Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Baterie GoPro

Green Cell ® Akku AHDBT-201 und Ladegerät AHBBP-301 für GoPro Hero HD 3 3+ Black Silver White 1000mAh
Green Cell ® Akku AHDBT-401 und Ladegerät AHBBP-401 für GoPro Hero 4 Black Silver 1100mAh
capacitate: 1000mAh
tensiune: 3.7V
Codul produsului: CB22
109,95 LEI
87,95 LEI
capacitate: 1100 mAh
tensiune: 3.7V
Codul produsului: CB24
109,95 LEI
87,95 LEI
capacitate: 1220mAh
tensiune: 3.85V
Codul produsului: CB74
122,95 LEI
97,95 LEI
capacitate: 1000mAh
tensiune: 3.7V
Codul produsului: CB22+ADCB18
164,95 LEI
131,95 LEI
capacitate: 1100 mAh
tensiune: 3.7V
Codul produsului: CB24+ADCB19
164,95 LEI
131,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
Cu GoPro , puteți profita de funcționalitatea completă a camerei dvs. și vă puteți asigura că echipamentul dvs. poate surprinde evenimentele importante și dinamice din viața dumneavoastră. GoPro a devenit foarte popular în ultimii ani, permițând utilizatorilor din întreaga lume să înregistreze, să înregistreze și să împărtășească experiențele lor mai mult sau mai puțin extreme. GoPro sunt puternice, dar nu pot sări dincolo de utilizarea zilnică grea. În timp, bateria începe să cedeze, petrece mai mult timp încărcându-se și o folosește mult mai puțin timp. Acest lucru crește riscul ca sistemul să se oprească în cel mai nepotrivit moment. Înlocuirea ocazională a GoPro nu este un efort major, dar ajută la prelungirea duratei de viață a dispozitivului. Magazinul nostru Battery Empire oferă o selecție largă

GoPro baterie pentru GoPro

care sunt adaptate rapid nevoilor și preferințelor dvs. unice (și opțiunilor bugetare). Există o garanție de 12 luni pentru fiecare GoPro Acest lucru oferă clienților noștri certitudinea că primesc soluții de cea mai înaltă calitate care își completează rapid sistemele și asigură o funcționare lungă, fără probleme.

Baterii puternice pentru GoPro

O baterie este un accesoriu esențial care trebuie înlocuit din când în când. GoPro este un accesoriu pentru persoanele active care doresc să-și surprindă succesele (și drumul spre ele) și să partajeze videoclipuri și fotografii cu publicul larg. Înregistrarea activă de recreere necesită mult de la baterie, trebuie să îndeplinească așteptările, altfel echipamentul va deveni inutil. GoPro nu este o cheltuială mare, dar este adesea marginalizată - în propriul dvs. dezavantaj. Dacă echipamentul refuză brusc să se supună, aventura va fi amintită doar. În Battery Empire veți găsi o gamă largă de baterii care se potrivesc diferitelor modele GoPro și se adaptează rapid la nevoile individuale ale dispozitivelor dvs. Cumpărarea unei baterii noi se va dovedi rapid a fi o investiție care dă roade atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră special selectată și actualizată constant . Suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.
Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK