Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Milwaukee (1)

Baterii pentru șurubelnițe fără fir Milwaukee

Alege capacitate:
Filtrează după:

Zona de ajutor

Dacă am o baterie Ni-Cd (Nichel Cadmiu), pot folosi celule Ni-Mh (Nichel Metal Hidrură)?

În prezent nu există vânzări de baterii bazate pe celule Ni-Cd, acestea fiind înlocuite cu celule Ni-Mh care sunt mai puțin dăunătoare mediului. Aceste celule pot fi folosite interschimbabil, astfel încât putem folosi bateria Ni-Mh în schimbul bateriei Ni-Cd.


În prezent nu există vânzări de baterii bazate pe celule Ni-Cd, acestea fiind înlocuite cu celule...

Dacă am un încărcător vechi, îl va încărca pe cel nou?

În acest caz, acordați atenție tipului de celule utilizate în baterie. Dacă intenționați să cumpărați o baterie Li-Ion (Litiu Ion) și ați folosit anterior o baterie cu celule Ni-Mh (nichel metil hidrură) sau Ni-Cd (nichel cadmiu), noua baterie nu va fi a noastră Încărcătorul încărcat și trebuie să cumpărați un încărcător potrivit.


În acest caz, acordați atenție tipului de celule utilizate în baterie. Dacă intenționați să...

Cât durează o baterie pentru o șurubelniță?

Bateriile Green Cell se caracterizează printr-o durată lungă de viață a celulei - pot „gestiona” până la 1000 de cicluri de încărcare, ceea ce asigură un timp lung de funcționare a dispozitivului dumneavoastră.


Bateriile Green Cell se caracterizează printr-o durată lungă de viață a celulei - pot „gestiona”...
capacitate: 2Ah
Tensiune: 4V
Codul produsului: PT213
93,80 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol

O baterie solidă este necesară pentru un instrument solid

Milwaukee este un brand popular printre pasionații de îmbunătățiri pentru locuințe. Datorită echipamentelor de înaltă calitate care permit lucrări de renovare eficiente. În dispozitivele de la mărci precum Milwaukee , bateria este expusă la condiții extreme de utilizare. Dacă Milwaukee nu mai ține pasul cu ritmul dvs., cel mai probabil este o victimă a uzurii. Acest lucru este complet normal și, mai devreme sau mai târziu, afectează toate bateriile din electronica de larg consum. În acest caz, este posibil să luați în considerare două soluții. Cumpărarea unui nou instrument electric, care vine cu o opțiune relativ scumpă sau cumpărarea unei baterii de schimb. Deoarece sunteți aici, probabil că doriți să verificați dacă merită să Milwaukee produse Milwaukee cu altele noi. Răspunsul este simplu: nu numai că merită, dar prin achiziționarea unei noi baterii Milwaukee , ajutați și la reducerea poluării planetei.

Avantajele alegerii unei baterii Green Cell

Green Cell care le veți găsi în gama noastră sunt baterii de schimb solide pentru bateriile originale. Green Cell este garanția că instrumentul dvs. electric va câștiga performanță pentru următorii ani lungi de muncă. Aceasta înseamnă că nu trebuie să-ți iei rămas bun de la iubita ta șurubelniță fără fir. Bateriile reîncărcabile de înaltă calitate garantează că instrumentul își poate folosi întregul potențial. Milwaukee Green Cell au fost proiectate cu atenție pentru a funcționa perfect cu instrumentele. Green Cell garantează o utilizare fără probleme pentru până la 1000 de cicluri de încărcare, ceea ce corespunde unei funcționări nominale a dispozitivului de până la 3 ani. Celulele de înaltă calitate utilizate în baterie garantează o utilizare lungă, stabilă și sigură, fără întreruperi. În plus, nu veți experimenta niciun efect de memorie în bateriile Li-Ion moderne. Acesta este un fenomen care a determinat deteriorarea rapidă și constantă a bateriei.

Utilizarea în siguranță a instrumentului chiar și în condiții dificile

Milwaukee Green Cell este proiectată cu sisteme electronice avansate care vă protejează atât instrumentele, cât și pe dvs. Sistemele de siguranță asigură controlul activ al temperaturii celulei, ceea ce asigură funcționarea într-un interval constant. O altă funcție importantă este protecția împotriva supraîncărcării și așa-numita descărcare profundă, care deseori duce la deteriorarea bateriei. Sistemul de protecție împotriva scurtcircuitului detectează automat amenințările rezultate din fluctuațiile de tensiune. Bateria oprește celulele și dispozitivele electronice la momentul potrivit. Carcasa bateriei de schimb de la Green Cell este fabricată din plastic ABS solid. Capacul bateriei montat cu precizie este nu numai excepțional de dur, ci și rezistent la temperaturi ridicate. O altă funcție importantă a acestui plastic este rezistența sa ridicată la substanțe chimice puternice.

Cum este selectată bateria pentru șurubelnița fără fir?

Atunci când decideți să cumpărați o baterie Milwaukee pentru instrumentul dvs., este important să nu uitați să comparați codul bateriei vechi cu codul instrumentului sau încărcătorului. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă asigura că efectuați achiziția corectă. De asemenea, puteți utiliza filtrele din stânga, datorită cărora puteți regla tensiunea și capacitatea necesare, de exemplu: baterie Milwaukee 12V cu o capacitate de 2 Ah. În caz de îndoială, vă rugăm să ne contactați și vă vom sfătui cu privire la alegerea bateriei corespunzătoare. După achiziționarea bateriei, primiți o garanție de 12 luni și 30 de zile pentru returnare.