Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Încărcător pentru șurubelnițe fără fir Hitachi

151,95 LEI
120,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol
Șurubelnița este unul dintre instrumentele cele mai frecvent utilizate pentru lucrări de întreținere zilnice, minore sau majore. Fără acest instrument vital, diferite tipuri de reparații și modernizări sunt adesea impracticabile, încetinind ritmul întregii lucrări. Șurubelnițele moderne fără fir sunt foarte eficiente și pot rezista mult timp la un ciclu de încărcare. Cu toate acestea, o șurubelniță trebuie să fie reîncărcată și încărcătoarele de multe ori nu reușesc - în principal din cauza manevrării slabe. Magazinul nostru oferă Hitachi Green Cell înaltă calitate care se adaptează rapid nevoilor dvs. tehnologice și posibilităților financiare. Green Cell este calitatea și compatibilitatea care vă asigură că obțineți cea mai bună alternativă de sortare pentru dispozitivele dvs. Acest lucru îl face o investiție care dă roade pe termen scurt și lung. Toate încărcătoarele au protecție la supraîncălzire, precum și protecție la suprasarcină și descărcare profundă. În plus, toate au

Încărcătoare pentru unelte electrice Hitachi

o garanție de 12 luni.

Calitatea înaltă a produselor

Hitachi este un brand de renume mondial, care oferă produse de înaltă calitate și diverse. Hitachi devin din ce în ce mai populare în rândul clienților care caută o combinație de calitate, performanță, fiabilitate și valoare pentru bani. În ciuda tuturor progreselor, Hitachi , inclusiv accesoriile laterale precum încărcătoarele de baterii, nu sunt indestructibile. Green Cell oferă încărcătoare eficiente pentru Hitachi care vă vor menține rapid dispozitivele la nivelul corect de putere. Încărcătoarele enumerate mai jos au fost selectate special pentru diferitele modele de șurubelnițe Hitachi . Acest lucru oferă clienților noștri încrederea că cumpără dispozitive compatibile care să răspundă nevoilor și așteptărilor lor.

Creșterea rapidă a productivității

Un încărcător defect este același cu o șurubelniță defectă, care poate duce la perioade de nefuncționare severe și adesea costisitoare. Încărcătoarele Hitachi Green Cell sunt o calitate pe care o puteți simți rapid. Încărcătorul este foarte rezistent la deteriorări mecanice și este eficient, așa că se potrivește rapid în trusa de instrumente a oricărui mâner auriu. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră special selectată și actualizată constant . Suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.
Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK