Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

AEG Staubsauger Akku

Green Cell ® (2Ah 3.6V) Type141 pentru AEG Electrolux Junior 2.0
Green Cell ® (3Ah 3.6V) 520104 pentru AEG Junior 3000
Green Cell ® Staubsauger Akku für AEG Liliput AG1411 AG1412 AG1413
capacitate: 2Ah
tensiune: 3.6V
Codul produsului: PT156
171,95 LEI
136,95 LEI
capacitate: 3Ah
tensiune: 3.6V
Codul produsului: PT157
152,95 LEI
121,95 LEI
capacitate: 2Ah
tensiune: 3.6V
Codul produsului: PT89
134,95 LEI
107,95 LEI
Adaugă în coș
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
Aspiratoarele fără fir sunt un confort pe care îl simțiți în fiecare zi. Bateriile și acumulatorii pentru aspiratoarele fără fir sunt un plus esențial pentru a menține acest confort. Un aspirator fără fir este capabil să reziste la o singură încărcare pentru o perioadă lungă de timp. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că performanța se va degrada în timp. Motivul pentru aceasta este o baterie simplă, ca orice alt compresor care funcționează. Înlocuind ocazional bateria sau bateria reîncărcabilă, puteți menține dispozitivul la un nivel optim de energie și nu aștepta la priză până când dispozitivul este încărcat pentru a-l curăța. Bateriile de aspirator AEG înaltă calitate vă permit să respirați rapid viața dispozitivelor dvs. și să reveniți la nivelurile normale de energie. Magazinul nostru Battery Empire oferă o gamă largă de opțiuni de baterii pentru AEG care îndeplinesc rapid atât cerințele individuale, cât și cele tehnice pentru echipamentul dvs. Pentru toti

Baterii pentru aspiratoare AEG

există o garanție de 12 luni. Datorită acestui fapt, clienții noștri pot fi siguri că cumpără soluții de cea mai înaltă calitate, care vor permite echipamentelor lor să dureze mai mult.

Baterii adecvate pentru aspiratoare AEG

AEG sunt o calitate în sine și în fiecare an, clienți din ce în ce mai moderni apelează la ei pentru o combinație de calitate, performanță și valoare pentru bani . În oferta noastră veți găsi multe baterii pentru aspiratoare AEG care permit alimentarea cu energie fixă a dispozitivelor dvs. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră special selectată și actualizată constant. Suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.
Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK