Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Tastatură Acer

Green Cell ® Tastaturen für Laptop Acer Aspire 5338 5738 5741 5741G 5742
Green Cell ® Tastaturen für Laptop Acer Aspire 5342 5755G E5-511 V3, Extensa 2508 2509 2510
Tastatur für Laptop Acer Aspire E1-521 E1-531 E1-531G E1-571 E1-571G
134,95 LEI
107,95 LEI
141,95 LEI
112,95 LEI
109,95 LEI
87,95 LEI
153,95 LEI
122,95 LEI
122,95 LEI
97,95 LEI
Adaugă în coș
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
Tastatura din laptop este expusă la cele mai mari și mai rapide daune imediat după matrice. Uzura normală poate afecta rapid confortul dispozitivelor. Tastatura laptop Acer este o modalitate eficientă de a adăuga hardware care are o durată lungă de viață. Dar nici măcar nu este indestructibil. De multe ori, există situații care vă depășesc controlul și care vă cauzează suferința dispozitivului mobil. Prin eliminarea tastaturii, nu este posibilă utilizarea dispozitivului sau doar într-o măsură nesatisfăcătoare. Acer nu sunt un element greu de înlocuit pe cont propriu. Întregul proces durează câteva minute, iar rezultatul este o recuperare hardware completă. Battery Empire oferă o gamă largă de Green Cell

Tastaturi laptop Acer

care îndeplinesc rapid atât cerințele hardware, cât și cerințele utilizatorului. Schimbând tastatura, puteți „împrospăta” aspectul dispozitivelor dvs. vechi și le puteți da o viață nouă.

Calitate în care puteți avea încredere

Tastaturile pentru laptop Acer Green Cell Green Cell se caracterizează prin calitate ridicată a procesării, performanță, durată de viață redusă a bateriei și adaptare tehnologică perfectă la laptopul Acer Tastatura din laptop este folosită foarte frecvent în fiecare zi atât pentru lucru, cât și pentru divertisment. Datorită forței legii, aceasta se deteriorează. Cumpărarea unei tastaturi Green Cell înseamnă investiția într-o reproducere perfectă a originalului și o adăugire puternică la echipamentul dvs. Achiziția se va dovedi rapid a fi o investiție care va da roade pe termen scurt și lung. Tastarea pe tastatură revine rapid la o normă calmă, oferindu-vă mai multă libertate și comoditate. Înlocuirea tastaturii laptopului Acer este adesea mai bună decât cumpărarea de hardware nou. Acest pas este adesea acceptat de utilizatori după un eșec relativ banal. Un astfel de pas drastic nu este întotdeauna necesar. Înlocuirea tastaturii în sine este mai ieftină și reprezintă o fracțiune din prețul hardware-ului nou. În plus, nu trebuie să vă obișnuiți să configurați tastele din nou, puteți lucra doar pe podeaua „familiară”.

Varianta potrivită pentru laptopurile Acer

Battery Empire oferă o gamă largă de Acer care vă vor transforma rapid dispozitivele într-o poziție verticală. Magazinul nostru se străduiește să actualizeze constant oferta noastră și să o adapteze și mai bine la nevoile clienților noștri moderni. Toate tastaturile laptop Acer au o garanție de 24 de luni. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră, suntem siguri că veți găsi ceva pentru dvs.
Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK