Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Hitachi (3)

Baterii pentru șurubelnițe fără fir Hitachi

Alege capacitate:
Filtrează după:

Zona de ajutor

Dacă am o baterie Ni-Cd (Nichel Cadmiu), pot folosi celule Ni-Mh (Nichel Metal Hidrură)?

În prezent nu există vânzări de baterii bazate pe celule Ni-Cd, acestea fiind înlocuite cu celule Ni-Mh care sunt mai puțin dăunătoare mediului. Aceste celule pot fi folosite interschimbabil, astfel încât putem folosi bateria Ni-Mh în schimbul bateriei Ni-Cd.


În prezent nu există vânzări de baterii bazate pe celule Ni-Cd, acestea fiind înlocuite cu celule...

Dacă am un încărcător vechi, îl va încărca pe cel nou?

În acest caz, acordați atenție tipului de celule utilizate în baterie. Dacă intenționați să cumpărați o baterie Li-Ion (Litiu Ion) și ați folosit anterior o baterie cu celule Ni-Mh (nichel metil hidrură) sau Ni-Cd (nichel cadmiu), noua baterie nu va fi a noastră Încărcătorul încărcat și trebuie să cumpărați un încărcător potrivit.


În acest caz, acordați atenție tipului de celule utilizate în baterie. Dacă intenționați să...

Cât durează o baterie pentru o șurubelniță?

Bateriile Green Cell se caracterizează printr-o durată lungă de viață a celulei - pot „gestiona” până la 1000 de cicluri de încărcare, ceea ce asigură un timp lung de funcționare a dispozitivului dumneavoastră.


Bateriile Green Cell se caracterizează printr-o durată lungă de viață a celulei - pot „gestiona”...
capacitate: 1.5Ah
Tensiune: 14.4V
Codul produsului: PT108
192,95 LEI
capacitate: 4Ah
Tensiune: 18V
Codul produsului: PT124
239,95 LEI
capacitate: 1.5Ah
Tensiune: 7.2V
Codul produsului: PT219
199,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
Lucrările de renovare sunt un proces care necesită utilizarea unei largi varietăți de instrumente. O șurubelniță este adesea în partea de sus a listei. Hitachi înaltă calitate este o opțiune pe care tot mai mulți consumatori moderni o introduc în fabricarea sculelor. Hitachi este un brand de încredere . Gama de consumatori mulțumiți de acest brand ajunge la multe mii din întreaga lume. Drept urmare, consumatorii polonezi devin din ce în ce mai Hitachi capacitățile Hitachi care facilitează efectuarea chiar și a celor mai avansate lucrări de renovare și construcție.

Baterii pentru Hitachi

Calitatea înaltă a Hitachi vă permite să vă bucurați de funcționalitatea lor pentru o lungă perioadă de timp, dar nu sunt indestructibile. În gama Battery Empire veți găsi baterii eficiente pentru Hitachi care ajută dispozitivul să-și recapete rapid funcționalitatea completă și energică. Când șurubelnița începe să cedeze, este timpul să aruncăm o privire mai atentă asupra bateriei și bateriilor. Înlocuirea acestui element vital permite eliminarea mai rapidă a timpilor de nefuncționare potențiali și existenți și finalizarea rapidă a lucrărilor de reparații și construcții până la capăt.

Green Cell pentru clienții moderni

Hitachi este o calitate recunoscută la nivel mondial. Green Cell și bateriile reîncărcabile sunt accesorii adecvate cu care puteți restabili rapid funcționalitatea completă a dispozitivelor dvs. Deși Hitachi are baterii puternice și are o durată lungă de viață, bateriile și acumulatorii din șurubelnițele Hitachi funcționează ca orice alt dispozitiv. Lucrările de întreținere extinse măresc frecvența de utilizare a șurubelniței. Ca urmare, echipamentul trebuie să reziste mult. Fără o baterie puternică, nu este un instrument util, ci doar o bucată de praf de pe raftul atelierului, care încet-încet este acoperită de praf. O șurubelniță cu bateria enumerată mai sus poate face lucrarea de așteptare mai repede. Soluțiile pe jumătate și funcționalitatea incompletă nu vor avea un efect pozitiv asupra calității muncii. Evitarea multor perioade de nefuncționare prin simpla înlocuire a acestuia economisește foarte mulți bani din costuri neplanificate. Economiile pot fi folosite și pentru alte priorități.

Calitatea unui brand dovedit

Bateriile și bateriile reîncărcabile pentru Hitachi Green Cell sunt o achiziție care aduce beneficii multidimensionale. Bateriile și acumulatorii performanți Green Cell Hitachi reduc orele de lucru și revin la „normalitatea” funcțională. Fiecare produs are o perioadă de garanție de 12 luni și o perioadă de returnare de 30 de zile. Gama noastră special selectată și în continuă creștere este orientată spre a oferi clienților noștri doar cele mai bune soluții care combină perfect performanța, durabilitatea și raportul calitate-preț.