Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Ecovacs  (1)

Alege capacitate:
Filtrează după:

Zona de ajutor

Cum să alegi o baterie pentru un aspirator?

Puteți găsi bateria potrivită introducând în motorul nostru de căutare modelul aspiratorului sau numele bateriei originale. Este foarte important să comparați tensiunea bateriei noi cu bateria originală - dacă acești parametri se potrivesc, puteți cumpăra o baterie.


Puteți găsi bateria potrivită introducând în motorul nostru de căutare modelul aspiratorului sau...

Cum se verifică capacitatea bateriei într-un aspirator?

Capacitatea bateriei este dată în miliamperi ore (MaH). Informațiile despre capacitatea bateriei sunt ușor de găsit - pot fi găsite atât pe baterie în sine, cât și în specificațiile dispozitivului. Aceste informații vă vor ajuta să alegeți bateria potrivită - dacă doriți ca aspiratorul să dureze mai mult, alegeți un dispozitiv cu o capacitate mai mare!


Capacitatea bateriei este dată în miliamperi ore (MaH). Informațiile despre capacitatea bateriei...

Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare?

Atunci când alegeți o baterie nouă, nu este nevoie să luați în considerare capacitatea modelului original. Nu există contraindicații dacă noua baterie este mai mare decât bateria din fabrică. Cu cât bateria este mai mare, cu atât timpul de funcționare al dispozitivului este mai lung.


Atunci când alegeți o baterie nouă, nu este nevoie să luați în considerare capacitatea modelului...

Înlocuirea bateriei în aspirator

Poziția și instalarea bateriilor pot fi foarte diferite pentru diferitele modele de aspiratoare. Pentru a înlocui bateria fără probleme, vă recomandăm să mergeți la un centru de service autorizat. Când înlocuiți o baterie, instrucțiunile de utilizare incluse cu fiecare aspirator vă pot ajuta, de asemenea, datorită acestui lucru, puteți efectua singur înlocuirea.


Poziția și instalarea bateriilor pot fi foarte diferite pentru diferitele modele de aspiratoare....
capacitate: 2Ah
Tensiune: 6V
Codul produsului: PT278
99,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol

Aspirarea este un proces care poate fi amânat, dar în cele din urmă nu poate fi evitat. Într-o zi, va trebui să apucați mânerul unui aspirator și să începeți să conduceți prin suprafețe murdare pentru a restabili strălucirea corespunzătoare camerei dvs. În zilele noastre, aspiratoarele inteligente și fără fir încep să înlocuiască din ce în ce mai rapid variantele tradiționale. Ca urmare a schimbării dispozitivului, aspirarea nu mai este o sarcină grea, ci o activitate care poate fi redusă la minimum. Folosind echipamente moderne, este posibil să economisiți mult timp și să vă concentrați pe odihnă sau alte priorități. Ecovacs este un brand recunoscut care oferă acces la echipamente de curățare de înaltă calitate. Ele sunt din ce în ce mai alese de clienți moderni și orientați, care apreciază combinația dintre calitate, eficiență și preț bun. Cu toate acestea, un aspirator fără fir și inteligent nu va dura pentru totdeauna fără o baterie bună. Ocazional, dispozitivele trebuie încărcate. Pe măsură ce bateria se scurge în timp, aspiratorul va petrece inevitabil din ce în ce mai mult timp fiind conectat la un încărcător. Acest timp de inactivitate poate deranja rapid ziua și poate face și mai dificile comenzile aparent banale.

Baterii de înaltă calitate pentru Ecovacs

În această categorie veți găsi baterii pentru aspiratoare Ecovacs care răspund nevoilor clienților pretențioși. Toate bateriile sunt caracterizate prin manopera de înaltă calitate, protecție adecvată și rezistență la uzură zilnică. Datorită acestui fapt, aspiratorul dvs. își va recâștiga eficiența energetică și îl va păstra mult timp. Acest lucru nu va mai face din curățenie o corvoadă, ci ceva ce se poate face rapid. Vă invităm să aruncați o privire la oferta noastră.