Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Bateria camerei Fujifilm

capacitate: 950mAh
tensiune: 7.4V
Codul produsului: CB46
109,95 LEI
87,95 LEI
capacitate: 750mAh
tensiune: 3.7V
Codul produsului: CB50
103,95 LEI
82,95 LEI
capacitate: 750mAh
tensiune: 3.7V
Codul produsului: CB60
103,95 LEI
82,95 LEI
capacitate: 700mAh
tensiune: 3.7V
Codul produsului: CB68
97,95 LEI
77,95 LEI
capacitate: 1640 mAh
tensiune: 3,7V
Codul produsului: CB80
101,95 LEI
80,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
O baterie a camerei este o necesitate fără de care dispozitivul nu poate funcționa. Orice baterie, chiar și cea mai bună, va rezista mult timp. Astăzi camerele devin din ce în ce mai populare. Capturarea momentelor importante și frumoase din viața ta cu ajutorul unei camere foto îți permite să le surprinzi într-o calitate mai clară și mai bună decât „lovirea” telefonului tău mobil. Bateriile funcționează mai repede datorită frecvenței crescute de utilizare. Rezultatul este perioade mai lungi de timp în încărcător și perioade mai scurte de timp într-un mod eficient. A fi surprins inconfortabil de ecranul întunecat al camerei dvs. nu este o perspectivă care vă va oferi o impresie pozitivă - mai ales atunci când sunteți plecat. Fujifilm este un brand de camere care este din ce în ce mai ales de către utilizatorii cu gânduri moderne. Chiar și Fujifilm este exploatat în timp. Schimbările ocazionale ale bateriei sunt o modalitate de a aduce rapid energie nouă în echipamentul dvs. și de a menține confortul cu care sunteți obișnuiți. Magazinul nostru Battery Empire oferă o gamă largă de baterii pentru Fujifilm care se adaptează rapid la nevoile individuale ale dispozitivului și ale proprietarului. Pe fiecare prezentare

Baterie Fujifilm

există o garanție de 12 luni. Aceasta înseamnă că clienții noștri pot fi siguri că primesc soluții dovedite, de înaltă calitate și de lungă durată.

Baterii potrivite pentru camera Fujifilm

Fujifilm este un brand care oferă clienților săi acces la soluții tehnologice de înaltă calitate de ani de zile. Camerele de marcă sunt o combinație de calitate, performanță, eficiență și valoare pentru bani . În ciuda eficienței energetice ridicate, bateriile camerei sunt inevitabil folosite - mai ales atunci când dispozitivele sunt utilizate intens. Înlocuirea bateriei cu una nouă va aduce camera foto la viață și va folosi mai bine potențialul acesteia. Deci nu trebuie să te uiți nervos la bara de energie după fiecare fotografie. Battery Empire are multe opțiuni puternice pentru diferite modele de camere Fujifilm Acestea vă permit să readuceți dispozitivul în poziția energetică corectă și să utilizați funcțiile sale mai bine (mai mult). Cumpărarea unei baterii noi a camerei este o investiție care se plătește rapid pe termen scurt și lung. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră special selectată și actualizată constant. Suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.
Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK