Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
Dispozitivele mele

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
Dispozitive selectate:

Dispozitive selectate:

Apple (3)

baterie iPhone

Filtrează după:

Zona de ajutor

Cum să alegi o baterie pentru un telefon mobil?

Alegerea unei baterii pentru un telefon mobil este un lucru simplu și intuitiv. Acest lucru se poate face în câteva momente folosind următoarele două metode:
1. Specificația modelului de telefon.Modelul telefonului poate fi găsit de obicei pe dispozitiv. După citirea și introducerea modelului în motorul de căutare al magazinului, va apărea bateria corectă. de exemplu, iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. Codul baterieiDe asemenea, puteți căuta o baterie introducând codul acesteia - acesta se găsește în interiorul bateriei. Pur și simplu introduceți codul corespunzător și motorul nostru de căutare vă va arăta produsele relevante! ex. BM39 / BS-01/ A1457 Vă recomandăm să citiți și ghidul de pe blogul nostru: Cum să alegeți o baterie pentru telefonul mobil?


Alegerea unei baterii pentru un telefon mobil este un lucru simplu și intuitiv. Acest lucru se...

Cum verifici capacitatea bateriei unui telefon mobil?

Capacitatea bateriei este indicată direct pe baterie. Aceste informații se află în interiorul dispozitivului. De asemenea, puteți utiliza aplicații moderne care monitorizează starea bateriei. Un exemplu de astfel de program este Battery Info, dezvoltat pentru smartphone-uri Android. Aplicația este ușor de utilizat, astfel încât se pot verifica cu ușurință informațiile despre starea curentă a bateriei.


Capacitatea bateriei este indicată direct pe baterie. Aceste informații se află în interiorul...

Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare?

Capacitatea bateriei exprimată în miliamperi ore (mAh) poate diferi de cea a bateriei din fabrică. Dacă alegi o baterie cu o capacitate mai mare, dispozitivul tău va avea o durată de viață mai lungă și vei câștiga mai multă mobilitate și confort de utilizare!


Capacitatea bateriei exprimată în miliamperi ore (mAh) poate diferi de cea a bateriei din...

Cum să prelungești durata de viață a bateriei telefonului mobil?

Există câteva metode simple care sunt eficiente în prelungirea duratei de viață a unei baterii: 1. Nu descărcați bateria la 0!
Bateria telefonului nostru, cunoscută sub numele de baterie, nu-i place asta. Așa că nu așteptați să apară avertismentul de baterie descărcată. Când nivelul bateriei scade sub 40%, este indicat să conectați telefonul la un încărcător.
2.Conectează frecvent telefonul la un încărcător.
Bateriile moderne litiu-ion nu au efect de memorie. Prin urmare, încărcarea frecventă are un efect pozitiv asupra performanței acestora. Potrivit experților, cel mai bine este să ajungeți la 80-90% stare de încărcare.
3. Evitați temperaturile extreme
Bateriile telefoanelor mobile se aseamănă puțin cu utilizatorii lor - se simt cel mai bine la temperaturi moderate. Lăsarea telefonului în lumina directă a soarelui sau într-o mașină fierbinte poate reduce dramatic durata de viață a bateriei. De asemenea, este o idee bună să vă protejați telefonul de frig.


Există câteva metode simple care sunt eficiente în prelungirea duratei de viață a unei baterii:...
Hand Akku für IPHONE 5S APPLE
Green Cell A2101 Akku for Apple iPhone XS Max + Toolkit
Hand Akku für IPHONE 6 APPLE 1810 mAh 3.82V
Tensiune: 3.8V
Codul produsului: BP31
124,95 LEI
capacitate: 3174 mAh
Tensiune: 3.8V
Codul produsului: BP142+BP61
180,95 LEI
capacitate: 1800 mAh
Tensiune: 3.82V
Codul produsului: BP40
119,95 LEI
Adaugă în coș
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole

Bateria de schimb pentru iPhone Green Cell

IPhone-ul a intrat în conștiința consumatorului ca niciun alt telefon mobil. Toate acestea prin designul caracteristic, minimalist, un sistem de operare diferit și un întreg ecosistem care conectează dispozitivele cu sigla Apple Apple a stabilit tendințe pe piața smartphone-urilor de la primul iPhone din 2007.

Nici bateria Iphone nu a diferit de calitatea generală a telefonului. Bateria litiu-ion a telefoanelor iPhone poate dura foarte mult. Din această cauză, nu este surprinzător faptul că alte mărci încearcă să ajungă din urmă cu gigantul american în acest sens.

În multe modele, cum ar fi iPhone X, capacitatea Apple Iphone este cu adevărat impresionantă. Cu o utilizare adecvată, putem uita de încărcător pentru cea mai mare parte a zilei - cel puțin pentru primele câteva luni de utilizare.

Capacitatea bateriei iPhone 8 permite aproximativ 500 de cicluri. Majoritatea modelelor acestui smartphone au caracteristici similare. Cu toate acestea, dispozitivul mobil este adesea expus la condiții extreme, motiv pentru care mai devreme sau mai târziu bateria Iphone 6s nu va mai ține pasul cu dvs.

Deci, dacă simțiți că capacitatea bateriei iPhone 6S se deteriorează dramatic, verificați gama de baterii de schimb Green Cell Acestea sunt piese de schimb de înaltă calitate, care furnizează energie proaspătă direct din linia de producție.

Baterie de schimb sau originală?

Cu ceva timp în urmă, când bateria iPhone 6 nu era originală, trebuia să vă așteptați ca garanția dispozitivului să fie anulată. Clienții care doreau să cumpere o baterie originală pentru Iphone 6 ar putea fi victima vânzătorilor nedrepți care promiteau baterii noi și originale. Adesea, acest lucru a condus nu numai la achiziționarea unei baterii Iphone 6s de calitate slabă de la o marcă necunoscută, ci și la o baterie cu o durată de viață incompletă. Astăzi, însă, puteți cumpăra în siguranță orice marcă de baterie 6S fără a vă pierde garanția. Prin urmare, nu merită să te bazezi pe mijloace improvizate.

Când Green Cell , puteți fi sigur că cumpărați o baterie solidă de schimb, care nu diferă din punct de vedere calitativ de produsele Apple Dacă bateria dvs. pentru iPhone 7 necesită o schimbare, atunci trebuie să știți că capacitatea bateriei iPhone 7 are exact valorile specificate în magazinul nostru online. Deci, puteți schimba cu ușurință bateria Iphone 7 .

De asemenea, trebuie să rețineți că, înlocuind singur bateria Iphone 6 Plus, mai degrabă decât întregul dispozitiv, reduceți cantitatea de deșeuri electrice. De la an la an, acestea reprezintă o amenințare din ce în ce mai mare pentru planeta noastră. Puteți returna vechea baterie Iphone 6s Plus în oricare dintre magazinele noastre staționare. Ne vom ocupa de reciclarea acestuia, iar piesele recuperate vor fi în următoarea baterie detașabilă Iphone 6s.

Schimbarea bateriei nu numai în service

În magazinul nostru veți găsi baterii pentru multe modele de Apple , cum ar fi bateria Iphone 7 Plus sau bateria Iphone 4. Este important ca atunci când comandați o baterie de schimb, de exemplu bateria iPhone 6S, să fie livrată împreună cu instrumentele. Acest set permite deschiderea independentă a carcasei și înlocuirea bateriei Iphone 6s cu una nouă. Contrar aparențelor, acesta este un proces simplu care nu necesită asistență de specialitate sau cunoaștere a structurii dispozitivelor. De aceea economisești și bani. Dacă trebuie să schimbați o baterie pentru Iphone 6s, tot ce trebuie să faceți este să consultați un ghid de pe YouTube.

Dacă aveți îndoieli cu privire la schimbarea bateriei iPhone 6S, suntem aici pentru a vă ajuta. Vom face tot posibilul pentru a vă oferi instrucțiuni adecvate și ne vom asigura că întregul proces este rapid și fără probleme.

Puteți găsi baterii pentru majoritatea Apple în magazinul nostru. Aici puteți găsi bateria iPhone SE sau bateria iPhone 6, precum și bateriile de schimb pentru modelele mai vechi, cum ar fi iPhone 5 și 5s.

Ce câștigați alegând Green Cell ?

Să presupunem că aveți un iPhone de mai mulți ani. Acest model se va descărca mai repede după un timp și, prin urmare, va funcționa și mai lent. După detectarea unei baterii mai slabe, sistemul reduce automat viteza de ceas a procesorului și memoria telefonului mobil. După înlocuirea bateriei din iPhone 6 cu o Green Cell , iPhone-ul dvs. va fi semnificativ mai rapid, iar bateria va avea o capacitate mult mai mare. Aceasta înseamnă că puteți oferi iPhone-ului dvs. o viață nouă la prețul de doar câțiva euro.

Green Cell oferă, de asemenea, o serie de măsuri de protecție pentru a vă proteja telefonul mobil și bateria de daune. Printre altele, aceste sisteme oferă protecție împotriva supraîncărcării și descărcărilor profunde, care sunt periculoase pentru baterie. Protecția termică adecvată asigură funcționarea bateriei într-un interval de temperatură sigur.

În cazul în care bateria iPhone 7 nu îndeplinește așteptările, aveți 30 de zile pentru a returna comanda și o garanție de 12 luni pentru baterie.


Citeste mai mult