Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Retur gratuit [/ 1], înlocuire sau garanție

Ați cumpărat un produs, dar acesta nu vă satisface așteptările sau a suferit un defect? Aveți dreptul la rambursare sau înlocuire.

Recuperare

Garanție

Fiecare produs vândut de magazinul online Batteryempire.co.uk este acoperit de o garanție de calitate. Perioada de garanție este întotdeauna dată în descrierea produsului și se ia în considerare din momentul lansării sale. Magazinul online Batteryempire.co.uk depune toate eforturile pentru a se asigura că produsele oferite sunt de cea mai înaltă calitate și speră că produsul achiziționat va funcționa fără eșecuri. Bateriile litiu-ion sunt supuse uzurii treptate pe tot parcursul vieții. În ciuda acestui fapt, vă asigurăm că politica noastră de garanție permite uzura de 20% și o tratează ca pe o îmbătrânire naturală a bateriei. Orice consum (reducere a capacității reale) de peste 20% la sfârșitul perioadei de garanție în raport cu starea la momentul primirii produsului este baza plângerii. Condițiile detaliate de garanție pot fi găsite în reglementările magazinului.
Vă rugăm să verificați starea coletului în prezența curierului. În caz de deteriorare / părți lipsă, cereți curierului să scrie un protocol de avarie.

Ai vreo întrebare? Contactează-ne!


Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK