore), puterea consumată nu trebuie să depășească 80% din puterea maximă a invertorului. Cunoașterea acestor furci și nevoile dvs. de utilizare a echipamentului pe drum sau în timpul călătoriei.

Convertor de tensiune de la 12V și 24V la 230V

De asemenea, merită să alegeți opțiuni care oferă securitate și funcționalitate suplimentară. Drept urmare, utilizatorul este mai bine pregătit pentru imprevizibil și călătoria sa nu va deveni brusc una mai grea. Cu toate acestea, este necesar să se măsoare echipamentul în acest scop. Dacă intenționați să utilizați laptopul pentru o perioadă de timp în timpul turului, alegerea unui invertor mai puțin spațios, fără opțiuni suplimentare, cum ar fi puterea de rezervă (care vă permite să fixați totul împreună în caz de întrerupere a energiei și de apariție a energiei) este mai adecvată opțiune. În oferta noastră veți găsi convertoare (convertoare de tensiune) cu valori diferite de sinus, putere și tensiune. Toate sunt caracterizate de calitatea lor înaltă și au o perioadă de garanție. Datorită acestui fapt, clienții noștri știu că cumpără opțiuni care vor servi eficient și fără eșecuri pentru o lungă perioadă de timp. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră, cu siguranță veți găsi rapid ceva pentru dvs. Convertorii cu privire la cost, a căror achiziție, care planifică un alt traseu, se vor felicita rapid. Datorită acestui adaos, nu trebuie să treceți fără o încărcare sigură și să utilizați dispozitivele cu care sunteți obișnuiți în fiecare zi.