Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
Dispozitivele mele

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
Dispozitive selectate:

Dispozitive selectate:

Neato  (1)

Alege capacitate:
Filtrează după:

Zona de ajutor

Cum să alegi o baterie pentru un aspirator?

Puteți găsi bateria potrivită introducând în motorul nostru de căutare modelul aspiratorului sau numele bateriei originale. Este foarte important să comparați tensiunea bateriei noi cu bateria originală - dacă acești parametri se potrivesc, puteți cumpăra o baterie.


Puteți găsi bateria potrivită introducând în motorul nostru de căutare modelul aspiratorului sau...

Cum se verifică capacitatea bateriei într-un aspirator?

Capacitatea bateriei este dată în miliamperi ore (MaH). Informațiile despre capacitatea bateriei sunt ușor de găsit - pot fi găsite atât pe baterie în sine, cât și în specificațiile dispozitivului. Aceste informații vă vor ajuta să alegeți bateria potrivită - dacă doriți ca aspiratorul să dureze mai mult, alegeți un dispozitiv cu o capacitate mai mare!


Capacitatea bateriei este dată în miliamperi ore (MaH). Informațiile despre capacitatea bateriei...

Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare?

Atunci când alegeți o baterie nouă, nu este nevoie să luați în considerare capacitatea modelului original. Nu există contraindicații dacă noua baterie este mai mare decât bateria din fabrică. Cu cât bateria este mai mare, cu atât timpul de funcționare al dispozitivului este mai lung.


Atunci când alegeți o baterie nouă, nu este nevoie să luați în considerare capacitatea modelului...

Înlocuirea bateriei în aspirator

Poziția și instalarea bateriilor pot fi foarte diferite pentru diferitele modele de aspiratoare. Pentru a înlocui bateria fără probleme, vă recomandăm să mergeți la un centru de service autorizat. Când înlocuiți o baterie, instrucțiunile de utilizare incluse cu fiecare aspirator vă pot ajuta, de asemenea, datorită acestui lucru, puteți efectua singur înlocuirea.


Poziția și instalarea bateriilor pot fi foarte diferite pentru diferitele modele de aspiratoare....
Green Cell ® Akku für Neato 945-0006 XV-11 XV-12 XV-21 XV-25 7.2V 3.5Ah
capacitate: 3.5Ah
Tensiune: 7.2V
Codul produsului: PT111
128,45 LEI
Adaugă în coș
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol

Bateriile pentru aspiratoare Neato sunt o achiziție care va deveni mai devreme sau mai târziu o prioritate pentru fiecare proprietar de aparat Neato. Deși aspiratoarele Neato se caracterizează prin calitate, durabilitate și eficiență ridicate, acestea nu sunt capabile să garanteze o funcționare infinită a bateriilor. După un timp, chiar și cea mai bună baterie va începe să funcționeze și își va pierde performanța. Un efect vizibil este că dispozitivul petrece din ce în ce mai mult timp fiind conectat la o priză electrică. Ca rezultat, sarcini simple precum aspirarea pot trage și interfera cu alte sarcini. Bateria de înaltă calitate Neato pentru aspirator este capabilă să restabilească eficiența energetică a dispozitivelor dvs. și astfel să reducă timpul de curățare la minimum.

Baterii pentru aspiratoare Neato

În această categorie veți găsi baterii pentru aspiratoare Neato care au fost testate și fabricate la cele mai înalte standarde. În acest fel, puteți fi sigur că primiți un produs de calitate care vă va permite să utilizați funcționalitatea completă a aspiratorului dvs. pentru o lungă perioadă de timp. Bateriile pentru aspiratoare nu sunt doar o necesitate ocazională, ci și o investiție care dă roade în multe domenii. Vă invităm să aruncați o privire la oferta noastră.