Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Craftsman 

capacitate: 2Ah
tensiune: 19.2V
Codul produsului: PT178
257,95 LEI
205,95 LEI
capacitate: 3Ah
tensiune: 19.2V
Codul produsului: PT179
306,95 LEI
244,95 LEI
capacitate: 4Ah
tensiune: 19.2V
Codul produsului: PT180
361,95 LEI
288,95 LEI
Adaugă în coș
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole

Uneltele electrice sunt seturi utilizate în mod obișnuit de diverse echipamente de specialitate concepute pentru lucrări specifice de construcție și reparații. Atât specialiștii, cât și mânerele de aur de casă sunt echipate cu cel puțin un instrument electric. Instrumentele de înaltă calitate stau la baza unei lucrări de înaltă calitate și a implementării rapide a obiectivelor asumate. Instrumentele electrice meșteșugărești sunt una dintre cele mai populare alegeri pentru consumatorii moderni. Acestea se caracterizează prin performanțe ridicate și durabilitate în utilizarea zilnică. Dar chiar și meșterii nu suportă utilizarea constantă la locul de muncă. În timp, bateria din sculele electrice începe să cedeze, ceea ce este asociat cu o scădere a productivității și a calității sarcinilor efectuate. Înlocuirea bateriei în Craftsman vă permite să vă reîncărcați rapid dispozitivele și să reveniți la normalitatea funcțională. Schimbarea bateriilor în uneltele electrice artizanale este mult mai economică decât încercarea de a cumpăra altele noi.

Cele mai bune opțiuni selectate

Magazinul nostru Battery World oferă acces la o gamă largă de opțiuni de baterii pentru instrumente electrice care se potrivesc rapid atât dvs., cât și echipamentelor dvs. Toate bateriile au o perioadă de garanție, astfel încât clienții noștri știu că cumpără soluții de înaltă calitate, care vor funcționa eficient pe o perioadă lungă de timp.

Cele mai bune opțiuni

Ne străduim să ne actualizăm constant oferta și să o adaptăm și mai bine la nevoile clienților noștri. Când Craftsman baterie pentru unelte electrice Craftsman, sunteți sigur că faceți o investiție care va da roade atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră.

Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK