Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Ecovacs 

Akku Green Cell ® für Ecovacs D66 D68 D73 D76 D650 D660 D680 D710 D720 D730 D760 6V 4.5Ah
Akku Green Cell ® für Ecovacs Deebot D523 D540 D550 D560 D570 D580 14.4V 3Ah
capacitate: 4.5Ah
tensiune: 6V
Codul produsului: PT127
213,95 LEI
170,95 LEI
capacitate: 3Ah
tensiune: 14.4V
Codul produsului: PT128
257,95 LEI
205,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole

Aspirarea este un proces care poate fi amânat, dar în cele din urmă nu poate fi evitat. Într-o zi, va trebui să apucați mânerul unui aspirator și să începeți să conduceți prin suprafețe murdare pentru a restabili strălucirea corespunzătoare camerei dvs. În zilele noastre, aspiratoarele inteligente și fără fir încep să înlocuiască din ce în ce mai rapid variantele tradiționale. Ca urmare a schimbării dispozitivului, aspirarea nu mai este o sarcină grea, ci o activitate care poate fi redusă la minimum. Folosind echipamente moderne, este posibil să economisiți mult timp și să vă concentrați pe odihnă sau alte priorități. Ecovacs este un brand recunoscut care oferă acces la echipamente de curățare de înaltă calitate. Ele sunt din ce în ce mai alese de clienți moderni și orientați, care apreciază combinația dintre calitate, eficiență și preț bun. Cu toate acestea, un aspirator fără fir și inteligent nu va dura pentru totdeauna fără o baterie bună. Ocazional, dispozitivele trebuie încărcate. Pe măsură ce bateria se scurge în timp, aspiratorul va petrece inevitabil din ce în ce mai mult timp fiind conectat la un încărcător. Acest timp de inactivitate poate deranja rapid ziua și poate face și mai dificile comenzile aparent banale.

Baterii de înaltă calitate pentru Ecovacs

În această categorie veți găsi baterii pentru aspiratoare Ecovacs care răspund nevoilor clienților pretențioși. Toate bateriile sunt caracterizate prin manopera de înaltă calitate, protecție adecvată și rezistență la uzură zilnică. Datorită acestui fapt, aspiratorul dvs. își va recâștiga eficiența energetică și îl va păstra mult timp. Acest lucru nu va mai face din curățenie o corvoadă, ci ceva ce se poate face rapid. Vă invităm să aruncați o privire la oferta noastră.

Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK