Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Celule de tip buton CR (3)

Knopfzellen CR

Filtrează după:
Green Cell CR1620 Batterie
Green Cell CR2025 Batterie
Green Cell CR2032 Batterie
capacitate: 70 mAh
Tensiune: 3V
Codul produsului: XCR03
29,95 LEI
capacitate: 160 mAh
Tensiune: 3V
Codul produsului: XCR04
29,95 LEI
capacitate: 220 mAh
Tensiune: 3V
Codul produsului: XCR01
29,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
Bateriile CR sunt sursa de energie pentru multe dispozitive electronice din viața de zi cu zi, precum aparate auditive, glucometre, calculatoare, telecomenzi pentru mașini și multe altele. Aceste dispozitive sunt adesea mai puțin importante decât dispozitivele standard AA sau AAA . O baterie cu buton sau un diamant este un accesoriu necesar, fără de care este imposibil să întrețineți dispozitivul în timp ce acesta funcționează. Probele de glucometre trebuie să fie întotdeauna gata de funcționare pentru a reflecta valorile reale ale măsurătorilor efectuate. O baterie CR este un mic accesoriu care merită întotdeauna (în funcție de echipamentul folosit) sau de a avea în stoc acasă. În oferta Battery Empire veți găsi o gamă largă de baterii diamantate și speciale, cum ar fi cr2025 3V, cr2032 (care se caracterizează prin performanțe ridicate și pot funcționa eficient până la 3 ani) și altele. Calitatea înaltă a procesării, utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate și soluțiile tehnologice inovatoare asigură că bateriile CR își mențin eficiența energetică pe o perioadă lungă de timp. Nu reprezintă o cheltuială uriașă, dar asta nu înseamnă că frecvența înlocuirii lor ar trebui să fie mare. Bateriile CR prezentate în oferta noastră se adaptează rapid la nevoile individuale ale dispozitivului și ale utilizatorului și permit o utilizare mai bună și mai eficientă a posibilităților dispozitivului.

Capacitate ridicată și garanție de securitate

Mixerele cu buton CR prezentate aici sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt stabile în timpul alimentării cu energie electrică. Acest lucru va proteja echipamentul către care va merge împotriva deteriorării și defectării. Garanția de siguranță permite utilizatorilor să se concentreze asupra altor priorități și să nu se îngrijoreze de funcționarea echipamentului atunci când este necesar. Ne străduim ca produsele noastre să fie cele mai bune și să răspundă cerințelor ridicate ale clienților moderni. Bateriile noastre CR au certificatele și atestările necesare care confirmă în mod clar calitatea acestora. Drept urmare, clienții noștri pot fi siguri că cumpără o calitate reală, ceea ce nu le va dezamăgi așteptările în momentul cel puțin potrivit.

O investiție care dă roade.

Bateriile CR oferă avantaje multidimensionale atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Ele oferă echipamentelor dvs. energia proaspătă de care are nevoie, iar prețul lor moderat vă permite să utilizați economiile pentru a vă concentra asupra altor priorități. Bateriile cu diamante sunt o necesitate pentru multe dispozitive. Dacă importanța acestor mici baterii este marginalizată mai devreme decât mai târziu, utilizatorul va fi întrerupt de pe dispozitiv și nu va putea folosi funcțiile acestuia. În Battery Empire veți găsi o selecție largă de baterii CR care îndeplinesc cerințele dispozitivelor dvs. Ne străduim să ne actualizăm constant și să ne extindem gama . Acest lucru ne permite să îndeplinim mai bine așteptările clienților moderni și să le oferim acces exact la ceea ce au nevoie. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră. Suntem siguri că veți găsi rapid o variantă a bateriei CR care să satisfacă atât nevoile actuale, cât și cele viitoare.