Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Baterii AAA

Green Cell 4x AAA HR03 800mAh Akku
Green Cell 4x AAA HR03 950mAh Akku
Green Cell 2x AAA HR03 950mAh Akku
Green Cell 2x AAA HR03 800mAh Akku
79,95 LEI
63,95 LEI
86,95 LEI
68,95 LEI
73,95 LEI
58,95 LEI
67,95 LEI
53,95 LEI
109,95 LEI
87,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
Bateriile AAA (HR3), cunoscute sub denumirea de degetele mici, sunt suplimente esențiale pentru funcționarea multor dispozitive de zi cu zi. Bateriile AAA sunt o versiune mai mică a popularelor baterii AA, a căror lipsă se observă adesea foarte repede. Fără baterii adecvate este imposibil să mențineți dispozitivele în funcțiune și acest lucru creează inutil o frustrare suplimentară. Cu toate acestea, bateriile AAA au o durată de viață finită. Soluția este să investești în baterii AAA refolosibile, adică în baterii reîncărcabile AAA care îți vor permite să rămâi independent de energie mulți ani de acum încolo. Când o pereche este utilizată, cealaltă se încarcă sau așteaptă să fie înlocuită. Acest lucru vă economisește cheltuielile și dificultățile de a cumpăra un set nou în magazin. Magazinul nostru mondial de baterii oferă acces la baterii reîncărcabile AAA de înaltă calitate, care se adaptează rapid la nevoile persoanelor cu dispozitive multiple. Bateriile AAA prezentate sunt acoperite de perioada de garanție, astfel încât clienții noștri pot fi siguri că achiziționează o soluție coordonată și care s-a dovedit că funcționează mult timp.

Baterii reîncărcabile AAA

Magazinul nostru se concentrează în principal pe calitate și durată lungă de viață a bateriei . Cu bastoanele AAA prezentate puteți acoperi rapid necesarul de energie al dispozitivelor dvs. Magazinul nostru încearcă să mențină actualizată oferta actuală. Datorită acestui fapt, clienții noștri pot fi siguri că vor avea acces la baza de energie, ceea ce va permite dispozitivelor lor să funcționeze mult timp, eficient și în siguranță.

Încărcător de baterii AAA

Este posibil ca bateria AAA să nu fie utilizată foarte des, dar când rămâneți fără baterii AAA începe să apară o mare problemă. Există o mulțime de electrocasnice pe degetele mici de care nu poți face cu adevărat fără. Telecomandele, ceasurile, diferiți senzori și, desigur, jucăriile copiilor vor înceta în curând să funcționeze dacă nu aveți în stoc baterii de rezervă. Bateriile reîncărcabile AAA rezolvă multe probleme. Nu trebuie să mergi brusc la magazin, ci doar scoate bateriile din încărcător sau din sertar. Încărcătorul de baterii AAA va fi achiziția dvs. preferată pentru bateriile reîncărcabile. Aici nu merită să reducem drastic costurile și să oferim chiar și cea mai mică rezistență. Multe încărcătoare nu sunt capabile să protejeze în mod adecvat bateriile în timpul procesului de încărcare și nici să garanteze un consum optim de energie. Încărcătoarele din gama noastră ajută utilizatorii moderni să profite la maximum de acumulatorii lor într-un mod sigur. Încărcătoarele noastre nu trebuie să fie reumplute cu forța. Aceasta înseamnă că puteți încărca cu ușurință atât una, cât și toate cele patru baterii în același timp, cu viteză optimă și siguranță maximă.
Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK