MARCH
Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
Dispozitivele mele

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
Dispozitive selectate:

Dispozitive selectate:

Hitachi (1)

Încărcător pentru șurubelnițe fără fir Hitachi

Filtrează după:

Zona de ajutor

Adaptor pentru scule electrice - ce tensiune?

Atunci când alegeți o nouă sursă de alimentare, acordați atenție tensiunii originalei. Puteți citi aceste informații pe sursa de alimentare originală – astfel încât să fiți sigur că produsul pe care l-ați ales își va face treaba corect.


Atunci când alegeți o nouă sursă de alimentare, acordați atenție tensiunii originalei. Puteți...

Cum să alegi un încărcător pentru o șurubelniță?

Alegerea încărcătorului potrivit este foarte ușoară - trebuie doar să introduceți un model exact de burghiu în motorul nostru de căutare. Doar asigurați-vă că bateriile dvs. au celulele suportate de încărcător. Multe scule electrice mai vechi au o baterie cu celule nichel-cadmiu (NI-Cd). Astăzi, bateriile cu hidrură de nichel-metal (NI-MH) sunt utilizate mai frecvent, iar încărcătoarele compatibile cu aceste baterii pot funcționa corect dispozitivele mai vechi. Oferim, de asemenea, încărcătoare de celule Litiu Ion (LI-ON) - acestea sunt potrivite doar pentru acest tip de celule și nu trebuie folosite pentru a încărca baterii NI-MH sau NI-CD.


Alegerea încărcătorului potrivit este foarte ușoară - trebuie doar să introduceți un model exact...
145,95 LEI
Adaugă în coș
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol
Șurubelnița este unul dintre instrumentele cele mai frecvent utilizate pentru lucrări de întreținere zilnice, minore sau majore. Fără acest instrument vital, diferite tipuri de reparații și modernizări sunt adesea impracticabile, încetinind ritmul întregii lucrări. Șurubelnițele moderne fără fir sunt foarte eficiente și pot rezista mult timp la un ciclu de încărcare. Cu toate acestea, o șurubelniță trebuie să fie reîncărcată și încărcătoarele de multe ori nu reușesc - în principal din cauza manevrării slabe. Magazinul nostru oferă Hitachi Green Cell înaltă calitate care se adaptează rapid nevoilor dvs. tehnologice și posibilităților financiare. Green Cell este calitatea și compatibilitatea care vă asigură că obțineți cea mai bună alternativă de sortare pentru dispozitivele dvs. Acest lucru îl face o investiție care dă roade pe termen scurt și lung. Toate încărcătoarele au protecție la supraîncălzire, precum și protecție la suprasarcină și descărcare profundă. În plus, toate au

Încărcătoare pentru unelte electrice Hitachi

o garanție de 12 luni.

Calitatea înaltă a produselor

Hitachi este un brand de renume mondial, care oferă produse de înaltă calitate și diverse. Hitachi devin din ce în ce mai populare în rândul clienților care caută o combinație de calitate, performanță, fiabilitate și valoare pentru bani. În ciuda tuturor progreselor, Hitachi , inclusiv accesoriile laterale precum încărcătoarele de baterii, nu sunt indestructibile. Green Cell oferă încărcătoare eficiente pentru Hitachi care vă vor menține rapid dispozitivele la nivelul corect de putere. Încărcătoarele enumerate mai jos au fost selectate special pentru diferitele modele de șurubelnițe Hitachi . Acest lucru oferă clienților noștri încrederea că cumpără dispozitive compatibile care să răspundă nevoilor și așteptărilor lor.

Creșterea rapidă a productivității

Un încărcător defect este același cu o șurubelniță defectă, care poate duce la perioade de nefuncționare severe și adesea costisitoare. Încărcătoarele Hitachi Green Cell sunt o calitate pe care o puteți simți rapid. Încărcătorul este foarte rezistent la deteriorări mecanice și este eficient, așa că se potrivește rapid în trusa de instrumente a oricărui mâner auriu. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră special selectată și actualizată constant . Suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.