Găsiți ceva pentru dvs.

Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
Dispozitivele mele

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
Dispozitive selectate:

Dispozitive selectate:

Tastatura Toshiba

Green Cell ® Tastatur für Laptop Toshiba Satellite C850 C855 C870 L850 QWERTZ DE
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
Tastatura unui laptop este un element important care, în mod paradoxal, atrage puțină atenție. Până în momentul în care începe să eșueze, desigur. Tastele blocate sau zgomotoase pot avea rapid un efect negativ asupra calității zilnice a muncii și a comodității utilizării dispozitivelor. Schimbările ocazionale de tastatură vă permit să vă întoarceți pentru a vă configura echipamentul pentru instalații funcționale la un cost redus. Înlocuirea tastaturii în sine nu este complicată. În câteva minute, puteți înlocui vechea tastatură cu o înlocuire eficientă și coordonată, care va dura mult timp. Acest lucru vă permite să evitați necesitatea de a vă lua laptopul / notebook-ul departe pentru întreținere, plata pentru muncă și așteptări deseori lungi pentru a fi aduse piese. O separare pe termen lung de un laptop rupe în mod eficient rutina zilnică strânsă. Cu un schimb, schimbul poate fi efectuat rapid și fără a vă face griji cu privire la costurile suplimentare. Magazinul nostru Battery World oferă o gamă largă de Green Cell Toshiba Green Cell care se adaptează rapid nevoilor și bugetului dvs. tehnic. Tastaturile noastre se potrivesc perfect cu originalele - nu compromit calitatea și durează mult. Pentru fiecare

Tastatura Toshiba Green Cell

magazinul nostru oferă o garanție de 24 de luni pentru fiecare tastatură Toshiba Green Cell

Schimb alternativ

De multe ori este mai bine (și mai ieftin) să înlocuiți singur tastatura unui laptop decât să vă forțați (și să vă convingeți) să cumpărați dispozitive noi . Aceste gânduri apar de obicei atunci când un lichid este vărsat pe un laptop / notebook. Apoi, într-o panică, începeți să calculați rapid ce să cheltuiți și când. Cu toate acestea, un laptop este mai durabil decât pare. Inundarea tastaturii nu trebuie să însemne automat că hardware-ul este defect. Uneori ai noroc. În astfel de situații, înlocuirea tastaturii într-un laptop este cea mai benefică soluție, deoarece vă permite să aduceți ieftin dispozitivul pe o verticală funcțională. Tastaturile performante pentru laptop / notebook Toshiba Green Cell sunt o investiție care va da roade pe termen scurt și lung.

Înlocuitori adecvați de la Green Cell

Tastaturi pentru laptopuri / notebook-uri Samsung Green Cell este o investiție care aduce beneficii multidimensionale. Toate tastaturile au o garanție de 24 de luni. Acest lucru oferă clienților noștri acces la unele dintre cele mai bune soluții de pe piață. Tastaturile Green Cell pentru laptopurile Samsung sunt o combinație de calitate, durabilitate și un preț rezonabil. Sigur vă vor satisface interesul. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră special selectată și actualizată constant.
Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează nicio informație automat, cu excepția datelor conținute în aceste fișiere (așa-numitele „cookie-uri”).
OK