Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Nikon (2)

Bateria camerei Nikon

Filtrează după:

Zona de ajutor

Cum să alegi o baterie pentru o cameră?

Pentru a selecta o baterie compatibilă pentru o cameră, trebuie să verificați modelul bateriei originale. Unde puteți găsi aceste informații? Pe plăcuța de identificare, desigur, care se află direct pe produs.


Pentru a selecta o baterie compatibilă pentru o cameră, trebuie să verificați modelul bateriei...

Înlocuirea bateriei într-o cameră

După cumpărarea unei baterii noi, tot ce rămâne este să începeți să o utilizați. Înlocuirea bateriei nu este dificilă și, în majoritatea cazurilor, o poți face singur - dacă întâmpinați probleme, puteți consulta oricând ghidurile de pe youtube.


După cumpărarea unei baterii noi, tot ce rămâne este să începeți să o utilizați. Înlocuirea...

Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare?

Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare decât bateria originală. Vă rugăm să rețineți că, cu cât bateria este mai mare, cu atât durata de viață a dispozitivului este mai lungă.


Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare decât bateria originală. Vă rugăm să rețineți că, cu...
Green Cell ® Akku EN-EL9 / EN-EL9E und Ladegerät MH-23 für Nikon D-SLR D40 D40A D40C D40X D60 D3000 D5000
Green Cell ® Akku DMW-BMB9 (Half-Decoded) und Ladegerät DE-A83, DE-A84 für Panasonic DMC-FZ70, DMC-FZ60, DMC-FZ100
capacitate: 1000 mAh
Tensiune: 7.4V
Codul produsului: CB06+ADCB03
162,95 LEI
capacitate: 750 mAh
Tensiune: 7.4V
Codul produsului: CB55+ADCB33
187,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
Bateria din cameră se obișnuiește cu ea în timp. Creșterea frecvenței de utilizare a echipamentelor foto poate afecta rapid potențialul energetic. Drept urmare, bateria va petrece în curând mai mult timp conectată la un încărcător, iar durata de viață a acestuia va fi semnificativ mai scurtă. Nikon sunt extrem de puternice, dar nici ele nu pot rezista. Astăzi numărul iubitorilor de fotografie este în continuă creștere. Consumatorii moderni nu doar fac clic pe telefon, ci aleg opțiunile profesionale ale unor mărci cunoscute. O Nikon este una dintre aceste opțiuni. Este o combinație de calitate, performanță și valoare pentru bani . Cu toate acestea, bateria rămâne un accesoriu care trebuie înlocuit ocazional. Datorită înlocuirii rapide, puteți rămâne pe deplin funcțional și fiți conștienți de faptul că nu se va opri la momentul nepotrivit. O Nikon oferă echipamentului dvs. o nouă energie și îi respira repede viața. Battery Empire noastră Empire oferă o gamă largă de opțiuni pentru Nikon care răspund rapid nevoilor individuale ale dispozitivului și ale proprietarului. În orice

Baterie Nikon

există o garanție de 12 luni. Acest lucru oferă clienților noștri liniștea sufletească că cumpără echipamente suplimentare care să-și îmbunătățească echipamentele rapid și eficient să își satisfacă nevoile pe termen lung.

Baterii de înaltă performanță pentru Nikon

Nikon este unul dintre cele mai renumite branduri din lume. De-a lungul anilor de existență pe piață, a dezvoltat soluții tehnologice inovatoare pentru clienți moderni, care răspund nevoilor lor reale. Nikon este o investiție care se plătește rapid și pe termen lung, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Înlocuind Nikon , puteți prelungi durata de viață a dispozitivelor cu câteva luni. Acest lucru vă oferă mult mai multă libertate pentru a vă exprima prin imagini fenomenale. Magazinul nostru World of Batteries are o gamă extinsă, special selectată și actualizată constant de baterii de cameră Nikon Aici puteți găsi baterii puternice adaptate nevoilor tehnologice ale diferitelor modele de camere de la acest cunoscut brand. Cu acest schimb, echipamentul dvs. revine rapid la nivelul său energetic și vă reveniți la confortul cu care sunteți obișnuiți. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră, suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.