Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Încărcătoare multi USB (28)

Încărcător USB cu mai multe porturi

Zona de ajutor

Ce încărcător ar trebui să cumpărați pentru un smartphone?

Înainte de a cumpăra un încărcător de rețea, verificați puterea maximă de încărcare a telefonului dvs. mobil (acest parametru este dat în wați). De asemenea, acordați atenție numărului de conectori de pe încărcător - în acest fel alegeți un dispozitiv care este convenabil de utilizat. Cele mai populare modele le găsești la următorul link: Cum să alegi încărcătorul de telefon potrivit?


Înainte de a cumpăra un încărcător de rețea, verificați puterea maximă de încărcare a telefonului...

Cum să alegi un încărcător pentru un smartphone, tabletă sau cititor de cărți electronice?

Atunci când selectați încărcătorul pentru tabletă sau cititorul de cărți electronice, ar trebui să verificați setările încărcătorului original. Pentru smartphone-uri, ar trebui să alegeți un încărcător și un cablu adecvat (Micro-USB, Lightning sau USB-C).


Atunci când selectați încărcătorul pentru tabletă sau cititorul de cărți electronice, ar trebui...

Incarcatorul are functie de incarcare rapida?

Este foarte ușor să verifici dacă încărcătorul are o funcție de încărcare rapidă - se întâmplă dacă dispozitivul are un conector USB verde. Acesta este un semn că încărcătorul îți încarcă rapid telefonul.


Este foarte ușor să verifici dacă încărcătorul are o funcție de încărcare rapidă - se întâmplă...

Incarcatorul are functie de incarcare rapida?

Este foarte ușor să verifici dacă încărcătorul are o funcție de încărcare rapidă - se întâmplă dacă dispozitivul are un conector USB verde. Acesta este un semn că încărcătorul îți încarcă rapid telefonul.


Este foarte ușor să verifici dacă încărcătorul are o funcție de încărcare rapidă - se întâmplă...
Noutate
Noutate
Noutate
89,95 LEI
79,95 LEI
79,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
Încărcătoarele multi-USB devin din ce în ce mai importante pe măsură ce crește numărul de dispozitive mobile utilizate zilnic. Acest lucru creează multe probleme suplimentare. Principalul lucru este că veți determina ce hardware ar trebui să fie conectat mai întâi la priză. Alegerea uneia peste cealaltă limitează adesea confortul de zi cu zi, mai ales dacă trebuie să plecați imediat și utilizatorul dorește să reîncărce dispozitivul . Primul loc de încărcare va fi întotdeauna telefonul, dar ce zici de tabletă, bandă de exerciții, căști bluetooth și multe alte dispozitive care sunt folosite în fiecare zi? Conectarea dispozitivelor acasă la toate prizele disponibile nu este obiectivul și nu fiecare bară este capabilă să acomodeze dimensiunile fizice ale încărcătoarelor. Sursele de alimentare sunt în contact una cu cealaltă și nu permit „împingerea” tuturor pe o singură bandă. Soluția este un încărcător multi-USB care vă permite să încărcați mai multe dispozitive în același timp folosind un singur adaptor de alimentare. Este o comoditate atât acasă, la serviciu, cât și pe drum. De multe ori aveți acces doar la o singură priză electrică, iar partajarea unei camere cu mai multe persoane este foarte ușoară pentru a descărca echipamentul. Drept urmare, rămâi separat de lume. În Battery Empire Green Cell extrem de eficiente, care vă vor ajuta să nu vă mai gândiți rapid la ce dispozitiv ar trebui să fie conectat mai întâi la cablu. Toate

Încărcătoare multiport

au o garanție, astfel încât clienții noștri să poată fi siguri că cumpără echipamente fiabile și de înaltă calitate, care vor funcționa eficient pentru o lungă perioadă de timp.

Încărcătoare de rețea robuste

Green Cell (Multi-USB) rezistă testului timpului în mod eficient și asigură o funcționare lină pe o perioadă lungă de timp după achiziție. Sunt extrem de rezistente la deteriorarea mecanică și la diferiți factori nocivi. Toate încărcătoarele multi-USB sunt fabricate la cele mai înalte standarde de producție . Acestea sunt aditivi pentru spumă pentru persoanele care utilizează diverse dispozitive mobile la frecvență înaltă în fiecare zi și care doresc să mențină nivelul de energie din fiecare bară la un nivel suficient de ridicat.

Încărcătoare multi-port personalizate

Încărcătoarele multi-USB sunt o investiție care se plătește rapid pe termen scurt și lung. Într-o ofertă special selectată și actualizată constant în magazinul nostru, veți găsi rapid o variantă adaptată nevoilor dvs. individuale și opțiunilor de buget. Încărcătoarele multi-port oferă mai multă mobilitate în fiecare zi și vă permit să utilizați mai bine potențialul tehnologic al dispozitivelor dvs.