Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Încărcător de baterii AA și AAA

Setați încărcătorul Green Cell GC VitalCharger și bateriile reîncărcabile 4x AAA Ni-MH 800mAh
Setați încărcătorul Green Cell GC VitalCharger și bateriile NiMH la 2x AA 2000mAh 2x AAA 800mAh
Setați încărcătorul Green Cell GC VitalCharger și bateriile reîncărcabile 4x AA Ni-MH 2000mAh
109,95 LEI
87,95 LEI
capacitate: 800 mAh
tensiune: 1.5V
Codul produsului: GRSETGC02
134,95 LEI
107,95 LEI
134,95 LEI
107,95 LEI
capacitate: 2000 mAh
tensiune: 1.5V
Codul produsului: GRSETGC01
134,95 LEI
107,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole

Încărcătoare de baterii AA și AAA

Bateriile AA și AAA sunt printre cele mai utilizate baterii. Multe dintre dispozitivele și jucăriile de zi cu zi necesită două sau mai multe bețe tradiționale. Când eșuează, există o problemă și nu este întotdeauna posibil să mergi rapid la magazin pentru un set nou. Soluția este bateriile reîncărcabile. Bateriile reîncărcabile AA și AAA sunt o alternativă din ce în ce mai populară la bateriile tradiționale care economisesc atât timp, cât și bani. Bateriile nu reprezintă o cheltuială uriașă, dar achiziționarea unor seturi mai noi din când în când are un cost semnificativ pe termen lung. O problemă suplimentară este eliminarea bateriilor descărcate. Nu pot fi aruncate cu gunoi obișnuit. Bateriile trebuie aruncate în coșurile speciale găsite în magazinele de electronice sau în anumite locații din oraș și nu sunt întotdeauna în mișcare. Bateriile AA și AAA vă ajută să protejați mai bine mediul și vă scutesc de multe probleme potențiale.

Încărcător de baterie pentru încărcarea AA / AAA

Încărcătoarele AA și AAA sunt obligatorii pentru orice proprietar de baterii reîncărcabile. Acestea trebuie să fie durabile, să permită viteze de încărcare rapide și să se asigure că bateria este 100% protejată împotriva scurgerilor, a vârfurilor de tensiune, a supraîncărcării și a altor factori care i-ar putea afecta capacitatea și performanțele viitoare. În această categorie introducem încărcătoare de baterii AA și AAA de înaltă calitate, care sunt o completare perfectă a unei game de dispozitive electronice pentru casă (și pentru angajați) și furnizează energie tuturor dispozitivelor necesare. Încărcătoarele prezentate pot fi conectate prin portul USB. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă limitați la cea mai apropiată priză din companie sau acasă și să umpleți spațiul de pe banda de încărcare. Acest lucru vă oferă mai multe oportunități de a profita din plin de beneficiile sale. Încărcătoarele AA și AAA au o garanție de 24 de luni. Acest lucru oferă clienților noștri încrederea de a achiziționa o calitate dovedită care le permite să își folosească dispozitivele mai eficient și confortabil.
Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK