Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Pentru cititorii de cărți electronice (1)

Baterii pentru cititoarele de cărți electronice

Alege capacitate:
Filtrează după:
Green Cell ® Akku 1-756-769-11 für Sony Portable Reader System PRS-500 oraz PRS-505 Ebook-Reader
capacitate: 750 mAh
Tensiune: 3.7V
Codul produsului: RE05
76,95 LEI
Adaugă în coș
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol
Atât cititoarele de cărți electronice, cât și smartphone-urile sunt dispozitive de care utilizatorii moderni practic nu se despart niciodată. Bateriile pentru cititoarele de cărți electronice devin un plus important, fără de care este imposibil să mențineți dispozitivele la standardul energetic potrivit. Cititoarele de cărți electronice sunt duse practic peste tot. Ele servesc ca o evadare eficientă din realitate în comunicare, acasă și în diferite călătorii. Simpla separare de stresul cotidian și scufundarea în lumea fantastică a lecturii vă permite să vă liniștiți nervii și să vă regenerați bateriile interne. Cu toate acestea, acest lucru necesită energie. Cititoarele de cărți electronice, ca orice alt dispozitiv electronic, se obișnuiesc cu el în timp. Bateria nu mai este suficient de durabilă pentru a satisface nevoile și durata de viață rapidă a unui utilizator modern. Dispozitivul începe să petreacă mai mult timp pe cablul de încărcare, iar menținerea bateriei pentru o perioadă mai lungă de timp lasă mult de dorit. Înlocuirea bateriei în cititorul de cărți electronice este o modalitate ușoară de a alimenta echipamentul și de a reveni la confortul normal. Găsește-l pe al tău

Baterie E-book

căutând producătorul de mai jos sau introducând modelul sau dispozitivul bateriei în motorul de căutare de mai sus.

Baterii potrivite cu cititoarele de cărți electronice

Bateriile pentru cititoarele de cărți electronice disponibile în oferta noastră sunt supuse unei garanții de 12 luni. Drept urmare, clienții noștri pot fi siguri că cumpără soluții de înaltă calitate care să le servească eficient pe o perioadă lungă de timp. În oferta noastră veți găsi baterii pentru cititorii de cărți electronice ale multor mărci cunoscute din lume. Datorită schimbării rapide a bateriei, dispozitivul revine la eficiența energetică anterioară, iar când citiți o carte nu trebuie să vă faceți griji cu privire la afișajul barei de alimentare. Bateriile pentru cititoarele de cărți electronice vor deveni necesare în timp pentru a vă menține dispozitivele în funcțiune eficientă.

O creștere notabilă a abilităților

Bateriile pentru cititoarele de cărți electronice asigură revenirea la nivelurile normale de energie. Acest lucru înseamnă că dispozitivul poate fi folosit ca înainte, fără a fi nevoie să vă faceți griji că bateria nu va dura mult, de exemplu pe drum înainte de a ajunge la punctul B. Bateria poate fi utilizată așa cum a fost înainte. În gama noastră special selectată și actualizată constant, veți găsi rapid o variantă care se potrivește echipamentului dvs. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră.