Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Gardena  (1)

Alege capacitate:
Filtrează după:

Zona de ajutor

Dacă am o baterie Ni-Cd (Nichel Cadmiu), pot folosi celule Ni-Mh (Nichel Metal Hidrură)?

În prezent nu există vânzări de baterii bazate pe celule Ni-Cd, acestea fiind înlocuite cu celule Ni-Mh care sunt mai puțin dăunătoare mediului. Aceste celule pot fi folosite interschimbabil, astfel încât putem folosi bateria Ni-Mh în schimbul bateriei Ni-Cd.


În prezent nu există vânzări de baterii bazate pe celule Ni-Cd, acestea fiind înlocuite cu celule...

Dacă am un încărcător vechi, îl va încărca pe cel nou?

În acest caz, acordați atenție tipului de celule utilizate în baterie. Dacă intenționați să cumpărați o baterie Li-Ion (Litiu Ion) și ați folosit anterior o baterie cu celule Ni-Mh (nichel metil hidrură) sau Ni-Cd (nichel cadmiu), noua baterie nu va fi a noastră Încărcătorul încărcat și trebuie să cumpărați un încărcător potrivit.


În acest caz, acordați atenție tipului de celule utilizate în baterie. Dacă intenționați să...

Cât durează o baterie pentru o șurubelniță?

Bateriile Green Cell se caracterizează printr-o durată lungă de viață a celulei - pot „gestiona” până la 1000 de cicluri de încărcare, ceea ce asigură un timp lung de funcționare a dispozitivului dumneavoastră.


Bateriile Green Cell se caracterizează printr-o durată lungă de viață a celulei - pot „gestiona”...
capacitate: 5Ah
Tensiune: 18V
Codul produsului: PT168
252,20 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol

Uneltele electrice nu devin din ce în ce mai populare în industria construcțiilor. Mânerele de aur de casă folosesc diferite tipuri de dispozitive pentru a înțelege mai bine îndatoririle de zi cu zi. Gardena este marca larg răspândită pentru sculele electrice care se caracterizează prin performanțe ridicate și adaptabilitate la nevoile moderne. Înlocuirea bateriilor din Gardena este o problemă cu care vă veți confrunta mai devreme sau mai târziu. O baterie care funcționează înseamnă o pierdere de performanță, calitate a muncii și o pierdere de timp cu instrumentele electrice. Dispozitivele petrec mai mult timp conectându-se la cablul de încărcare și durata lor de viață este scurtată. Înlocuirea bateriei este cel mai bun pas pe care îl puteți face pentru ca instrumentele dvs. electrice să funcționeze. Magazinul nostru mondial de baterii vă oferă acces la o selecție largă de opțiuni de baterii pentru Gardena care răspund rapid nevoilor dvs. Toate produsele prezentate au o perioadă de garanție, astfel încât clienții noștri să fie siguri că achiziționează soluții dovedite și de înaltă calitate, care funcționează eficient pe o perioadă lungă de timp.

Produse special adaptate

În oferta noastră veți găsi produse special selectate pentru cele mai comune unelte electrice Gardena Ne străduim să ne actualizăm constant oferta, astfel încât să putem răspunde mai bine nevoilor actuale ale clienților noștri. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră, suntem siguri că veți găsi rapid bateriile necesare pentru uneltele electrice.