Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Încărcător Olympus

Green Cell ® LI-50C pentru Olympus LI-50B, SZ-15 SZ-16 Robust 6000 8000 TG-810 TG-820 TG-830 TG-850 VR-370 XZ-1
122,95 LEI
97,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol

Muntele Olimp este un simbol al fiabilității cu care sunt obișnuiți mulți fotografi amatori și profesioniști din întreaga lume. Performanța ridicată și gama largă de posibilități pe care Olympus atrage pasionaților de fotografie și le permite să traducă frumusețea lumii în filme și fotografii fenomenale. Olympus sunt printre cele mai eficiente. Acestea vă permit să faceți sute de fotografii și să înregistrați un număr mare de filme de înaltă calitate. Un fotograf pasionat are adesea mai mult de o baterie de cameră pentru a se asigura că nu există întreruperi bruște în timpul sesiunii și nici momente pierdute. Cu toate acestea, aceste baterii trebuie reîncărcate.

Încărcătoare profesionale adecvate pentru camerele Olympus

În această categorie veți găsi multe Olympus pentru diferite modele de dispozitive Olympus Acestea asigură încărcarea rapidă a bateriei și reduc instantaneele și timpul de oprire a înregistrării la minimum. Bateria camerei se va recupera rapid la un nivel satisfăcător, permițându-vă să vă implementați mai complet planul și să vă exprimați mai bine prin pasiunea voastră. Încărcătoarele noastre se caracterizează prin calitate ridicată și rezistență la mulți factori externi. Acest lucru le permite să garanteze o durată lungă de viață cu funcționalitate completă.

Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK