Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Baterii AA

Green Cell 4x AA HR6 2600mAh Akku
Green Cell 2x AA HR6 2600mAh Akku
Green Cell 2x AA HR6 2000mAh Akku
Green Cell 4x AA HR6 2000mAh Akku
97,95 LEI
77,95 LEI
86,95 LEI
68,95 LEI
79,95 LEI
63,95 LEI
92,95 LEI
73,95 LEI
109,95 LEI
87,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
Bateriile reîncărcabile AA (HR6) sunt celule cilindrice galvanice de aproximativ 1,4 cm în diametru care sunt utilizate în mod obișnuit într-o varietate de dispozitive electronice. Bateriile AA au o durată de viață limitată , astfel încât tot mai mulți oameni au nevoie de protecție energetică constantă sub formă de baterii AA. Bateriile reutilizabile prezentate în această categorie se vor adapta rapid nevoilor de energie ale dispozitivelor și ale utilizatorului. Durata de viață a bateriilor AA reutilizabile poate fi numărată în ani, nu săptămâni ca degetele tradiționale. Aceasta înseamnă că economiile asociate bateriilor reîncărcabile sunt substanțiale, iar resursele economisite pot fi utilizate pentru alte priorități. Magazinul nostru Battery Empire oferă o gamă largă de opțiuni de baterii reîncărcabile AA pentru a umple rapid necesarul de energie al echipamentelor de acasă și de birou. Calitatea înaltă garantează multe cicluri de încărcare fără probleme și acces la electricitate ori de câte ori aveți nevoie.

Baterii reîncărcabile AA

Tapițeria, telecomenzile, jucăriile RC și multe alte dispozitive necesită acces zilnic la „degete”. Dacă înlocuiți variantele obișnuite cu aceste variante reutilizabile, câștigați mai multă mobilitate și confort atunci când utilizați dispozitivele. Când o pereche este utilizată, cealaltă pereche așteaptă sau se încarcă. Vă invităm să vă familiarizați cu gama noastră special selectată și actualizată în permanență, suntem siguri că veți găsi rapid baterii reîncărcabile AA care vă vor aduce o cantitate de energie proaspătă.

Încărcător profesional pentru baterii AA

Bateriile populare acționate pe baterii sunt o alternativă din ce în ce mai populară. Utilizatorii care au decis să-și schimbe obiceiurile zilnice și să încerce acumulatorul ar trebui, de asemenea, să caute un încărcător eficient pentru ei. În oferta noastră veți găsi încărcătoare moderne pentru baterii AA cu ajutorul cărora puteți încărca rapid și în siguranță 1 până la 4 bastoane. Ca urmare, nu trebuie să așteptați ca toate bateriile să se descarce și să încărcați încărcătorul pentru a începe încărcarea. Încărcătoarele din gama noastră au protecție suplimentară la supraîncărcare și protejează bateria împotriva descărcării, fără a afecta capacitatea bateriei. Cu viteza, siguranța și durabilitatea sa, noul încărcător de baterii AA va satisface rapid nevoile utilizatorilor care trebuie să schimbe frecvent degetele în dispozitivele lor (de exemplu, jucării pentru copii, tampoane de joc etc.).
Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK