Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Pentru dispozitive GPS (1)

Baterii pentru dispozitive GPS

Alege categorii:
Filtrează după:
capacitate: 2300 mAh
Tensiune: 3.7V
Codul produsului: GPS09
63,95 LEI
Se afișează% 1 $ d -% 2 $ d din 1 articol
Bateriile pentru dispozitivele GPS sunt din ce în ce mai necesare. Astăzi, navigația prin satelit este utilizată pe scară largă în multe industrii. GPS-ul nu este doar o hartă automată pe telefonul dvs. în timp ce conduceți către punctul B. Sunt dispozitive avansate din punct de vedere tehnologic, care sunt utilizate în mai multe zone decât pare. Ca urmare, cererea de baterii pentru navigația GPS în diferite modele de dispozitive este în creștere. Toate dispozitivele GPS portabile moderne funcționează de obicei cu baterii Ni-MH sau Li-Pol. În timp, ca și în cazul oricărei baterii, acestea se deteriorează încet în performanță. Dispozitivul petrece mai mult timp cu cablul de încărcare pentru a atinge nivelul de energie adecvat și funcționează mult mai scurt. Acest lucru poate frustra multe planuri și poate perturba un program strâns. Dacă bateria din dispozitivul GPS refuză brusc să se supună, aceasta devine o problemă serioasă și perspectiva (în cel mai bun caz) a face o excursie în zonă. Magazinul nostru Battery Empire oferă o gamă largă de Green Cell

Baterii GPS

care sunt perfect adaptate la cerințele individuale ale diferitelor dispozitive. Toate bateriile de navigație GPS sunt garantate timp de 12 luni. Acest lucru asigură faptul că clienții noștri au încrederea de a cumpăra un supliment care va dura eficient pentru o lungă perioadă de timp.

Baterii potrivite pentru navigare GPS

Navigarea prin GPS nu este doar o hartă a mașinii. Dispozitivele de acest tip sunt utilizate în transport, pescuit și chiar acasă ca adjuvant la gulerul animalului tău, astfel încât să îl poți localiza dacă este pierdut. Posibilitățile de navigație sunt foarte mari, iar oferta crește de la an la an. Bateriile pentru navigare GPS sunt o achiziție care va trebui să vă ridice mai devreme sau mai târziu. Cumpărarea unei baterii adecvate este o investiție care se plătește rapid atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. În magazinul nostru Battery World veți găsi mai multe tipuri și modele de baterii de navigație GPS care pot fi adaptate rapid la nevoile individuale ale echipamentului dvs. și care îndeplinesc cerințele sale de energie. Schimbarea rapidă a bateriei restabilește mobilitatea și vă permite să utilizați pe deplin posibilitățile tehnice ale echipamentului dvs. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră special selectată și actualizată constant . Suntem siguri că veți găsi rapid ceva pentru dvs.