Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Festool (1)

Baterii pentru șurubelnițe fără fir Festool

Alege capacitate:
Filtrează după:

Zona de ajutor

Dacă am o baterie Ni-Cd (Nichel Cadmiu), pot folosi celule Ni-Mh (Nichel Metal Hidrură)?

În prezent nu există vânzări de baterii bazate pe celule Ni-Cd, acestea fiind înlocuite cu celule Ni-Mh care sunt mai puțin dăunătoare mediului. Aceste celule pot fi folosite interschimbabil, astfel încât putem folosi bateria Ni-Mh în schimbul bateriei Ni-Cd.


În prezent nu există vânzări de baterii bazate pe celule Ni-Cd, acestea fiind înlocuite cu celule...

Dacă am un încărcător vechi, îl va încărca pe cel nou?

În acest caz, acordați atenție tipului de celule utilizate în baterie. Dacă intenționați să cumpărați o baterie Li-Ion (Litiu Ion) și ați folosit anterior o baterie cu celule Ni-Mh (nichel metil hidrură) sau Ni-Cd (nichel cadmiu), noua baterie nu va fi a noastră Încărcătorul încărcat și trebuie să cumpărați un încărcător potrivit.


În acest caz, acordați atenție tipului de celule utilizate în baterie. Dacă intenționați să...

Cât durează o baterie pentru o șurubelniță?

Bateriile Green Cell se caracterizează printr-o durată lungă de viață a celulei - pot „gestiona” până la 1000 de cicluri de încărcare, ceea ce asigură un timp lung de funcționare a dispozitivului dumneavoastră.


Bateriile Green Cell se caracterizează printr-o durată lungă de viață a celulei - pot „gestiona”...
capacitate: 3Ah
Tensiune: 12V
Codul produsului: PT149
259,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol
O șurubelniță este un instrument necesar care paradoxal nu este luat în considerare până când nu începe să cedeze. Într-un astfel de caz, efectuarea de reparații sau reparații minore devine un semn de întrebare. O șurubelniță spartă sau spartă nu este de ajutor la locul de muncă, ba chiar o face dificilă. Fiecare mâner auriu are o șurubelniță și alte unelte electrice în camera sa de instrumente. Festool este unul dintre cele mai frecvent utilizate accesorii pentru modernizarea instrumentelor dumneavoastră. Festool este una dintre cele mai puternice și eficiente modalități de a rezista la trecerea timpului și la utilizarea intensivă. În ciuda rafinamentului și durabilității, Festool nu sunt indestructibile.

Green Cell pentru Festool

Gama Green Cell de baterii performante este disponibilă pentru toate tipurile de Festool Acestea se asigură că uneltele dvs. electrice funcționează din nou eficient și că lucrările de renovare pot fi efectuate rapid. Toate Green Cell sunt caracterizate de înaltă calitate, rezistență la deteriorarea mecanică și performanță, ceea ce înseamnă un salt vizibil în utilizarea zilnică a dispozitivelor. Green Cell va Festool baterie șurubelniță Festool și se va adapta rapid nevoilor dvs. individuale, cerințelor de echipament și bugetului dumneavoastră. Battery Empire oferă o varietate de opțiuni de baterii și baterii reîncărcabile pentru șurubelnițe Festool Green Cell Aceste baterii reîncărcabile și reîncărcabile sunt ideale pentru modelul dvs. existent de scule electrice și vă permit să operați eficient și pentru o lungă perioadă de timp cu o singură încărcare.

Calitate pe care o poți simți

Robinetele Green Cell Festool sunt o calitate care se simte rapid. Dispozitivul își recapătă rapid funcționalitatea energetică completă, iar performanțele sale sunt din nou normale. Lucrările de renovare necesită utilizarea frecventă a unei șurubelnițe atât în proiecte mici, cât și în proiecte mari. Fără ea, munca nu va sta atât de mult, va încetini. Acest lucru face imposibilă respectarea unui anumit termen limită (sau un termen limită pe care l-ați stabilit dvs.). Acordând atenție Festool șurubelnițele Festool, puteți păstra pulsul proverbial la margine și puteți evita timpii de oprire lungi și uneori foarte scumpi. Bateriile pentru șurubelnițe Festool Green Cell asigură că performanța șurubelniței dvs. revine la funcționalitate completă. Green Cell sunt o investiție care va da roade pe o perioadă lungă de timp pe termen scurt și lung.

Suplimente de încredere

Bateriile și acumulatorii Green Cell Festool sunt o achiziție care va aduce avantaje multidimensionale consumatorilor moderni și orientați, care caută o combinație de calitate, performanță și valoare pentru bani. Bateriile și acumulatorii din gama Battery Empire asigură o funcționare lungă și fără probleme a dispozitivului și pot rezista la o utilizare intensivă. Fiecare produs disponibil în oferta noastră are o perioadă de garanție de 12 luni și o perioadă de returnare de 30 de zile. Gama noastră special selectată și actualizată constant oferă clienților noștri soluții de cea mai înaltă calitate, care să răspundă nevoilor și bugetului lor individual.