Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
Dispozitivele mele

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
Dispozitive selectate:

Dispozitive selectate:

Green Cell  (5)

Filtrează după:

Zona de ajutor

Cum să alegi power bank?

  1. Capacitatea bateriei în telefon Cel mai important lucru pe care trebuie să-l verificăm este capacitatea bateriei telefoanelor noastre și poate varia de la puțin peste 1000 mAh până la 4000 mAh. Vă rugăm să rețineți că există o pierdere inevitabilă de energie în timpul procesului de încărcare, care poate reduce performanța reală a bancului de alimentare cu până la 75%. Acesta este un fenomen complet natural și trebuie luat în considerare.
  2. Power bank pentru smartphone - ce parametri ar trebui luați în considerare? Dacă aveți un telefon care permite încărcare rapidă, merită să alegeți un adaptor de alimentare care acceptă încărcarea 2.1A sau QC 3.0, permițându-vă să încărcați de până la două ori mai repede decât cu alte modele. Totuși, vă rugăm să rețineți că, dacă telefonul nu este compatibil cu acesta, opțiunea de încărcare rapidă nu ne va ajuta de nimic.

Capacitatea bateriei în telefon Cel mai important lucru pe care trebuie să-l verificăm este...

Ce este Ultra Charge?

Încărcarea rapidă Ultra Charge se bazează pe trei profiluri de încărcare - 5/9/9/12V. În funcție de dispozitivul pe care îl conectați, puteți fi sigur că este aleasă corectă tensiunea de încărcare și intensitatea este cât mai mare. Tehnologia garanteaza o incarcare sigura si rapida indiferent de dispozitivul conectat. Cu Ultra Charge putem încărca majoritatea smartphone-urilor de la 0 la 100% în 1-1,5 ore.


Încărcarea rapidă Ultra Charge se bazează pe trei profiluri de încărcare - 5/9/9/12V. În funcție...

Este conectat un cablu la power bank?

Fiecare adaptor de alimentare vine cu un cablu USB-Micro-USB sau USB-C (vezi specificatii) care poate fi folosit pentru incarcarea adaptorului de alimentare iar daca telefonul are o priza potrivita poate fi incarcat si prin acest cablu.


Fiecare adaptor de alimentare vine cu un cablu USB-Micro-USB sau USB-C (vezi specificatii) care...

Va fi acest power bank potrivit pentru modelul meu de telefon?

De fapt, orice power bank va fi potrivit pentru telefonul nostru atâta timp cât este un smartphone. Totul depinde de preferințele noastre și de scopul nostru. Dacă aveți nevoie de un dispozitiv la îndemână, care să nu ocupe mult spațiu și care poate fi purtat în buzunar, vă recomandăm power bank-uri de până la 10.000 mAh. Totuși, dacă dorim să avem un power bank specific pentru a furniza energie altor dispozitive, vă propunem un model dublu de 20 000 mAh.


De fapt, orice power bank va fi potrivit pentru telefonul nostru atâta timp cât este un...
capacitate: 26800 mAh
Codul produsului: PBGC04
779,95 LEI
capacitate: 20000 mAh
Codul produsului: PBGC03
189,95 LEI
capacitate: 10000 mAh
Codul produsului: PBGC02S
139,95 LEI
capacitate: 16000 mAh
Codul produsului: CJSGC01
765,95 LEI
capacitate: 10000 mAh
Codul produsului: SOL02
539,95 LEI
Adaugă în coș
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole