Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Baterii pentru șurubelnițe fără fir Metabo

capacitate: 3Ah
tensiune: 18V
Codul produsului: PT64
293,95 LEI
234,95 LEI
capacitate: 2Ah
tensiune: 12V
Codul produsului: PT88
208,95 LEI
166,95 LEI
capacitate: 3Ah
tensiune: 12V
Codul produsului: PT150
244,95 LEI
195,95 LEI
capacitate: 2Ah
tensiune: 10.8V
Codul produsului: PT151
164,95 LEI
131,95 LEI
capacitate: 2.1Ah
tensiune: 4.8V
Codul produsului: PT152
164,95 LEI
131,95 LEI
capacitate: 2.1Ah
tensiune: 9.6V
Codul produsului: PT222
189,95 LEI
151,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
O șurubelniță este unul dintre cele mai comune instrumente electrice utilizate în diferite lucrări de reparații și construcții. Datorită frecvenței crescute de utilizare, acumulatorul este expus la sarcini mai mari . Ca urmare, echipamentul devine din ce în ce mai depășit în timp și începe să nu-și mai îndeplinească sarcinile aparent simple. Sistemele semi-funcționale nu sunt foarte utile. Va provoca o mulțime de perioade de nefuncționare care nu sunt suficient de frustrante pentru a afecta linia de jos prin interferența cu alte sarcini. Bateriile Metabo au o durată lungă de viață, dar nu sunt nemuritoare. Din când în când, merită să aruncăm o privire mai atentă asupra bateriilor și acumulatorilor din sculele electrice. Dacă dispozitivul eșuează, acesta este un semnal clar că este timpul să căutați o baterie nouă.

Baterii pentru Metabo

În Battery Empire veți găsi o gamă largă de diferite baterii reîncărcabile și baterii Metabo Green Cell care vă vor ajuta să restabiliți rapid eficiența energetică completă a dispozitivelor dvs. Green Cell oferă o durată lungă de viață a bateriei la o singură încărcare și se potrivesc perfect modelului Metabo . Toate bateriile din gama noastră sunt echipate cu protecție împotriva descărcării profunde și supraîncărcării. Aceasta înseamnă că durata de viață a bateriei este semnificativ extinsă.

Calitate pe care o vei simți rapid.

Bateriile pentru Metabo Green Cell sunt completări moderne, puternice, care asigură rapid echipamentul pentru linia de alimentare corespunzătoare. Ca urmare, sistemul își recapătă eficiența și poate face față cu ușurință sarcinilor care îi sunt atribuite. Green Cell este o combinație de calitate, performanță și valoare pentru bani . Metabo Metabo baterii și acumulatori Metabo din lumea bateriilor va fi o investiție care se plătește rapid pe termen scurt și lung. Acestea vă ajută să profitați la maximum de Metabo și vă oferă mai mult spațiu de manevră. Instrumentele electrice sunt un mod eficient de a îndeplini multe dintre sarcinile dvs. urgente și prioritare. Dar când încep să eșueze, chiar și cele mai simple sarcini sunt mai grele decât este necesar. Dacă înlocuiți ocazional bateria cu una nouă, vă puteți bucura de funcționalitatea completă a echipamentului dvs. și puteți menține un ritm dinamic de lucru .

Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK