Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Intrebari si raspunsuri

Cum vă putem ajuta?

Cel mai frecvent întrebat Cel mai frecvent întrebat
Cel mai frecvent întrebat Cel mai frecvent întrebat
Conectat nu se încarcă, ce ar trebui să fac?
O problemă cu încărcarea unei baterii noi este rară la modelele Green Cell. Cu toate acestea, dacă acesta este cazul, linkul de mai jos oferă instrucțiuni despre cum să faceți acest lucru: https://www.youtube.com/watch?v=G4aWD3pmTIM
Cum să alegi power bank?
 1. Capacitatea bateriei în telefon Cel mai important lucru pe care trebuie să-l verificăm este capacitatea bateriei telefoanelor noastre și poate varia de la puțin peste 1000 mAh până la 4000 mAh. Vă rugăm să rețineți că există o pierdere inevitabilă de energie în timpul procesului de încărcare, care poate reduce performanța reală a bancului de alimentare cu până la 75%. Acesta este un fenomen complet natural și trebuie luat în considerare.
 2. Power bank pentru smartphone - ce parametri ar trebui luați în considerare? Dacă aveți un telefon care permite încărcare rapidă, merită să alegeți un adaptor de alimentare care acceptă încărcarea 2.1A sau QC 3.0, permițându-vă să încărcați de până la două ori mai repede decât cu alte modele. Totuși, vă rugăm să rețineți că, dacă telefonul nu este compatibil cu acesta, opțiunea de încărcare rapidă nu ne va ajuta de nimic.
Unde pot găsi numărul de urmărire sau linkul de urmărire?
Numărul de urmărire va fi trimis prin e-mail la adresa furnizată în comandă.
Cum pot schimba informațiile de pe factură?
Puteți modifica informațiile de pe factură trimițând un e-mail la [email protected]. În e-mail am dori să vă rugăm să ne furnizați numărul de comandă și datele corecte pentru emiterea documentului. Ca răspuns, vă vom trimite o factură corectă.
Înlocuirea bateriei la o bicicletă electrică?
Înlocuirea bateriei unei ebike pare complicată, dar, în realitate, instalarea unei baterii noi este ușor de făcut pe cont propriu. Fiecare baterie Green Cell este echipată cu o șină de montare care facilitează atașarea bateriei la bicicletă. Bateriile au și conectori de ieșire cu 4 pini - pentru a conecta corect bateria trebuie doar să conectați cei doi poli pozitiv (+) și negativ (-). În plus, fiecare dispozitiv vine cu instrucțiuni detaliate – astfel încât să fii sigur că poți instala bateria fără probleme.
Cum verifici o baterie într-o bicicletă electrică?
La achiziționarea unei baterii noi pentru o bicicletă electrică, primul lucru de verificat sunt cele mai importante trei elemente: tensiunea bateriei originale, puterea motorului și tipul de conector care conectează bateria la bicicletă. Cu aceste informații puteți începe să căutați o nouă baterie. Odata verificate aceste elemente, nu mai ramane decat sa verificati dimensiunile noii baterii. Atunci când alegeți o baterie nouă, ar trebui să vă uitați și la fotografiile bateriei. Bateriile pentru biciclete electrice Green Cell au fotografii detaliate care arată clar componentele individuale. Astfel, poți găsi cu ușurință soluția potrivită pentru bicicleta ta!
Cum să alegi și cum să folosești corect o baterie AGM?
Înainte de a alege o baterie potrivită, verificați parametrii bateriei utilizate anterior.
Vă rugăm să acordați o atenție deosebită:
Tensiune (V), Capacitate (Ah).
De asemenea, comparați dimensiunile bateriei cu dispozitivele dvs. anterioare pentru a vă asigura că se va potrivi cu ușurință în spațiul oferit. Comparând toate aceste elemente, puteți face achiziția în liniște.
Cum să alegi o baterie LiFePO4 și cum să o folosești corect?
Bateriile LiFePO4 sunt dispozitive care sunt foarte potrivite ca baterii pentru bărci, iahturi sau sisteme fotovoltaice.
Ce ar trebui să știți când alegeți bateria potrivită:
- Bateria LiFePO4 are o tensiune de 12,8 V,
- Nu trebuie conectat în serie sau în paralel cu alte baterii datorită sistemului BMS (Battery Management System) încorporat.
Cea mai lungă durată de viață a unei baterii LiFePO4 poate fi obținută asigurându-vă că funcționează la o temperatură potrivită pentru aceasta, între -10 și +45 grade Celsius.
Cât durează încărcarea unei mașini electrice?
Timpul de încărcare al mașinii depinde de funcția de încărcare rapidă a vehiculului.
Produse Produse
Produse Produse
Cum aleg bateria potrivită pentru dispozitivul meu?
Cum să alegi modelul potrivit.
Două moduri simple de a găsi bateria potrivită pentru laptop.
 1. echipamente model
  Modelul de laptop se află de obicei în partea de jos a dispozitivului, îl citește și îl introduce în motorul de căutare al magazinului.
  de exemplu, Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278
 2. codul bateriei
  Codul bateriei se află pe interiorul fiecărei baterii, pe plăcuța cu date tehnice. Citiți codul și introduceți-l în motorul de căutare al magazinului.
  de exemplu, AA-PB9NC6B / A32-M47 / BTY-L45
Conectat nu se încarcă, ce ar trebui să fac?
O problemă cu încărcarea unei baterii noi este rară la modelele Green Cell. Cu toate acestea, dacă acesta este cazul, linkul de mai jos oferă instrucțiuni despre cum să faceți acest lucru: https://www.youtube.com/watch?v=G4aWD3pmTIM
Cum pot prelungi durata de viață a bateriei laptopului meu?
Doar urmați acești 5 pași:
 1. Evitați timpii scurti de încărcare, deoarece bateria din dispozitivul nostru are numărul de timpi de încărcare specificat de producător.
 2. Folosiți baterii. Bateria noastră reîncărcabilă este proiectată pentru utilizare. Scoaterea continuă a bateriei din dispozitiv nu are un efect pozitiv asupra stării acestuia.
 3. Nu permiteți descărcarea completă. Bateriile de astăzi litiu-ion și litiu-polimer sunt extrem de sensibile la descărcarea profundă. Repetarea repetată a unei astfel de situații poate cauza deteriorarea ireversibilă a bateriei.
