Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Neato 

Green Cell ® Akku für Neato 945-0006 XV-11 XV-12 XV-21 XV-25 7.2V 3.5Ah
capacitate: 3.5Ah
tensiune: 7.2V
Codul produsului: PT111
196,95 LEI
156,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol

Bateriile pentru aspiratoare Neato sunt o achiziție care va deveni mai devreme sau mai târziu o prioritate pentru fiecare proprietar de aparat Neato. Deși aspiratoarele Neato se caracterizează prin calitate, durabilitate și eficiență ridicate, acestea nu sunt capabile să garanteze o funcționare infinită a bateriilor. După un timp, chiar și cea mai bună baterie va începe să funcționeze și își va pierde performanța. Un efect vizibil este că dispozitivul petrece din ce în ce mai mult timp fiind conectat la o priză electrică. Ca rezultat, sarcini simple precum aspirarea pot trage și interfera cu alte sarcini. Bateria de înaltă calitate Neato pentru aspirator este capabilă să restabilească eficiența energetică a dispozitivelor dvs. și astfel să reducă timpul de curățare la minimum.

Baterii pentru aspiratoare Neato

În această categorie veți găsi baterii pentru aspiratoare Neato care au fost testate și fabricate la cele mai înalte standarde. În acest fel, puteți fi sigur că primiți un produs de calitate care vă va permite să utilizați funcționalitatea completă a aspiratorului dvs. pentru o lungă perioadă de timp. Bateriile pentru aspiratoare nu sunt doar o necesitate ocazională, ci și o investiție care dă roade în multe domenii. Vă invităm să aruncați o privire la oferta noastră.

Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK