Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Stocare a energiei  (1)

Filtrează după:

Zona de ajutor

Pentru ce este stocarea energiei?

Stocarea energiei este ca o baterie gigantică pentru întreaga casă care stochează electricitatea produsă de fotovoltaice atunci când este prea multă și o eliberează atunci când avem nevoie de ea.


Stocarea energiei este ca o baterie gigantică pentru întreaga casă care stochează electricitatea...

Ce opțiuni de stocare a energiei există?

În prezent, există cinci moduri de stocare a energiei electrice:
mecanic (cu rezervor de aer comprimat)
electromecanice (baterii și baterii reîncărcabile)
chimice (producția de hidrogen sau metan)
electrice (supercondensatori)
termic (acumulare de căldură sensibilă sau latentă)
Cea mai cunoscută formă de stocare a energiei sunt soluțiile electromecanice precum bateriile/acumulatorii. GC PowerNest este doar o astfel de soluție. În centrul dispozitivului se află celulele LiFePO4 (Lithium Iron Phosphate sau LFP), care au o durată de viață de zece ori mai mare și o adâncime de descărcare de două ori mai mare (100% - 0%) decât bateriile tradiționale cu acid, fiind în același timp mult mai sigure și mai durabile decât celule standard litiu-ion.
Datorită stabilității și siguranței utilizării stocării de energie GC PowerNest, garanția este de până la 10 ani sau 15.000.000 Wh de energie lucrată.


În prezent, există cinci moduri de stocare a energiei electrice: mecanic (cu rezervor de aer...

Cum funcționează stocarea energiei?

Stocarea energiei funcționează pe principiul stocării energiei atunci când este prea multă și eliberării acesteia atunci când este nevoie. Aceasta este similară cu bateria dintr-un power bank sau un smartphone, doar că mai mare și mai complexă pentru a o face sigură de utilizat acasă.
Stocarea bateriei funcționează de obicei împreună cu un sistem fotovoltaic prin intermediul unui invertor, care controlează întregul proces de extracție a energiei din sistemul fotovoltaic, stocare și returnare.
GC PowerNest este un dispozitiv de stocare a energiei monofazat, de 48 de volți, cu o capacitate de 5 kWh și o eficiență de peste 98%. Aceasta înseamnă că pentru fiecare 100 de unități de energie care intră în baterie, puteți reutiliza 98 de unități. Cu o eficiență atât de mare, poți fi sigur că stocarea energiei este mult mai benefică decât alimentarea directă a energiei în rețea, ceea ce implică adesea o pierdere de peste 20% în raport cu energia produsă sau tarife neatractive pentru vânzarea energiei la vârf. timpii de producție zilnică.


Stocarea energiei funcționează pe principiul stocării energiei atunci când este prea multă și...

Ce oportunități oferă stocarea energiei?

Stocarea energiei este, în esență, capacitatea de a stoca excesul de energie generată fără a fi nevoie să o revândi la un preț nefavorabil. Acest lucru nu numai că are sens economic și este profitabil, ci și bun pentru mediu, deoarece stocăm energia de la panourile fotovoltaice într-un mod ecologic, astfel încât să o putem folosi la fața locului atunci când este necesar.


Stocarea energiei este, în esență, capacitatea de a stoca excesul de energie generată fără a fi...
Promoție
Green Cell GC PowerNest
Promoție
capacitate: 5kWh
Tensiune: 48V
Codul produsului: ESGC01
9 829,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol