Nu pierde timpul derulând
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs
×
Alegeți un dispozitiv și alegeți un produs

Unde pot găsi denumirile modelului?

Vă rugăm să selectați un model dispozitivul tau
+
Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Adăugat!

Unde pot găsi denumirile modelului?

Adaugă un dispozitiv Adăugați dispozitivul dvs. ane vom asorta produse compatibile Pentru dumneavoastră!
Accesați lista de dispozitive

Bateria camerei Pentax

Green Cell ® Digitalkameras Akku für Pentax 645 645D 645Z 7.4V
Baterie Green Cell ® AHDBT-501 AABAT-001 pentru GoPro HD HERO5 HERO6 HERO7 Negru 3.85V 1220mAh
capacitate: 1860mAh
tensiune: 7.4V
Codul produsului: CB25
134,95 LEI
107,95 LEI
capacitate: 1600 mAh
tensiune: 7.4V
Codul produsului: CB86
103,95 LEI
82,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din% 3 $ d articole
Bateria din cameră trebuie înlocuită ocazional. Motivul este simplu. Funcționarea zilnică poate avea un impact negativ asupra echilibrului energetic al bateriei după un timp. Începe să petreacă mai mult timp pe încărcător pentru a se încărca complet, iar când reveniți la cameră este semnificativ mai scurt. Camerele sunt încă populare astăzi, iar grupul de entuziaști care captează lumea prin obiectiv continuă să crească. Pentax este o companie care oferă o gamă largă de camere care sunt adaptate nevoilor tot mai mari ale utilizatorilor moderni. În ciuda complexității sale, Pentax nu poate sări peste durata de viață a bateriei. După un timp, fiecare baterie din electronică începe să se defecteze. Schimbul este un mod simplu, rapid și ieftin de a readuce echipamentul în poziție verticală verticală și de a menține confortul obișnuit. Magazinul nostru Battery Empire oferă o selecție largă de Pentax care pot fi adaptate rapid la nevoile individuale ale dispozitivului și aplicației. În orice

Pachet de baterii pentru camera Pentax

există o garanție de 12 luni. Drept urmare, clienții noștri pot fi siguri că cumpără unele dintre cele mai bune soluții de pe piață care vor funcționa eficient pentru o lungă perioadă de timp.

Baterii puternice pentru Pentax

Pentax este un brand cunoscut care atrage din ce în ce mai mulți clienți în fiecare an. Dacă doriți să vă păstrați dispozitivele electronice sub control , nu ar trebui să subestimați eficiența energetică. O baterie defectă sau defectă este cea mai bună modalitate prin care dispozitivul poate defecta la cel mai puțin convenabil moment. Într-o astfel de situație, în loc să imortalizați o imagine frumoasă cu o cameră, nu trebuie decât să memorați vederea și să mergeți mai departe. O cameră este o parte inseparabilă a călătoriei dvs. și vă permite să surprindeți momente extraordinare de înaltă calitate. În gama noastră special selectată și actualizată constant , veți găsi rapid o variantă care Pentax camerei dvs. Pentax. Bateriile de înaltă performanță oferă camerei dvs. o a doua viață și îi dau impulsul de energie de care are nevoie. Acest lucru crește ușurința utilizării, iar conștientizarea faptului că echipamentul nu va ieși brusc din funcțiune vă permite să creați imagini fenomenale fără obstacole. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră, suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.
Acest site web folosește cookie-uri și nu colectează automat niciun fel de date sau informații, cu excepția datelor conținute în aceste cookie-uri.
OK