 4. Acordați atenție temperaturii de funcționare. Temperatura este un factor extrem de important care afectează durata de viață a bateriei noastre. Pentru a asigura temperaturi optime, ar trebui să curățați în mod regulat sistemul de disipare a căldurii al laptopului (cu aer comprimat sau un compresor) și să evitați utilizarea dispozitivelor pe suprafețe moi (care pot bloca orificiile de răcire).
 5. Lăsați bateria să se odihnească. Dacă intenționați să luați o pauză lungă de la utilizarea laptopului, scoateți bateria și puneți-o într-un loc uscat și răcoros. Merită să-l încărcați la aproximativ 50% pentru a evita o descărcare completă.
Este potrivită o baterie de 11,1 V dacă bateria anterioară este de 14,4 V?
Bateria de 11,1 V nu este folosită interschimbabil cu 14,4 V și invers. Acest lucru poate provoca daune permanente laptopului dvs. Atunci când alegeți o nouă baterie pentru laptop, fiți atenți la tensiunea la care era bateria din fabrică. Puteți găsi aceste informații direct pe baterie.
De ce sunt disponibile bateriile în două versiuni, 10.8V și 11.1V, este corect?
Este absolut corect. Diferențele de tensiune rezultă din diferite măsurători și celule utilizate. Trebuie remarcat faptul că astfel de mici diferențe de tensiune nu sunt observate de laptopul nostru și nu afectează în niciun fel funcționarea acestuia.
Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare?
Este posibil să utilizați baterii de capacitate mai mare. Capacitatea bateriei este exprimată în miliamperi ore (mAh), cu cât valoarea capacității este mai mare, de exemplu 6800 mAh, cu atât timpul de lucru poate fi atins cu o singură încărcare a bateriei, ceea ce ne crește mobilitatea și independența.
Cum aleg bateria potrivită pentru dispozitivul meu?
Mai jos sunt două moduri de a alege bateria potrivită pentru dispozitivul dvs.
 1. modelul dispozitivului
  Modelul de unealtă este de obicei amplasat pe mâner sau pe corp lângă motorul dispozitivului.
 2. model de baterie
  Codul bateriei este situat în partea de jos a bateriei, adesea este un cod digital, de exemplu 194309-1, sau amestecat cu litere, de exemplu BL1830.
Dacă am o baterie Ni-Cd (Nichel Cadmiu), pot folosi celule Ni-Mh (Nichel Metal Hidrură)?
În prezent nu există vânzări de baterii bazate pe celule Ni-Cd, acestea fiind înlocuite cu celule Ni-Mh care sunt mai puțin dăunătoare mediului. Aceste celule pot fi folosite interschimbabil, astfel încât putem folosi bateria Ni-Mh în schimbul bateriei Ni-Cd.
Dacă am un încărcător vechi, îl va încărca pe cel nou?
În acest caz, acordați atenție tipului de celule utilizate în baterie. Dacă intenționați să cumpărați o baterie Li-Ion (Litiu Ion) și ați folosit anterior o baterie cu celule Ni-Mh (nichel metil hidrură) sau Ni-Cd (nichel cadmiu), noua baterie nu va fi a noastră Încărcătorul încărcat și trebuie să cumpărați un încărcător potrivit.
Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare?
Este posibil să utilizați baterii de capacitate mai mare. Capacitatea bateriei este exprimată în mile de amperi oră (mAh), cu cât valoarea capacității este mai mare, de exemplu 3000 mAh, cu atât timpul de lucru poate fi atins cu o singură încărcare a bateriei, ceea ce ne crește mobilitatea și eficiența.
Cum aleg adaptorul de alimentare potrivit pentru dispozitivul meu?
dispozitiv model
Modelul de laptop este de obicei situat în partea de jos a dispozitivului. Citiți-l și introduceți-l în motorul de căutare al magazinului.
de exemplu, Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278 valoarea INPUT / OUTPUT
Pe plăcuța de identificare a sursei de alimentare, valorile tensiunii și curentului sunt marcate ca IEȘIRE, iar pe partea de jos a laptopului aceiași parametri sunt marcați ca INTRARE. Citiți câteva dintre ele și introduceți-le în motorul de căutare al magazinului, adăugându-le marca dispozitivului. Asigurați-vă că ștecherul adaptorului de alimentare găsit este corect.
de exemplu, Asus 19V 4.74A / Dell 19.5V 4.62A / Lenovo 20V 3.25A.
Am un PSU de 65 W sau pot folosi un PSU de 90 W?
Cu diferențe atât de mici, este acceptabil. Totuși, trebuie să ne amintim să folosim surse de alimentare cu putere mai mare, nu mai mică, deoarece la o putere mai mică laptopul poate să nu funcționeze.
Acest adaptor de alimentare este potrivit pentru laptopul meu?
Va fi potrivit pentru laptopul nostru dacă diametrul conectorului îndeplinește specificațiile pentru diametrul exterior, de exemplu 5,5 mm, iar parametrii de ieșire sunt compatibili. Care sunt parametrii de ieșire? Este valoarea tensiunii[V] și curentului[A] date de sursa de alimentare pentru un laptop, de exemplu 19V 4.74A.
Această tastatură este potrivită pentru laptopul meu?
Când comparăm tastatura dumneavoastră cu imaginile prezentate în oferta noastră, acordăm o atenție deosebită lungimii și lățimii tastaturii, poziției consolelor de montare sau orificiilor pentru șuruburi, precum și poziției și lungimii barei de semnal.
Este posibil să schimb tastatura cu tine?
Nu oferim înlocuiri de tastatură. Din fericire, la multe modele de laptop-uri această activitate este foarte simplă. În plus, în ghidul de Internet putem găsi un ghid care vă va arăta pas cu pas cum să o faceți. De asemenea, putem face o înlocuire în orice serviciu informatic.
Laptopul meu nu are tastatură iluminată din spate. Pot să cumpăr o tastatură iluminată din spate de la tine?
Iluminarea de fundal a tastaturii necesită de obicei o bandă de semnal separată care se atașează la laptop. Dacă laptopul tău nu vine cu o lumină de fundal din fabrică, tastatura iluminată din spate nu va funcționa cu acesta.
Cum să alegi power bank?
 1. Capacitatea bateriei în telefon Cel mai important lucru pe care trebuie să-l verificăm este capacitatea bateriei telefoanelor noastre și poate varia de la puțin peste 1000 mAh până la 4000 mAh. Vă rugăm să rețineți că există o pierdere inevitabilă de energie în timpul procesului de încărcare, care poate reduce performanța reală a bancului de alimentare cu până la 75%. Acesta este un fenomen complet natural și trebuie luat în considerare.
 2. Power bank pentru smartphone - ce parametri ar trebui luați în considerare? Dacă aveți un telefon care permite încărcare rapidă, merită să alegeți un adaptor de alimentare care acceptă încărcarea 2.1A sau QC 3.0, permițându-vă să încărcați de până la două ori mai repede decât cu alte modele. Totuși, vă rugăm să rețineți că, dacă telefonul nu este compatibil cu acesta, opțiunea de încărcare rapidă nu ne va ajuta de nimic.
Ce este Ultra Charge?
Încărcarea rapidă Ultra Charge se bazează pe trei profiluri de încărcare - 5/9/9/12V. În funcție de dispozitivul pe care îl conectați, puteți fi sigur că este aleasă corectă tensiunea de încărcare și intensitatea este cât mai mare. Tehnologia garanteaza o incarcare sigura si rapida indiferent de dispozitivul conectat. Cu Ultra Charge putem încărca majoritatea smartphone-urilor de la 0 la 100% în 1-1,5 ore.
Este conectat un cablu la power bank?
Fiecare adaptor de alimentare vine cu un cablu USB-Micro-USB sau USB-C (vezi specificatii) care poate fi folosit pentru incarcarea adaptorului de alimentare iar daca telefonul are o priza potrivita poate fi incarcat si prin acest cablu.
Va fi acest power bank potrivit pentru modelul meu de telefon?
De fapt, orice power bank va fi potrivit pentru telefonul nostru atâta timp cât este un smartphone. Totul depinde de preferințele noastre și de scopul nostru. Dacă aveți nevoie de un dispozitiv la îndemână, care să nu ocupe mult spațiu și care poate fi purtat în buzunar, vă recomandăm power bank-uri de până la 10.000 mAh. Totuși, dacă dorim să avem un power bank specific pentru a furniza energie altor dispozitive, vă propunem un model dublu de 20 000 mAh.
Cât durează o baterie de e-bike?
O baterie standard Green Cell poate dura aproximativ 500 de cicluri complete - o descărcare și o reîncărcare completă. Dacă presupunem un ciclu pe săptămână și există un consum natural al celulelor în timp, durata de viață a bateriei poate fi de până la 10 ani cu o conducere economică.
Înlocuirea bateriei la o bicicletă electrică?
Înlocuirea bateriei unei ebike pare complicată, dar, în realitate, instalarea unei baterii noi este ușor de făcut pe cont propriu. Fiecare baterie Green Cell este echipată cu o șină de montare care facilitează atașarea bateriei la bicicletă. Bateriile au și conectori de ieșire cu 4 pini - pentru a conecta corect bateria trebuie doar să conectați cei doi poli pozitiv (+) și negativ (-). În plus, fiecare dispozitiv vine cu instrucțiuni detaliate – astfel încât să fii sigur că poți instala bateria fără probleme.
Bateria pentru o bicicletă electrică pe un portbagaj?
Bateria portbagaj Green Cell este montată pe partea din spate a bicicletei, direct în spatele șei. Acest tip este folosit de obicei pe bicicletele de oraș. Datorită poziției lor, au un reflector caracteristic.
Cum verifici o baterie într-o bicicletă electrică?
La achiziționarea unei baterii noi pentru o bicicletă electrică, primul lucru de verificat sunt cele mai importante trei elemente: tensiunea bateriei originale, puterea motorului și tipul de conector care conectează bateria la bicicletă. Cu aceste informații puteți începe să căutați o nouă baterie. Odata verificate aceste elemente, nu mai ramane decat sa verificati dimensiunile noii baterii. Atunci când alegeți o baterie nouă, ar trebui să vă uitați și la fotografiile bateriei. Bateriile pentru biciclete electrice Green Cell au fotografii detaliate care arată clar componentele individuale. Astfel, poți găsi cu ușurință soluția potrivită pentru bicicleta ta!
Cum calculezi autonomia unei biciclete electrice?
Capacitatea bateriilor Green Cell are un efect direct asupra distantei parcurse cu o bicicleta electrica. Pe Batteryempire toate bateriile sunt date cu o autonomie corespunzatoare distantei parcurse cu un anumit model, cu conditia ca motorul sa aiba puterea standard de 250W si ciclul sa fie mixt (50% timp de lucru picior/rula, 50% timpul de lucru al electricului). motor).
Cât durează o baterie pentru o șurubelniță?
Bateriile Green Cell se caracterizează printr-o durată lungă de viață a celulei - pot „gestiona” până la 1000 de cicluri de încărcare, ceea ce asigură un timp lung de funcționare a dispozitivului dumneavoastră.
Cum să alegi o baterie pentru un telefon mobil?
Alegerea unei baterii pentru un telefon mobil este un lucru simplu și intuitiv. Acest lucru se poate face în câteva momente folosind următoarele două metode:
1. Specificația modelului de telefon.Modelul telefonului poate fi găsit de obicei pe dispozitiv. După citirea și introducerea modelului în motorul de căutare al magazinului, va apărea bateria corectă. de exemplu, iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. Codul baterieiDe asemenea, puteți căuta o baterie introducând codul acesteia - acesta se găsește în interiorul bateriei. Pur și simplu introduceți codul corespunzător și motorul nostru de căutare vă va arăta produsele relevante! ex. BM39 / BS-01/ A1457 Vă recomandăm să citiți și ghidul de pe blogul nostru: Cum să alegeți o baterie pentru telefonul mobil?
Cum verifici capacitatea bateriei unui telefon mobil?
Capacitatea bateriei este indicată direct pe baterie. Aceste informații se află în interiorul dispozitivului. De asemenea, puteți utiliza aplicații moderne care monitorizează starea bateriei. Un exemplu de astfel de program este Battery Info, dezvoltat pentru smartphone-uri Android. Aplicația este ușor de utilizat, astfel încât se pot verifica cu ușurință informațiile despre starea curentă a bateriei.
Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare?
Capacitatea bateriei exprimată în miliamperi ore (mAh) poate diferi de cea a bateriei din fabrică. Dacă alegi o baterie cu o capacitate mai mare, dispozitivul tău va avea o durată de viață mai lungă și vei câștiga mai multă mobilitate și confort de utilizare!
Cum să prelungești durata de viață a bateriei telefonului mobil?
Există câteva metode simple care sunt eficiente în prelungirea duratei de viață a unei baterii: 1. Nu descărcați bateria la 0!
Bateria telefonului nostru, cunoscută sub numele de baterie, nu-i place asta. Așa că nu așteptați să apară avertismentul de baterie descărcată. Când nivelul bateriei scade sub 40%, este indicat să conectați telefonul la un încărcător.
2.Conectează frecvent telefonul la un încărcător.
Bateriile moderne litiu-ion nu au efect de memorie. Prin urmare, încărcarea frecventă are un efect pozitiv asupra performanței acestora. Potrivit experților, cel mai bine este să ajungeți la 80-90% stare de încărcare.
3. Evitați temperaturile extreme
Bateriile telefoanelor mobile se aseamănă puțin cu utilizatorii lor - se simt cel mai bine la temperaturi moderate. Lăsarea telefonului în lumina directă a soarelui sau într-o mașină fierbinte poate reduce dramatic durata de viață a bateriei. De asemenea, este o idee bună să vă protejați telefonul de frig.
Cum se înlocuiește bateria unui telefon mobil?
Înainte de a înlocui, verificați ce tip, model și tip de baterie doriți să cumpărați. În trecut, tot ce trebuia să faci era să deschizi clapeta și bateria era accesibilă. În acest moment, îndepărtarea este puțin mai dificilă. Dar fără teamă! Le poți înlocui singur și poți găsi informațiile necesare în tutorialele de pe Youtube. Un număr mare de astfel de materiale facilitează învățarea cum să scoateți bateria în aproape orice model de telefon mobil.
Ce ar trebui să faci după înlocuirea bateriei telefonului tău mobil?
După ce ați introdus bateria Green Cell, descărcați telefonul la 10% și apoi conectați-l la încărcător. Nu trebuie să faceți nimic altceva - bateriile nu trebuie formatate în acest moment.
Reporniți telefonul după înlocuirea bateriei?
Înlocuirea bateriei cu un produs Green Cell nu va afecta funcționarea sistemului unui telefon mobil. Telefonul mobil nu va fi resetat din fabrică, așa că nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la pierderea datelor.
Cum să alegi o baterie pentru un aspirator?
Puteți găsi bateria potrivită introducând în motorul nostru de căutare modelul aspiratorului sau numele bateriei originale. Este foarte important să comparați tensiunea bateriei noi cu bateria originală - dacă acești parametri se potrivesc, puteți cumpăra o baterie.
Cum se verifică capacitatea bateriei într-un aspirator?
Capacitatea bateriei este dată în miliamperi ore (MaH). Informațiile despre capacitatea bateriei sunt ușor de găsit - pot fi găsite atât pe baterie în sine, cât și în specificațiile dispozitivului. Aceste informații vă vor ajuta să alegeți bateria potrivită - dacă doriți ca aspiratorul să dureze mai mult, alegeți un dispozitiv cu o capacitate mai mare!
Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare?
Atunci când alegeți o baterie nouă, nu este nevoie să luați în considerare capacitatea modelului original. Nu există contraindicații dacă noua baterie este mai mare decât bateria din fabrică. Cu cât bateria este mai mare, cu atât timpul de funcționare al dispozitivului este mai lung.
Înlocuirea bateriei în aspirator
Poziția și instalarea bateriilor pot fi foarte diferite pentru diferitele modele de aspiratoare. Pentru a înlocui bateria fără probleme, vă recomandăm să mergeți la un centru de service autorizat. Când înlocuiți o baterie, instrucțiunile de utilizare incluse cu fiecare aspirator vă pot ajuta, de asemenea, datorită acestui lucru, puteți efectua singur înlocuirea.
Cât durează o baterie într-un aspirator?
Mai mulți factori pot afecta durata de viață a bateriei unui aspirator. Cel mai important este modul de funcționare al aspiratorului. De exemplu, aspiratoarele fără fir în modul turbo durează de obicei doar câteva minute de funcționare continuă. Daca vrei sa prelungesti durata de viata a aspiratorului tau, merita sa alegi o baterie cu o capacitate mai mare. În acest fel, poți fi sigur că dispozitivul tău îți va curăța mai bine casa.
Ce înseamnă tensiunea bateriei la un aspirator?
Atunci când alegeți o nouă baterie pentru un aspirator, trebuie să vă ghidați de tensiunea bateriei originale. Amintiți-vă că trebuie să fie aceeași tensiune ca și bateria pe care ați folosit-o anterior. Acest lucru asigură siguranța dispozitivului și promovează funcționarea lui fără probleme.
Cât de des ar trebui să încărcați un aspirator fără fir?
Bateria Green Cell ar trebui să fie încărcată după fiecare proces de curățare - în acest fel puteți crește performanța bateriei.
Ce înseamnă AAA/AA la baterii?
Simbolul AAA(R03) și AA(R6) indică dimensiunea bateriei.
Care este diferența dintre bateriile alcaline, cu litiu și alte baterii?
Bateriile alcaline sunt de unică folosință - odată consumate, nu pot fi reîncărcate. Bateriile cu litiu, pe de altă parte, sunt baterii reîncărcabile. Mai simplu spus, atunci când sunt descărcate, pot fi reîncărcate. Aceasta înseamnă că una și aceeași baterie poate fi folosită câțiva ani!
Cum să alegi o baterie pentru o dronă?
Alegerea bateriei unei drone este un act simplu care poate fi finalizat în câteva momente. Pentru a face acest lucru, este suficient să introduceți pur și simplu modelul bateriei originale în motorul de căutare - astfel magazinul nostru va afișa produsul potrivit. Înainte de a cumpăra, trebuie să vă amintiți, de asemenea, să verificați tensiunea bateriei găsite și a bateriei originale. Acest parametru ar trebui să se potrivească exact. Dacă modelul bateriei și tensiunea se potrivesc, nu ezitați să continuați cu achiziția.
Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare?
Capacitatea bateriei (mAh) poate diferi de cea originală - atâta timp cât dimensiunile bateriei se potrivesc, nu este nimic greșit în utilizarea unui model cu o capacitate mai mare. Acest lucru asigură o durată de viață mai lungă a unei drone.
Cum să alegi o baterie pentru o cameră?
Pentru a selecta o baterie compatibilă pentru o cameră, trebuie să verificați modelul bateriei originale. Unde puteți găsi aceste informații? Pe plăcuța de identificare, desigur, care se află direct pe produs.
Înlocuirea bateriei într-o cameră
După cumpărarea unei baterii noi, tot ce rămâne este să începeți să o utilizați. Înlocuirea bateriei nu este dificilă și, în majoritatea cazurilor, o poți face singur - dacă întâmpinați probleme, puteți consulta oricând ghidurile de pe youtube.
Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare?
Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare decât bateria originală. Vă rugăm să rețineți că, cu cât bateria este mai mare, cu atât durata de viață a dispozitivului este mai lungă.
Cum să alegi și cum să folosești corect o baterie AGM?
Înainte de a alege o baterie potrivită, verificați parametrii bateriei utilizate anterior.
Vă rugăm să acordați o atenție deosebită:
Tensiune (V), Capacitate (Ah).
De asemenea, comparați dimensiunile bateriei cu dispozitivele dvs. anterioare pentru a vă asigura că se va potrivi cu ușurință în spațiul oferit. Comparând toate aceste elemente, puteți face achiziția în liniște.
Cum să alegi o baterie pentru alimentarea de urgență?
O baterie de rezervă bine aleasă asigură că echipamentul conectat la aceasta va funcționa corect Pentru a alege bateria de rezervă (UPS) potrivită, trebuie să verificați specificațiile UPS-ului pentru care baterii (tensiune (V), număr (buc) și (Ah)) au fost instalate și pe această bază selectați bateriile cu tensiunea și capacitatea corecte.
O baterie pentru iaht sau barcă - cum să o alegi?
Fiecare proprietar de iaht sau barcă știe importanța alegerii bateriei potrivite. Când cumpărați o baterie nouă, ar trebui să acordați atenție tipului de motor, dimensiunilor și greutății acestuia. Bateriile AGM pentru ambarcațiuni și iahturi sunt foarte populare de mult timp.În oferta noastră veți găsi multe baterii AGM VRLA Green Cell care sunt ideale pentru iahturi și bărci!
Ce baterie pentru o mașină de jucărie?
Bateriile cu gel AGM sunt cel mai frecvent utilizate în mașinile de jucărie. Majoritatea dintre ele au dimensiuni de 151 x 65 x 95 mm iar tensiunea lor este de 12 V. In gama noastra vei gasi multe baterii Green Cell AGM VRLA care indeplinesc aceste criterii. De aceea, poți găsi cu ușurință gadgeturile potrivite care pot prelungi timpul de joacă al copilului tău!
Ce este o baterie AGM?
Bateriile noastre sunt baterii AGM VRLA. Ce inseamna asta? Electrolitul este încapsulat în separatoare din fibră de sticlă și nu este gelificat.
Ce baterie pentru o casă mobilă?
Bateriile pentru o casă mobilă ar trebui să aibă o capacitate mare. In oferta noastra veti gasi baterii AGM cu o capacitate de pana la 200Ah, care asigura o functionare fara probleme chiar si in cele mai dificile conditii.
Cum alegi bateriile pentru difuzor?
Cel mai bine este să selectați bateriile pentru difuzor pe baza modelului bateriei originale. De asemenea, ar trebui să acordați atenție ce fel de conectori sunt utilizați într-un anumit caz - pot exista mai multe serii ale aceluiași model care au conectori diferiți. Atunci când alegeți o baterie nouă, asigurați-vă că noul produs are același tip de conector ca cel original.
Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare?
Capacitatea mai mare a bateriei nu este o problemă. Cu cât o baterie are mai multe miliamperi ore (mAh), cu atât va dura mai mult difuzorul.
Cum să alegi o baterie LiFePO4 și cum să o folosești corect?
Bateriile LiFePO4 sunt dispozitive care sunt foarte potrivite ca baterii pentru bărci, iahturi sau sisteme fotovoltaice.
Ce ar trebui să știți când alegeți bateria potrivită:
- Bateria LiFePO4 are o tensiune de 12,8 V,
- Nu trebuie conectat în serie sau în paralel cu alte baterii datorită sistemului BMS (Battery Management System) încorporat.
Cea mai lungă durată de viață a unei baterii LiFePO4 poate fi obținută asigurându-vă că funcționează la o temperatură potrivită pentru aceasta, între -10 și +45 grade Celsius.
O baterie pentru iaht, barca cu pânze sau barcă - cum să alegi?
Bateriile LiFePO4 sunt dispozitive care sunt foarte potrivite ca baterii pentru bărci, iahturi sau sisteme fotovoltaice.
Ce ar trebui să știți când alegeți bateria potrivită:
- Bateria LiFePO4 are o tensiune de 12,8 V,
- Nu trebuie conectat în serie sau în paralel cu alte baterii datorită BMS (Battery Management System) încorporat.
Cea mai lungă durată de viață a unei baterii LiFePO4 poate fi obținută asigurându-vă că funcționează la o temperatură adecvată pentru aceasta.
Care este diferența dintre bateriile AGM și LiFePO4?
Principala diferență dintre o baterie AGM și o baterie LiFePO4 este că AGM - este grupul de baterii cu gel și bateriile cu tehnologia AGM (Absorbent Glass Mat) se numește VRLA (Valve Regulated Lead). În comparație cu bateriile tradiționale, AGM-urile au o durată de viață de până la patru ori mai mare și un număr de cicluri. Acest lucru se datorează utilizării materialului din fibră de sticlă menționat mai sus în producția acestor produse. Baterii cu litiu fier fosfat (alias LiFePO4). Structura sa este alcătuită din patru celule conectate în serie. Fiecare celulă funcționează la 3,2 V, dând o tensiune totală de 12,8 V. Unul dintre cele mai importante elemente ale acestui tip de baterie este un sistem electronic de management (BMS).
Capacitatea bateriei (Ah) poate fi mai mare?
Este absolut posibil să folosiți baterii cu o capacitate mai mare. Capacitatea bateriei este dată în amperi oră (Ah). Cu cât valoarea capacității este mai mare, de ex. B. 80 Ah, cu atât puteți lucra mai mult cu o singură încărcare a bateriei, ceea ce vă crește mobilitatea și independența.
Ce baterie ar trebui să alegi pentru pontonul meu?
Atunci când alegeți bateria potrivită pentru pontonul dvs., ar trebui să acordați atenție dimensiunilor și greutății. Un ponton este de obicei mult mai ușor decât o barcă obișnuită, așa că o baterie prea grea poate încetini semnificativ operațiunile. Soluția este să alegeți o baterie LIFEPO4, care datorită designului său inovator este semnificativ mai ușoară decât bateriile convenționale cu gel și, prin urmare, și mai ușor de transportat. Durabilitatea și fiabilitatea LIFEPO4 le fac bateriile perfecte pentru pontoane și multe alte vehicule, nu doar pentru ambarcațiuni.
Ce baterie pentru rulota mea?
Bateriile cu litiu fier fosfat (cunoscute și sub numele de LiFePO4) se caracterizează prin densitate mare de energie și autodescărcare scăzută și, prin urmare, sunt foarte populare în rândul proprietarilor de RV. Avantajele lor sunt: rata scăzută de descărcare, capacitate mare, fără efect de memorie, durată lungă de viață și capacitatea de a lucra la temperaturi extreme (de la -10 la +45 grade Celsius).
Sursa de alimentare pentru laptop - ce tensiune?
Când alegeți o nouă sursă de alimentare pentru laptop, ar trebui să verificați tensiunea încărcătorului - acest parametru ar trebui să se potrivească cu dispozitivul original.
Se permite conectarea unei surse de alimentare cu amperaj mai mare?
Categoric da. Vă rugăm să nu uitați, totuși, că tensiunea de ieșire [V] trebuie să fie aceeași ca la sursa de alimentare originală.
Este posibil să conectați o sursă de alimentare mai slabă la laptop?
Utilizarea unui adaptor de curent alternativ cu un amperaj mai mic decât cel original poate provoca o serie de modificări nefavorabile în funcționarea laptopului dumneavoastră. De exemplu, o sursă de alimentare prea slabă se poate supraîncălzi deoarece componentele laptopului nu sunt alimentate cu suficientă putere. Prin urmare, vă recomandăm să utilizați încărcătoare cu același amperaj sau mai mare.
Adaptor pentru scule electrice - ce tensiune?
Atunci când alegeți o nouă sursă de alimentare, acordați atenție tensiunii originalei. Puteți citi aceste informații pe sursa de alimentare originală – astfel încât să fiți sigur că produsul pe care l-ați ales își va face treaba corect.
Cum să alegi un încărcător pentru o șurubelniță?
Alegerea încărcătorului potrivit este foarte ușoară - trebuie doar să introduceți un model exact de burghiu în motorul nostru de căutare. Doar asigurați-vă că bateriile dvs. au celulele suportate de încărcător. Multe scule electrice mai vechi au o baterie cu celule nichel-cadmiu (NI-Cd). Astăzi, bateriile cu hidrură de nichel-metal (NI-MH) sunt utilizate mai frecvent, iar încărcătoarele compatibile cu aceste baterii pot funcționa corect dispozitivele mai vechi. Oferim, de asemenea, încărcătoare de celule Litiu Ion (LI-ON) - acestea sunt potrivite doar pentru acest tip de celule și nu trebuie folosite pentru a încărca baterii NI-MH sau NI-CD.
Încărcător pentru biciclete electrice - ce tensiune?
Când vine vorba de alegerea încărcătoarelor pentru biciclete electrice, lucrurile sunt simple. Alegem un încărcător cu această tensiune:
un încărcător de 29,4 V pentru baterii de 24 V
un încărcător de 42 V pentru baterii de 36 V
Incarcator de 54,6V pentru baterii de 48V
Cum să alegi un încărcător pentru bicicletă electrică?
Atunci când alegeți un încărcător pentru bicicleta electrică, este important să verificați tensiunea specificată în volți și conectorul bateriei. Curentul, dat în amperi, este parametrul care afectează viteza de încărcare a bateriei noastre.
Ce UPS să alegi pentru computer?
Unul dintre cele mai importante puncte de luat în considerare atunci când alegeți un UPS este evaluarea puterii echipamentului conectat. În majoritatea cazurilor, computerele desktop consumă între 100 și 150 W, iar dispozitivele de jocuri între 250 și 350 W. Aceste informații vă pot ajuta să determinați care UPS este potrivit pentru dvs. Din fericire, în magazinul nostru veți găsi UPS Green Cell, care este perfect pentru a vă menține computerul să funcționeze normal. Dacă vă întrebați cât timp uneltele alese vă vor menține dispozitivul în funcțiune, utilizați calculatorul de pe site-ul nostru! Tot ce trebuie să faceți este să selectați orice UPS, să bifați căsuța „Select UPS”, să introduceți puterea dispozitivelor și gata - știți deja la ce să vă așteptați de la dispozitivele noastre!
Ce UPS să alegi pentru o sobă?
Alegerea unui invertor pentru o sobă cu gaz sau electrică poate fi problematică. Cu toate acestea, există câteva reguli simple de reținut. În primul rând, nu uitați să alegeți unități cu undă sinusoidală pură atunci când alegeți un UPS. De asemenea, ar trebui să vă asigurați că UPS-ul are o putere adecvată - în acest caz ar trebui să alegeți un dispozitiv cu o putere nominală mai mare de 500W. Oferim mai multe UPS-uri Green Cell care îndeplinesc criteriile de mai sus. Vă garantăm că veți găsi UPS-ul potrivit la noi!
Ce UPS să alegi pentru un server?
Serverele computerelor sunt dispozitive cu consum mare, motiv pentru care au nevoie de UPS-uri selectate corespunzător. Cea mai bună soluție pentru camerele de server este utilizarea UPS-ului Green Cell pentru dulapuri de server. Au mult mai multă putere decât UPS-urile convenționale și, prin urmare, sunt perfecte pentru alimentarea de rezervă a serverelor de computer.
Ce UPS să alegeți pentru sistemul de supraveghere?
Dacă intenționați să cumpărați un UPS pentru sistemul dumneavoastră de supraveghere, ar trebui să acordați o atenție deosebită surselor de alimentare cu o capacitate mai mare de 100W. Astfel veți asigura un suport eficient pentru sistemul dumneavoastră de supraveghere. Cu toate acestea, merită să ne amintim că dispozitivele nu sunt aceleași și în funcție de camerele utilizate, consumul lor de energie poate varia semnificativ. Prin urmare, înainte de a cumpăra un UPS, este necesar să se estimeze consumul aproximativ de energie. Dacă o faci, vei fi făcut cea mai mare parte a muncii. Singurul lucru care mai rămâne de făcut este să verificați cât timp o anumită sursă de alimentare poate suporta dispozitivul dvs. Și nu este deloc dificil - doar selectează dispozitivul din oferta noastră, selectează câmpul „Select UPS”. Introduceți consumul de energie al dispozitivelor conectate și știți deja cât timp UPS-ul nostru vă va menține sistemul de supraveghere în funcțiune!
Cum funcționează sistemul UPS?
UPS-urile acționează ca o sursă de alimentare de urgență - în timpul diferitelor defecțiuni și întreruperi de curent, sunt capabile să mărească timpul de funcționare al dispozitivelor conectate la acestea. Acest lucru vă permite să opriți în siguranță echipamentele sensibile sau să salvați rezultatele muncii anterioare.
Cât durează sistemul UPS?
Durata funcționării UPS-ului depinde de mai mulți factori. Cel mai important lucru este să alegeți un UPS cu puterea potrivită și să estimați consumul de energie al echipamentului conectat, dar nu este nevoie de o formulă complicată pentru a determina timpul de funcționare - pe site-ul nostru veți găsi un calculator care calculează durata celui ales. UPS în funcție de dispozitivele conectate. Nu sunteți sigur de performanța computerului dvs.? Nu vă faceți griji, acest calculator include o filă care arată consumul de energie al celor mai populare dispozitive.
Ce încărcător ar trebui să cumpărați pentru un smartphone?
Înainte de a cumpăra un încărcător de rețea, verificați puterea maximă de încărcare a telefonului dvs. mobil (acest parametru este dat în wați). De asemenea, acordați atenție numărului de conectori de pe încărcător - în acest fel alegeți un dispozitiv care este convenabil de utilizat. Cele mai populare modele le găsești la următorul link: Cum să alegi încărcătorul de telefon potrivit?
Cum să alegi un încărcător pentru un smartphone, tabletă sau cititor de cărți electronice?
Atunci când selectați încărcătorul pentru tabletă sau cititorul de cărți electronice, ar trebui să verificați setările încărcătorului original. Pentru smartphone-uri, ar trebui să alegeți un încărcător și un cablu adecvat (Micro-USB, Lightning sau USB-C).
Incarcatorul are functie de incarcare rapida?
Este foarte ușor să verifici dacă încărcătorul are o funcție de încărcare rapidă - se întâmplă dacă dispozitivul are un conector USB verde. Acesta este un semn că încărcătorul îți încarcă rapid telefonul.
Incarcatorul are functie de incarcare rapida?
Este foarte ușor să verifici dacă încărcătorul are o funcție de încărcare rapidă - se întâmplă dacă dispozitivul are un conector USB verde. Acesta este un semn că încărcătorul îți încarcă rapid telefonul.
Parametrii încărcătorului - la ce ar trebui să fiți atenți?
Există mai mulți factori de luat în considerare atunci când alegeți încărcătoare. Cele mai importante dintre acestea sunt: puterea încărcătorului, tipul de intrare și tehnologiile de încărcare rapidă utilizate.
Încărcător cu tehnologie Power Delivery, ce înseamnă PD?
Power Delivery este o tehnologie de încărcare rapidă. Mai simplu spus, încărcătoarele care acceptă această variantă selectează automat încărcarea potrivită pentru dispozitivul conectat, asigurând o încărcare rapidă și eficientă.
Ultra Charge
Una dintre cele mai populare tehnologii de încărcare rapidă este Ultra Charge. Porturile de încărcare care acceptă acest standard încarcă dispozitivul conectat de până la 3,5 ori mai rapid decât modelele standard actuale.
Încărcătorul cu funcția de încărcare rapidă poate încărca un telefon mobil obișnuit?
Dacă utilizați un telefon mobil mai vechi care nu are tehnologie de încărcare rapidă, nu trebuie să treceți fără să cumpărați un încărcător special. Telefonul dvs. se va încărca corect, iar încărcătoarele moderne au câteva funcții suplimentare care vă vor fi utile în orice situație.
Ce capacitate de încărcare ar trebui să aibă încărcătorul telefonului mobil?
Înainte de a cumpăra un încărcător de rețea, verificați puterea maximă de încărcare a telefonului dvs. mobil (acest parametru este dat în wați). De asemenea, acordați atenție numărului de conectori de pe încărcător - în acest fel alegeți un dispozitiv care este convenabil de utilizat. Cele mai populare modele le găsești la următorul link: Cum să alegi încărcătorul de telefon potrivit?
Ce invertor este potrivit pentru module solare?
Cea mai bună soluție aici este să alegeți un invertor solar special conceput pentru acest scop. Modelul prezentat în linkul de mai jos are conexiuni pentru module fotovoltaice, baterii și dispozitive care urmează să fie operate. invertor solar
Ce invertor pentru scule electrice?
Cel mai important aspect la selectarea invertorului este determinarea puterii maxime a dispozitivului conectat. Dacă doriți să utilizați invertorul permanent, ar trebui să utilizați maxim 90% din puterea lui continuă. Să folosim un exemplu simplu pentru a ilustra acest lucru: Dacă utilizați un invertor cu o putere de 1000 W, consumul maxim de energie al dispozitivului conectat nu trebuie să depășească 900 W.
Ce invertor pentru o mașină?
Într-o mașină veți găsi o priză de brichetă de 12 volți și astfel de invertoare sunt cele mai bune de cumpărat.
Cum funcționează un invertor?
