Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

AEG (1)

AEG Staubsauger Akku

Alege capacitate:
Filtrează după:

Zona de ajutor

Cum să alegi o baterie pentru un aspirator?

Puteți găsi bateria potrivită introducând în motorul nostru de căutare modelul aspiratorului sau numele bateriei originale. Este foarte important să comparați tensiunea bateriei noi cu bateria originală - dacă acești parametri se potrivesc, puteți cumpăra o baterie.


Puteți găsi bateria potrivită introducând în motorul nostru de căutare modelul aspiratorului sau...

Cum se verifică capacitatea bateriei într-un aspirator?

Capacitatea bateriei este dată în miliamperi ore (MaH). Informațiile despre capacitatea bateriei sunt ușor de găsit - pot fi găsite atât pe baterie în sine, cât și în specificațiile dispozitivului. Aceste informații vă vor ajuta să alegeți bateria potrivită - dacă doriți ca aspiratorul să dureze mai mult, alegeți un dispozitiv cu o capacitate mai mare!


Capacitatea bateriei este dată în miliamperi ore (MaH). Informațiile despre capacitatea bateriei...

Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare?

Atunci când alegeți o baterie nouă, nu este nevoie să luați în considerare capacitatea modelului original. Nu există contraindicații dacă noua baterie este mai mare decât bateria din fabrică. Cu cât bateria este mai mare, cu atât timpul de funcționare al dispozitivului este mai lung.


Atunci când alegeți o baterie nouă, nu este nevoie să luați în considerare capacitatea modelului...

Înlocuirea bateriei în aspirator

Poziția și instalarea bateriilor pot fi foarte diferite pentru diferitele modele de aspiratoare. Pentru a înlocui bateria fără probleme, vă recomandăm să mergeți la un centru de service autorizat. Când înlocuiți o baterie, instrucțiunile de utilizare incluse cu fiecare aspirator vă pot ajuta, de asemenea, datorită acestui lucru, puteți efectua singur înlocuirea.


Poziția și instalarea bateriilor pot fi foarte diferite pentru diferitele modele de aspiratoare....
Green Cell ® (2Ah 3.6V) Type141 pentru AEG Electrolux Junior 2.0
capacitate: 2Ah
Tensiune: 3.6V
Codul produsului: PT156
136,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol
Aspiratoarele fără fir sunt un confort pe care îl simțiți în fiecare zi. Bateriile și acumulatorii pentru aspiratoarele fără fir sunt un plus esențial pentru a menține acest confort. Un aspirator fără fir este capabil să reziste la o singură încărcare pentru o perioadă lungă de timp. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că performanța se va degrada în timp. Motivul pentru aceasta este o baterie simplă, ca orice alt compresor care funcționează. Înlocuind ocazional bateria sau bateria reîncărcabilă, puteți menține dispozitivul la un nivel optim de energie și nu aștepta la priză până când dispozitivul este încărcat pentru a-l curăța. Bateriile de aspirator AEG înaltă calitate vă permit să respirați rapid viața dispozitivelor dvs. și să reveniți la nivelurile normale de energie. Magazinul nostru Battery Empire oferă o gamă largă de opțiuni de baterii pentru AEG care îndeplinesc rapid atât cerințele individuale, cât și cele tehnice pentru echipamentul dvs. Pentru toti

Baterii pentru aspiratoare AEG

există o garanție de 12 luni. Datorită acestui fapt, clienții noștri pot fi siguri că cumpără soluții de cea mai înaltă calitate, care vor permite echipamentelor lor să dureze mai mult.

Baterii adecvate pentru aspiratoare AEG

AEG sunt o calitate în sine și în fiecare an, clienți din ce în ce mai moderni apelează la ei pentru o combinație de calitate, performanță și valoare pentru bani . În oferta noastră veți găsi multe baterii pentru aspiratoare AEG care permit alimentarea cu energie fixă a dispozitivelor dvs. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră special selectată și actualizată constant. Suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.