Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Metabo (1)

Baterii pentru șurubelnițe fără fir Metabo

Alege capacitate:
Filtrează după:

Zona de ajutor

Dacă am o baterie Ni-Cd (Nichel Cadmiu), pot folosi celule Ni-Mh (Nichel Metal Hidrură)?

În prezent nu există vânzări de baterii bazate pe celule Ni-Cd, acestea fiind înlocuite cu celule Ni-Mh care sunt mai puțin dăunătoare mediului. Aceste celule pot fi folosite interschimbabil, astfel încât putem folosi bateria Ni-Mh în schimbul bateriei Ni-Cd.


În prezent nu există vânzări de baterii bazate pe celule Ni-Cd, acestea fiind înlocuite cu celule...

Dacă am un încărcător vechi, îl va încărca pe cel nou?

În acest caz, acordați atenție tipului de celule utilizate în baterie. Dacă intenționați să cumpărați o baterie Li-Ion (Litiu Ion) și ați folosit anterior o baterie cu celule Ni-Mh (nichel metil hidrură) sau Ni-Cd (nichel cadmiu), noua baterie nu va fi a noastră Încărcătorul încărcat și trebuie să cumpărați un încărcător potrivit.


În acest caz, acordați atenție tipului de celule utilizate în baterie. Dacă intenționați să...

Cât durează o baterie pentru o șurubelniță?

Bateriile Green Cell se caracterizează printr-o durată lungă de viață a celulei - pot „gestiona” până la 1000 de cicluri de încărcare, ceea ce asigură un timp lung de funcționare a dispozitivului dumneavoastră.


Bateriile Green Cell se caracterizează printr-o durată lungă de viață a celulei - pot „gestiona”...
capacitate: 3Ah
Tensiune: 12V
Codul produsului: PT150
238,95 LEI
Adaugă în coș
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol
O șurubelniță este unul dintre cele mai comune instrumente electrice utilizate în diferite lucrări de reparații și construcții. Datorită frecvenței crescute de utilizare, acumulatorul este expus la sarcini mai mari . Ca urmare, echipamentul devine din ce în ce mai depășit în timp și începe să nu-și mai îndeplinească sarcinile aparent simple. Sistemele semi-funcționale nu sunt foarte utile. Va provoca o mulțime de perioade de nefuncționare care nu sunt suficient de frustrante pentru a afecta linia de jos prin interferența cu alte sarcini. Bateriile Metabo au o durată lungă de viață, dar nu sunt nemuritoare. Din când în când, merită să aruncăm o privire mai atentă asupra bateriilor și acumulatorilor din sculele electrice. Dacă dispozitivul eșuează, acesta este un semnal clar că este timpul să căutați o baterie nouă.

Baterii pentru Metabo

În Battery Empire veți găsi o gamă largă de diferite baterii reîncărcabile și baterii Metabo Green Cell care vă vor ajuta să restabiliți rapid eficiența energetică completă a dispozitivelor dvs. Green Cell oferă o durată lungă de viață a bateriei la o singură încărcare și se potrivesc perfect modelului Metabo . Toate bateriile din gama noastră sunt echipate cu protecție împotriva descărcării profunde și supraîncărcării. Aceasta înseamnă că durata de viață a bateriei este semnificativ extinsă.

Calitate pe care o vei simți rapid.

Bateriile pentru Metabo Green Cell sunt completări moderne, puternice, care asigură rapid echipamentul pentru linia de alimentare corespunzătoare. Ca urmare, sistemul își recapătă eficiența și poate face față cu ușurință sarcinilor care îi sunt atribuite. Green Cell este o combinație de calitate, performanță și valoare pentru bani . Metabo Metabo baterii și acumulatori Metabo din lumea bateriilor va fi o investiție care se plătește rapid pe termen scurt și lung. Acestea vă ajută să profitați la maximum de Metabo și vă oferă mai mult spațiu de manevră. Instrumentele electrice sunt un mod eficient de a îndeplini multe dintre sarcinile dvs. urgente și prioritare. Dar când încep să eșueze, chiar și cele mai simple sarcini sunt mai grele decât este necesar. Dacă înlocuiți ocazional bateria cu una nouă, vă puteți bucura de funcționalitatea completă a echipamentului dvs. și puteți menține un ritm dinamic de lucru .