Un invertor este un dispozitiv independent care se conectează la priza brichetei sau direct la baterie. Sarcina sa este de a converti tensiunea de 12V/24V din sistemul DC al mașinii în 230V AC. Din acest motiv, veți găsi foarte des următoarea abreviere lângă numele invertorului: DC/AC.
Ce tipuri de invertoare există?
Când vine vorba de invertoare pentru automobile, putem distinge două tipuri principale: invertoare cu undă sinusoidală pură și modificată. Primul este destinat dispozitivelor care necesită o alimentare continuă. Acest tip de invertor trebuie ales pentru dispozitive precum pompele de căldură, aragazele electrice sau ceainicele electronice. Magazinul nostru oferă și invertoare cu undă sinusoidală modificată. Acest tip de invertor este potrivit pentru dispozitive precum laptopuri, surse de alimentare sau iluminat.
Ce priză pentru a încărca o mașină electrică?
În lumea mobilității electrice, există 4 tipuri de prize pentru mașini: Type 1/CCS Combo1; Tip 2/CCS Combo 2; tip 3; Tip 4/CHAdeMO
Incarcator portabil pentru o masina electrica
Încărcătoarele portabile pentru mașini electrice sunt alimentate de o priză de uz casnic normal. O astfel de aplicație nu necesită conexiuni complicate sau asamblare suplimentară a componentei.
Cât durează încărcarea unei mașini electrice?
Timpul de încărcare al mașinii depinde de funcția de încărcare rapidă a vehiculului.
Este posibil să încărcați o mașină electrică acasă?
Mașinile electrice devin din ce în ce mai populare din motive ecologice. Totuși, trebuie menționat că utilizarea unui vehicul electric este susținută și de simpla încărcare, care poate avea loc chiar și acasă. Încărcătoarele portabile incluse în oferta noastră permit încărcarea vehiculului oriunde cu acces la o priză. În acest caz, capacitatea de încărcare va fi de 3,6 kW. De asemenea, este posibil să instalați un sistem cu priză, care să permită instalarea casetei de perete - aceasta ar încărca o mașină cu o putere de până la 22 kW.
Care este costul încărcării unei mașini electrice?
Prețul încărcării unei mașini electrice depinde de mai mulți factori. Când utilizați stații publice de încărcare, prețurile variază de la 1,1 la 3,5 PLN per 1 kW. Configurarea unei instalații la domiciliu poate reduce semnificativ aceste costuri. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de prețul energiei electrice al operatorului ale cărui servicii le utilizați.
Statii gratuite de incarcare pentru masini electrice
Stațiile gratuite de încărcare pentru mașini electrice devin din ce în ce mai populare în toată Europa. Acestea sunt finanțate de agenți de publicitate, astfel încât utilizatorii direcți nu trebuie să plătească taxe.
Ce este stocarea energiei și pentru ce este folosită?
Stocarea energiei poate fi comparată cu o baterie puternică pentru toată casa, care stochează energia electrică produsă de fotovoltaice atunci când este prea multă și o returnează atunci când avem nevoie de ea.
Ce opțiuni de stocare a energiei există?
În prezent, există cinci moduri de stocare a energiei electrice:
mecanic (cu rezervor de aer comprimat)
electromecanice (baterii și baterii reîncărcabile)
chimice (producția de hidrogen sau metan)
electrice (supercondensatori)
termic (acumulare de căldură sensibilă sau latentă)
Cea mai cunoscută formă de stocare a energiei sunt soluțiile electromecanice precum bateriile/acumulatorii. GC PowerNest este doar o astfel de soluție. În centrul dispozitivului se află celulele LiFePO4 (Lithium Iron Phosphate sau LFP), care au o durată de viață de zece ori mai mare și o adâncime de descărcare de două ori mai mare (100% - 0%) față de bateriile tradiționale cu acid, în timp ce sunt mult mai sigure și mai durabile decât celule standard litiu-ion.
Datorită stabilității și siguranței utilizării stocării de energie GC PowerNest, garanția este de până la 10 ani sau 15.000.000 Wh de energie lucrată.
Facturi Facturi
Facturi Facturi
Cum pot schimba informațiile de pe factură?
Puteți modifica informațiile de pe factură trimițând un e-mail la [email protected]. În e-mail am dori să vă rugăm să ne furnizați numărul de comandă și datele corecte pentru emiterea documentului. Ca răspuns, vă vom trimite o factură corectă.
Livrare Livrare
Livrare Livrare
Îmi pot schimba metoda de expediere?
Este posibil să schimbați forma de livrare dacă comanda dumneavoastră nu a fost încă expediată. Dacă doriți să schimbați forma de livrare, vă rugăm să contactați imediat consultantul nostru la: ( https://batteryempire.de/ )
Unde pot găsi numărul de urmărire sau linkul de urmărire?
Numărul de urmărire va fi trimis prin e-mail la adresa furnizată în comandă.
Comenzi Comenzi
Comenzi Comenzi
Îmi pot anula comanda?
Dacă nu sunteți interesat de oferta noastră sau ați plasat o comandă incorectă, vă rugăm să ne contactați prin telefon sau chat ( https://batteryempire.de/ )
Pot plasa o comandă prin e-mail?
Vă rugăm să plasați comanda direct prin site-ul nostru, acesta este cel mai rapid mod de a obține produsul dorit.
Pot plasa o comandă fără a mă înregistra?
Înregistrarea în magazinul nostru este necesară pentru a plasa o comandă. Pentru ca noi să putem procesa comanda dumneavoastră, este necesar să vă furnizați adresa și datele de contact.
Se intoarce Se intoarce
Se intoarce Se intoarce
Este posibil să returnați produsul?
În calitate de BatteryEmpire, oferim clienților noștri posibilitatea de a returna sau de a schimba bunuri în termen de până la 30 de zile de la cumpărare. Dacă ați avut o problemă cu un produs achiziționat sau dacă produsul nu corespunde așteptărilor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail.
Cum se împachetează mărfurile returnate?
Vă recomandăm să vă protejați expedierea înainte de transport atunci când ne returnați bunurile achiziționate, astfel încât produsul să nu fie deteriorat. Este suficient să protejați produsul cu, de exemplu, un plic cu folie cu bule.

Serviciu clienți

Luni - Vineri 8:00 - 16:00

Ai vreo întrebare? Scrie-ne